Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

Sveikos  :bigsmile: 

Kaip jaučiatės? 

Aš tai prastai  :ax: bet tai buvo labai tikėtina. Juolab kad hcg augimas labai spartus, tai organizmas atitinkamai reaguoja į tai. Reiks kažkaip iškentėti šį laikotarpį  :sleep: 

Atsakyti

Sveika, aš tai taip pat dar, pasimetime. Galvoju kur čia arčiau namų reik hcg pasidaryt, nes su mažu vaikeliu man sudėtinga labai.

Atsakyti

Sveika, aš tai taip pat dar, pasimetime. Galvoju kur čia arčiau namų reik hcg pasidaryt, nes su mažu vaikeliu man sudėtinga labai.
Turit susirasti artimiausią gyvenamai vietai laboratoriją. Nėra kam jus išleisti trumpam?

O pasimetusi kodėl? Testai dar nerodo, o mmm nepareina?  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maybye: 10 birželio 2017 - 08:31

Nu nepareina tos mmm, testai vaiduokliauja. Tai va.

Atsakyti

Nu nepareina tos mmm, testai vaiduokliauja. Tai va.

Jei testai vaiduokliauja, vadinasi nėštumas yra ;) Kažkaip gausit pasižiūrėt arba hcg iš kraujo, arba pas ginekologą nulėkti. Na arba tiesiog laukti toliau: nors ramiau būna kai pasitikrini išsamiau.  :4u: 

Atsakyti
Labas merginos,
Tikriausiai jungiuosi ir aš prie jūsų komandos nestuke.gif ☺ pasirodžius vaiduokliui ant testo tikrai maniau kad vaiduoklis. Tačiau praėjusią savaitę pasidariau privačiai HCG tyrima ir parodė virš 900 rodiklį. Tai kitą savaitę užsirašiau pas gydytoją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sesia_ @ 2017 06 11, 20:45)
Labas merginos,
Tikriausiai jungiuosi ir aš prie jūsų komandos  nestuke.gif ☺ pasirodžius vaiduokliui ant testo tikrai maniau kad vaiduoklis. Tačiau  praėjusią savaitę pasidariau privačiai HCG tyrima ir parodė virš 900 rodiklį. Tai kitą savaitę užsirašiau pas gydytoją smile.gif

Sveika prisijungusi smile.gif ar pirmas vaikelis?
Atsakyti

Sveikos :) labai nedrąsiai ir aš bandau prisijungti :) dar nesitiki, kad pavyko. Šiandien darysiu pakartotinį kraujo tyrimą ir tikėsiuos aukštų hcg skaičių :)

Atsakyti

Labas merginos,
Tikriausiai jungiuosi ir aš prie jūsų komandos nestuke.gif☺ pasirodžius vaiduokliui ant testo tikrai maniau kad vaiduoklis. Tačiau praėjusią savaitę pasidariau privačiai HCG tyrima ir parodė virš 900 rodiklį. Tai kitą savaitę užsirašiau pas gydytoją smile.gif

Sveikos :) labai nedrąsiai ir aš bandau prisijungti :) dar nesitiki, kad pavyko. Šiandien darysiu pakartotinį kraujo tyrimą ir tikėsiuos aukštų hcg skaičių :)

Sveikos prisijungusios  :nestuke  :4u: 

Kaip savijautos? 

Atsakyti
Sveikos, nestuke.gif Jungiuosi prie Jusu burelio ax.gif Laukiam trecio vaikucio wub.gif Didzioji diena butu vasario 14d wub.gif Savijauta iki siandien buvo labai gera. Ir tik snd pradejo labai stipriai pykinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2017 06 11, 23:21)
Sveika prisijungusi smile.gif ar pirmas vaikelis?

Joo pirmas tai tokia nežinomybė kas, kaip , kada ☺ savijauta kol kas gera, tikiuoai taip ir liks 😎
Atsakyti

Aš nieko kol kas nejaučiu,tik pilvą pamaudžia ir smirda viskas :D​ 

Atsakyti