Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(Zaneta75 @ 2006 11 27, 13:52)
O kokia lova domina? medine (pvz azuoline) ar kaltine (metalas)? (gal but galeciau padeti... turiu priejima ir "ten" ir "ten"  mirksiukas.gif  ) Sau isigijom 180x200 - super! siauresnej jau netilptume...  blink.gif  dar savaitgaliais vaikai megsta pas mus susikraustyti...  doh.gif  - bet telpam visi!

čia lovos ar čiužinio matmenys ? Aš kai ieškojau lovos, tai susiradau 200x200, nu galvoju liux, o po to pažiūrėjau , kad čiužinys 180x200 smile.gif .. tai džiaugmas sutrumpėjo ant 20 cm.. Na bet vis tiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 11 27, 13:52)
O kokia lova domina? medine (pvz azuoline) ar kaltine (metalas)? (gal but galeciau padeti... turiu priejima ir "ten" ir "ten"  mirksiukas.gif  ) Sau isigijom 180x200 - super! siauresnej jau netilptume...  blink.gif  dar savaitgaliais vaikai megsta pas mus susikraustyti...  doh.gif  - bet telpam visi!

metalines nenoriu schmoll.gif , noriu masyvo-gali buti azuolas ar uosis..
O lova tai 180*200 cia ciuzinio ismatavimai.. KOntaktu labai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2006 11 27, 16:06)
metalines nenoriu  schmoll.gif , noriu masyvo-gali buti azuolas ar uosis..
O lova tai 180*200 cia ciuzinio ismatavimai.. KOntaktu labai lauksiu

Taip cia ciuzinio ismatavimai. Bandysiu "apsiuostineti" informacijos ir duosiu zinia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 01, 11:15)
Taip cia ciuzinio ismatavimai. Bandysiu "apsiuostineti" informacijos ir duosiu zinia  4u.gif (Svogeriuks mano dirba su azuoliniais baldais, tai bandysiu per ji gauti info

Atsakyti
man tokie miegamieji patinka... wub.gif
bandysiu kazka panasaus pati pasidaryti... jau medziagyciu prisiprikau... doh.gif
user posted image
user posted image
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 01, 11:51)
man tokie miegamieji patinka...  wub.gif
bandysiu kazka panasaus pati pasidaryti... jau medziagyciu prisiprikau...  doh.gif
user posted image
user posted image
bigsmile.gif

man tai jau i nuotraukas beziurint ciaudyti norisi. kazkodel tokie vichruntasai, o ypac baldakimai, man su dulkem ir dulkiu erkutem sukelianciom alergija asocijuojasi biggrin.gif
na, bet kiekvienam savo smile.gif
Atsakyti
man tai savotiskai grazu visi tie uzdangalai ir pagalveles,tokios karaliskos,bet savo VYRO NE UZ KA nepriversciau i tokia lova atsigult smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2006 11 25, 20:32)
Nemaniau, kad miegamasis yra toks svarbus smile.gif xe xe xe
svarbiausiai, kad ciuzinys gerai spyruokliuotu, negirgzdetu, o patalyne lengvai skalbtusi smile.gif
Prisiminiau joke'a viena smile.gif apie statistika, gal ne i tema, bet vis tiek.
Pasak statistikos 25 proc. vyru - nusisuka i kita puse ir uzmiega, kiti 15 proc. vyru, po meiles seanso, atsikelia ir eina parukyti. O like 60 proc. - atsikelia ir eina namo smile.gif
  thumbup.gif

Is niko sunku pasakyt kas slepiasi po juo :ar Ji/Jis,bet noreciau paklaust ,prie kurio % save priskirtumete? biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Micha @ 2006 12 02, 05:36)

thumbup.gif thumbup.gif Super wub.gif
Atsakyti
na... nebent savaitgaliui, ar atostogoms i tokios tiliaus viesbutuka. ne daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau paklausti del čiužinių. Gal net būtų verta naują temą sukurti tam. 4u.gif
Ieskau nuomonės apie įmones ir gaminamu čiužinių kokybę. Viena pagyrė Gemega, kita ispeikė. Suprask kaip nori... ax.gif

Gal kas turite lateksini čiužini, ir tuo NESATE patenkinti? Girdėjau, kad sušlapęs lateksas džiūdamas trupa. Įdomu, tai tiesa, ar ne. doh.gif
Tokiu atveju, nelabai praktiškai atrodo, jei pvz, esi mėgėjas arbatas gerti įsitaisęs lovoje... blush2.gif

Ar nebūtų idealiausias variantas pirkti spyruoklinį (kiekviena spyruoklė įvilkta atskirai) ir kad dar būtų plonas sluoksnis latekso?

Būtų labai džiugu išgirsti jūsų nuomonę ir pasidalinimus apie patirtį... blush2.gif
Atsakyti
tema apie čiužinius yra prekių, parduotuvių ir nuolaidų skyrelyje 4u.gif
Atsakyti