Įkraunama...
Įkraunama...

2018m vasarinukai

Sveikos merginos, o man svoris neauga, svarstyklės rodo tą patį, tik pilvas išsipūtęs, jau nė vienų kelnių neužsegu biggrin.gif
Šiandien buvau pas genetikę, padarė echo, sakė viskas gražu, sprando raukšlytė 1 mm, net nelabai suprato kodėl mane siuntė prižiūrinti gydytoja (bet jai pirmo echo metu kažkoks juoduliukas nepatiko, todėl apsidraudimui ir siuntė), genetikė sakė nelabai reikalingi kraujo tyrimai, bet kadangi atvažiavau, tai paėmė, lauksiu atsakymo smile.gif Ar kuri iš jūsų lankėsi pas genetikus, kokius tyrimus atliko?
Atsakyti
QUOTE(possibly @ 2017 07 19, 17:11)
Sveikos merginos, o man svoris neauga, svarstyklės rodo tą patį, tik pilvas išsipūtęs, jau nė vienų kelnių neužsegu  biggrin.gif
Šiandien buvau pas genetikę, padarė echo, sakė viskas gražu, sprando raukšlytė  1 mm, net nelabai suprato kodėl mane siuntė prižiūrinti gydytoja (bet jai pirmo echo metu kažkoks juoduliukas nepatiko, todėl apsidraudimui ir siuntė), genetikė sakė nelabai reikalingi kraujo tyrimai, bet kadangi atvažiavau, tai paėmė, lauksiu atsakymo  smile.gif Ar kuri iš jūsų lankėsi pas genetikus, kokius tyrimus atliko?

maniškis rekomendavo tarp 14-20 savaitės kreiptis į genetikus.. tai taip ir užsiregistravau.. bet žiūriu visos žymiai anksčiau einat.. tai aš nesuprantu, kodėl man taip pasakė..
o sprando raukšlę ir kraują 11 savaitę matuos; tai man dar 2,5 savaitės laukt..
Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2017 07 19, 15:34)
maniškis rekomendavo tarp 14-20 savaitės kreiptis į genetikus.. tai taip ir užsiregistravau.. bet žiūriu visos žymiai anksčiau einat.. tai aš nesuprantu, kodėl man taip pasakė..

Na man liepė registruotis nuo 11 sav. iki 13 sav. tame tarpe hmm.gif o tai sprando raukšlę matuos prižiūrinti gydytoja? o genetikai darys tyrimus iš kraujo ar ką? nes man matavo genetikė.
Atsakyti
QUOTE(possibly @ 2017 07 19, 17:11)
Ar kuri iš jūsų lankėsi pas genetikus, kokius tyrimus atliko?

As eisiu matuot rauksle del Edvardsono ir Douno sindromu. Ta pacia diena darysiuos prisca kraujo tyrima genetini.

QUOTE(vineypooh @ 2017 07 19, 17:34)

Nelabai supratau kodel tokiu laiku.

Nes vaisiaus ultragarsiniam tyrimui del visu tu anomaliju tiria butwnt tik 11-13sav ir 18-20 sav.

Nebent jysu amzius jau liepia kreiptis del rimtesniu tyrimu, gal rizikos gr pagal amziu?
Atsakyti

Aš eisiu pas genetiką daryti echoskopijos. PRISCA nedarysiu, iš karto darysiu išsamų NIPT :) Pas genetikus siunčia 11 -13+6sav pirmai apžiūrai, po to 14 - 21sav antrai :) 

Atsakyti

PRG mano 34,58, nors norma nuo 35,68.... paskutiniu metu duphaston vartojau po 1 tabletę, teks vėl pradėį gert po 2 :rolleyes:​  pas ginę tik pirmadieny....

Atsakyti

dar ir Limfocitų mažoka... 16,5... o norma 20-40 ...

Atsakyti
aš tai visai neišmanau tų skaičiukų... turbūt ir gerai.. smile.gif

man kažkoks savaigalis šiandien.. reik nepamirš rytoj į darbą ateit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 20, 14:22)
<p>PRG mano 34,58, nors norma nuo 35,68.... paskutiniu metu duphaston vartojau po 1 tabletę, teks vėl pradėį gert po 2 rolleyes.gif  pas ginę tik pirmadieny....</p>

Pakeiskit Duphaston i Gepretix, jis yra natūrelesnis ir geriau įsisavinamas. Mano PRG irgi labai krentantis žemyn, prieš 3 sav buvo 79, prieš 2 sav beliko 50. 9 dienas vartojau po 1 Gepretix ir jau yra daugiau nei 190 pakilęs, nuo šiandien begersiu kas antrą dieną, po 10 parų vėl kartosiu tyrimą.
O 34 yra kritinė riba palaikyti nėštumui unsure.gif
Linkiu kuo greičiau susikelti PRG į viršų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Pakeiskit Duphaston i Gepretix, jis yra natūrelesnis ir geriau įsisavinamas. Mano PRG irgi labai krentantis žemyn, prieš 3 sav buvo 79, prieš 2 sav beliko 50. 9 dienas vartojau po 1 Gepretix ir jau yra daugiau nei 190 pakilęs, nuo šiandien begersiu kas antrą dieną, po 10 parų vėl kartosiu tyrimą.
O 34 yra kritinė riba palaikyti nėštumui unsure.gif
Linkiu kuo greičiau susikelti PRG į viršų 4u.gif4u.gif4u.gif

Kaži ar parduos man jį be recepto? Nors Duphaston receptą turiu....

Kyla, tik lb nežymiai, prieš pora sav buvo 31, dabar 34.... bandysiu ryt lėkt į vaistinę, ačiū :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Simona02 @ 2017 07 20, 19:28)
Kaži ar parduos man jį be recepto? Nors Duphaston receptą turiu....Kyla, tik lb nežymiai, prieš pora sav buvo 31, dabar 34.... bandysiu ryt lėkt į vaistinę, ačiū 4u.gif 

Tikrai parduos, aš jau du kartus jį pati pirkausi ir neturiu recepto. Duphastono irgi niekada nesu pirkusi su receptu. Tie vaistai nėra nei su vardiniais receptais, nei receptų knygutėse, o ir receptų tikrai niekur nereikia atsižymėti vaistininkams smile.gif Aš jau išsiklausinėjau vyro sesers, ji vaistinės vedėja. Sako yra vaistininkų, kurie iš principo elgiasi ir yra tokie, kurie ramiai parduoda, nes čia ne kokie psichotropiniai. Blogiausiu atveju parodykit Duphastono receptą, kad Jums jis paskirtas, bet prašykit Gepretix 200 mg , ten tokios minkštos kapsulytės, vakare nakčiai po 1 išgerkit. Kaina 15 vnt pakelio apie 10 eur. Bet jis labiau natūralus ir geriau įsisavinamas už Dufą.
Atsakyti

Tikrai parduos, aš jau du kartus jį pati pirkausi ir neturiu recepto. Duphastono irgi niekada nesu pirkusi su receptu. Tie vaistai nėra nei su vardiniais receptais, nei receptų knygutėse, o ir receptų tikrai niekur nereikia atsižymėti vaistininkams smile.gifAš jau išsiklausinėjau vyro sesers, ji vaistinės vedėja. Sako yra vaistininkų, kurie iš principo elgiasi ir yra tokie, kurie ramiai parduoda, nes čia ne kokie psichotropiniai. Blogiausiu atveju parodykit Duphastono receptą, kad Jums jis paskirtas, bet prašykit Gepretix 200 mg , ten tokios minkštos kapsulytės, vakare nakčiai po 1 išgerkit. Kaina 15 vnt pakelio apie 10 eur. Bet jis labiau natūralus ir geriau įsisavinamas už Dufą.

Labai  ačiū už tokią naudingą info  :4u: 

bet dėl visa ko perspėsiu ir ginę, kad nekyla prg daug ir pakeičiu vaistus....

Atsakyti