Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(marlena24 @ 2007 06 07, 14:05)
tai vat ta agoora yra savanoriu pr. 180, Vilniuje,irgi turi tas pacias 2 lovas, ir Kaunas ats pacias doh.gif sake rugseji bus naujas zavozas, bet butent tu kurios man patiko nebus,sako gal kokias 2 naujas turesim...nesuprantu,ar cia ju neperka nieks, ar kas cia yra,kad po 2 lovas veza...

Tai rugseji zavozas, o birzeli reklama - geras g.gif Kam dar zmones klaidinti
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 07, 10:32)
be abejo,kad cia ideju geru yra, bet vat kai kurios is ju tai nezianu ar igyvendinamos... g.gif na sakykim kalbant apie lovas, as labai noreciau tokios kuria buvau imetus cia neseniai,nu tokia kur visa odine,prabangi tokia, tai jomis prekiauja SKRAJA, bet is to tipo lovu jie teturi 2 ir visai netokias kokios man patiko...skambinau ir i kauna i parda,kuri irgi tomis lovomis prekiauja,tai irgi turi tik 2 doh.gif sakau,tai ar galima uzsakyt butent tokia kokia as tarp kitok JU puslapyje ir maciau,nu sako nelabai... schmoll.gif tai kam tada det gal 15 lovu nuotraukas,o turet tik 2??? doh.gif nu nervuoja....
siaip as noriu,kad nors tas atlosas lovos butu minkstas,nu toks medizginis,o ne medinis,o baldziai gi tokiu nedaro,bent jau kiek as kur klausiai,tai visi kraipo galva... schmoll.gif tai ka daryt tokiu atveju...o is parduodamu tai as apskritai nei vienos grazios man lovos nemaciau,nes visos medines,o as tokios nenoriu...

Turi softimus pora odiniu lovu visai nieko. Paziurek www.softimus.lt Dar yra tokia Nakts mebels ir aisku italisku baldu salonuose gali uzsisakyti ko tik sirdis geidzia smile.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
ale durnas tas tinklapis softimus.lt...nieko neimanoma paziuret g.gif o koek maciau tai cia visai ne tai ko man reik verysad.gif
Atsakyti
merginos,patarkit,koki deti laminata i miegamaji?
user posted image

user posted image

user posted image

man labiausiai antras variantas prie sirdies, bet vat nezinau dar.. g.gif
isprotejusi,labai graziai atrodo miegamajame thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balanduke: 07 birželio 2007 - 19:24
QUOTE(balanduke @ 2007 06 07, 20:23)

Koki deti turi nuspresti pati mirksiukas.gif Jei tau graziausias yra antras variantas tai ir dek antra mirksiukas.gif
Jei man graziausias yra 3 variantas tai juk nereiskia, kad toki ir desi smile.gif

As asmeniskai i miegamaji noreciau kilimines dangos ax.gif bet va del šunio negalim verysad.gif Tai desim irgi laminata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 07, 21:50)
Koki deti turi nuspresti pati  mirksiukas.gif  Jei tau graziausias yra antras variantas tai ir dek antra  mirksiukas.gif
Jei man graziausias yra 3 variantas tai juk nereiskia, kad toki ir desi  smile.gif
As asmeniskai i miegamaji noreciau kilimines dangos  ax.gif  bet va del šunio negalim verysad.gif Tai desim irgi laminata  ax.gif

as tai ir toki kaip antra varianta tik ziuriu kol kas nenusprendem del spalvos bet man toks graziausias. trecio nesirinkciau net nezinau kodel schmoll.gif man per smulkus gal butu labai marga g.gif
Atsakyti
bet va nezinau ar rinktis is sviesesnes spalvos ar tamsesnes? jeigu laminatas bus tamsesnis,ar kambary nebus tamsu? ax.gif
Papildyta:
prie lovos mastau toki kilima patiesti smile.gif kad butu minksta is lovos islipti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=balanduke,2007 06 07, 20:23]

Man tai antras variantas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2007 06 07, 21:07)
bet va nezinau ar rinktis is sviesesnes spalvos ar tamsesnes? jeigu laminatas bus tamsesnis,ar kambary nebus tamsu?  ax.gif

O sienos kokios?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti