Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Jis gal laukia patvirtinimo, kol pilvas ant akių lipti pradės, tada patikės, kad testas tikrai teigiamas :D

Hmm, šiaip labai gali būti, kad taip ir bus  :D  Ką čia tie testai, nepatikės, kol pilvas neužaugs, o tada, mm, panašu, kad testai nemelavo  :lol:​ 

Atsakyti

Turbut per anksti noriu i sarasiuka smile.gif

Aga, kadangi nelaukiamos mm tik 09.10, tai abkstoka į mūsų nelaukiančių sąrašiuką, nes čia rašomės, kad matytume, kieno testavimosi dienos arčiausiai  :) 

Bet junkis į plepėjimus  :D​ 

Atsakyti

O, sveika aquabona, seniai matyta  :)  Kaip laikaisi?  :)​ 

Atsakyti
Kisulita, grazus bruksniukai bigsmile.gif Linkiu rysketi.
Man si cikla tikriausiai ssss... gausis. Pirmadieni vyras menesiui isvaziuoja i komandiruote. Ir zinoma tuomet turetu buti vaisingoji savaite doh.gif Na, padirbesim si savaitgali ir tikiuosi geriausio
Atsakyti

Man si cikla tikriausiai ssss... gausis. Pirmadieni vyras menesiui isvaziuoja i komandiruote. Ir zinoma tuomet turetu buti vaisingoji savaite doh.gifNa, padirbesim si savaitgali ir tikiuosi geriausio

Na spermiukai gali iki 5 dienų išgyventi, tai dar vilties yra  :4u:​ 

Atsakyti

Labas, aš iš ligoninės, pralaikė parą, prilašino skysčių, tai nors nebevemiu, bet kokia nusilpus,jėgų nėra, skysčių liepė 2l per dieną išgert, tai man -misija neįmanoma, na litras gal, bet daugiau - mirtis, na bet ką daryt, reikia kažkaip..............

Atsakyti

Labas, aš iš ligoninės, pralaikė parą, prilašino skysčių, tai nors nebevemiu, bet kokia nusilpus,jėgų nėra, skysčių liepė 2l per dieną išgert, tai man -misija neįmanoma, na litras gal, bet daugiau - mirtis, na bet ką daryt, reikia kažkaip..............

Šakės... Užuojauta... Laikykis. Bandyk po truputį kažkaip tų skysčių vartoti. O kodėl būtent 2 l, čia kažkaip apskaičiavo tavo poreikį ar tiesiog ėmė ir pasakė?

Atsakyti

Laikykis, nors įsivaizduoju, kad jėgų trūkumas didžiulis. Tuo lašinės ir gerai, kad greitai atstato trūkumą. Svarbu laiku viskas padaryta. O dabar jeigu nevemi, gali po truputį ir gert vandens. Aš irgi ne iš tų gėrikių, labai sunku reikiamą kiekį išgert.

Atsakyti

Hmm, šiaip labai gali būti, kad taip ir bus  :D  Ką čia tie testai, nepatikės, kol pilvas neužaugs, o tada, mm, panašu, kad testai nemelavo  :lol:​ 

Čia kaip iš tų video, kur moterytės vyrams praneša, kad laukiasi. Kai praktiškai visi be išimčių kokius 5 kartus perklausia, ar tikrai, tikrai, tu tuo tikra? :lol: Lyg pati viena tą leliuką būtų prisikvietusi  :lol:​ 

Atsakyti

Čia kaip iš tų video, kur moterytės vyrams praneša, kad laukiasi. Kai praktiškai visi be išimčių kokius 5 kartus perklausia, ar tikrai, tikrai, tu tuo tikra? :lol: Lyg pati viena tą leliuką būtų prisikvietusi  :lol:​ 

Tai realiai dar ne tokiu situaciju buna. Mano draugei vyras leptelejo "kaip cia taip gavosi?". Kai pasake, tia ciut is klumbiu neisvirtau, sakau, nuuuu kai du suauge zmones ilga laika artimai bendrauja... :lol:

Atsakyti

Ačiū, mergytes, tai va Tanite, Kisulita - jei nenorit būt mano vietoj -geriat  kasdien po 2 ltr vandens. Tada nebūna tokio baisaus vėmimo  :D nors su pirmuoju, nei aš gėriau, nei ką - kelis kart pavemeliojau ir vsio ... :) 

maniškis irgi patikėjo kad laukiuos, kai pamatė II ryškius, pamenu su pirmuoju kai vaiduoklį pamačiau, tai sakė čia mano fantazijos vaisius :D 

kas dėl ugio, aš ir didžiųjų 171-173 cm. svoris hm.... šiuo metu 67 kg, bent jau buvo prieš pat neštumą, dabar bijau lipt, nors kai kelias dienas nevalgiau ir vėmiau - tai gal nukrito  :rolleyes: 

Atsakyti

maniškis irgi patikėjo kad laukiuos, kai pamatė II ryškius, pamenu su pirmuoju kai vaiduoklį pamačiau, tai sakė čia mano fantazijos vaisius :D

Maniškis pamatęs mano pirmąjį testuką pasižiūrėjo ir sako, nu gal kažkas ir matosi  :D​ 

Atsakyti