Įkraunama...
Įkraunama...

Miegamasis

QUOTE(cudo @ 2007 06 04, 14:31)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Vau...kaip grazu.,no tik ne bute  biggrin.gif

o kodel bute ne? g.gif Mano vyras "svaigsta" del akmens ax.gif ale, kad kainuoja nezmoniskus pinigus sitaip pasidaryti unsure.gif
jis noretu tokio koridoriaus rolleyes.gif
Atsakyti
Nusprendėm su MB, kad mums reikalinga didelė lova , bet ieškau ko nors paprasto, bet išskirtinio gal kas padėtu įkeltu kokiu foto, pasidalintu mintimis ir pan. Būčiau labai dėkinga . 4u.gif
darysim lova patys, nes mūsų parduotuvėse jos miniatiūrinės ir neįdomios bei negražios schmoll.gif doh.gif
P.S. peržiūrėjau visus puslapius lyg tokios temos neradau, bet gal pražiopsojau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženita: 04 birželio 2007 - 21:51
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 04, 22:45)
Mano vyras "svaigsta" del akmens  ale, kad kainuoja nezmoniskus pinigus sitaip pasidaryti  unsure.gif
jis noretu tokio koridoriaus  rolleyes.gif

jausites kaip pirmyksciai zmones i olas sugrize lotuliukas.gif As irgi manau kas akmuo (toks kaip toje nuotraukoje) bute tikrai netinka...Juk norime jaukiu namu, o ne olos
Atsakyti
QUOTE(reg @ 2007 06 05, 09:16)
jausites kaip pirmyksciai zmones i olas sugrize lotuliukas.gif As irgi manau kas akmuo (toks kaip toje nuotraukoje) bute tikrai netinka...Juk norime jaukiu namu, o ne olos

tinka, tinka tongue.gif Dabar tas akmuo labai popiuliarus, nu madingas, nu nezinau, kaip cia issireiksti ax.gif
O svarbiausia, kad mums grazu wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 05, 09:49)
tinka, tinka  tongue.gif  Dabar tas akmuo labai popiuliarus, nu madingas, nu nezinau, kaip cia issireiksti  ax.gif
O svarbiausia, kad mums grazu wub.gif    tongue.gif

Man irgi labai grazu. Miegamajam nenoreciau, bet va koridoriuje neatsisakyciau smile.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojam vieną akmeninę siena pereinamam kambary... Man gražu . Na, miegamam tiesa nenorėčiau .
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 06 04, 13:57)

As tai kalbejau apie toki grubu neslifuota akmeni. ir i buta tokio tikrai nenoreciau - i sodyba thumbup.gif . O visai kitas reikalas yra slifuotas akmuo ar plyteles su jo imitacija. Jis tikrai dabar labai populiarus - jei kas isgali, tai laiko savo garbes reikalu nors viena siena juo isklijuoti, man tai jau atsibodes, bet jei kam patinka tai prasom
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjusi: 06 birželio 2007 - 22:37
user posted image
Atsakyti
pradedu nervuotis doh.gif paveiksliuku aiku graziu ir as internete randu, bet butu gerai kad prie tu paveiksliuku butu parasyta, kur visa tai nusipirkt doh.gif doh.gif o tai pamatau ka nors, kad ir cia daug graziu nuotrauku yra,o kur tai gaut lieka paslaptim,vien paspoksot negana unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 06 07, 08:27)
pradedu nervuotis doh.gif paveiksliuku aiku graziu ir as internete randu, bet butu gerai kad prie tu paveiksliuku butu parasyta, kur visa tai nusipirkt doh.gif  doh.gif o tai pamatau ka nors, kad ir cia daug graziu nuotrauku yra,o kur tai gaut lieka paslaptim,vien paspoksot negana unsure.gif

As kai ieskau internete nuotrauku as ieskau ideju smile.gif ax.gif o parduotuviu ir meistru siais laikais pilna, kad visas tas mano idejas igyvendintu rolleyes.gif Kaip sakant tik pinigu turek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 06, 23:37)

Mano svajonių krėslas.... ax.gif
Atsakyti