Įkraunama...
Įkraunama...

Saab

4u.gif Sveiki,

va as apie tos dryzius kompe. Mano tai isvis nieko nromaliai neberodo.... kazi kiek kainuotu tai pakeist?

Ir kiek is jusu susiduria su uzrasu 'CHECK ENGINE', ar cia jau galutinai reiskia kad turbinai kazkas negerai ar gali but ir kokios kitos priezastis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 02 23, 16:24)
4u.gif  Sveiki,

va as apie tos dryzius kompe. Mano tai isvis nieko nromaliai neberodo.... kazi kiek kainuotu tai pakeist?

Ir kiek is jusu susiduria su uzrasu 'CHECK ENGINE', ar cia jau galutinai reiskia kad turbinai kazkas negerai ar gali but ir kokios kitos priezastis?  g.gif

Tai gali reikšti, kad jau laikas keist tepalus..
Atsakyti
QUOTE(_Nikole_ @ 2010 02 24, 23:30)

Hmmmm g.gif Variantas aisku, nes nupirke masina, mes tik pripylem tepalu, bet tikrai juos reiktu pakeist, kaip ir visus filtrus. Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Ieskau pirkti SAAB 900 1980-1993 metu. Rasykit i finttte@yahoo.com arba PM.
Atsakyti
QUOTE(Campanada @ 2010 02 23, 16:24)
Ir kiek is jusu susiduria su uzrasu 'CHECK ENGINE', ar cia jau galutinai reiskia kad turbinai kazkas negerai ar gali but ir kokios kitos priezastis?  g.gif

QUOTE(_Nikole_ @ 2010 02 24, 23:30)

Mano 9-3 (1998 m. gimimo, turbinos be) parodė Check engine. Tepalai pakeisti prieš 2k km. Užsirašiau pas diedą kažkokį, bet anas pusiau atostogaujantis - neaišku, kada tą saabo širdelę patikrins. Gal kas kokią rekomendaciją: kur Vilniuje skubiai ir nebrangiai (Dievuliau, kaip banalu biggrin.gif)?

Dar kitas reikalas. Klimatronikas išprotėjo sad.gif Help.
Papildyta:
QUOTE(Gromova @ 2009 01 30, 22:00)
o kaip saabai dujas priema ? fear.gif girdejau kad kai kurios masinos nelabai megsta dujas...

gerai priima. Bent mano - labai smile.gif
Turiu 2 l automatą. Valgus, begėdis, to nepaneigsi smile.gif Bet jei dujom maitini, labai baisiai nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2010 07 20, 13:36)
Mano 9-3 (1998 m. gimimo, turbinos be) parodė Check engine. Tepalai pakeisti prieš 2k km. Užsirašiau pas diedą kažkokį, bet anas pusiau atostogaujantis - neaišku, kada tą saabo širdelę patikrins. Gal kas kokią rekomendaciją: kur Vilniuje skubiai ir nebrangiai (Dievuliau, kaip banalu biggrin.gif)?

Dar kitas reikalas. Klimatronikas išprotėjo sad.gif Help.
Papildyta:

gerai priima. Bent mano - labai smile.gif
Turiu 2 l automatą. Valgus, begėdis, to nepaneigsi smile.gif Bet jei dujom maitini, labai baisiai nekainuoja.

Pritariu drinks_cheers.gif mūsų 2,5 variklio - automatas, benzino valgydavo 11-12/100, o dujų 13/100.... šiaip lygiu keliu važiuojant netgi mažiau, tikrai labai pasijaučia materialiai, o ir trauka išlikusi gera, na, kai kiti sako "nėra ko lyginti dujas su benzinu", vyras sako kad jaučiasi, o kai važiuoju aš, tai jokių pasikeitimų nepastebiu...
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2009 01 30, 16:08)
kiek teko girdeti tai SAAB  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man tai tikrai patinka, mano 9-5, nors nelabai ekonomiskas, bet maziuku kupriuku tikrai nenoreciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gromova @ 2009 01 30, 22:00)
o kaip saabai dujas priema ? fear.gif girdejau kad kai kurios masinos nelabai megsta dujas...

turim 9-5 3,0t automatą, tai puikiai su dujom sutaria thumbup.gif bet ir dujos gamyklinės (5 kartos) yra.. O vidurkis mišrus 11,3l dujų - skaitau, kad neblogai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 17 balandžio 2011 - 23:23
Vyro Saab darbine masinyte 2001m,nu labai faina,teko pabandyt vaziuot,patiko visai... thumbup.gif
Atsakyti
Parduodu savo automobiliuka SAAB 9-5 (1999m.)3,0t automatą, denzinas-dujos.
Daugybe privalumu - sviesi oda, vedinamos- sildomos sedynes,lieti orginalus ratukai ir t.t. 4u.gif
jei ka domina rasykit i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emira: 18 spalio 2011 - 15:29
SAAB 9-5 dalimis, variklis 2,3l., automatas.
Atsakyti
turiu 9-3 2003m. viskas labai gerai. nekeisčiau į jokią kitą
Atsakyti