Sveikos
Pasidariau ir šiandien testuką, tiesa pasakius, netgi du
Nes vėl neryški juostelė, tai norėjau antro testuko rezultatų
Viršutinis vakarykštis One Step, apatinis šiandieninis, žemutinis Clear Choice tipo 10 miu, truputį vėliau abu šiandieniniai pasidarė tokios pat spalvos, bet jau tingėjau vėl fotografuoti
Na, paryškėjo juostelė, nors vakare maudė pilvą kaip prieš mm
![]()
Tai cia jau visai nevaiduoklis! Uhu!
Vau yra nauju nestukiu, sveikinimau visoms, greit senbuves i traukinuka sokit
Aga, kad taip lengva butu
Bet tai skaitau ir savo akim netikiu, rimtai tik 9 kg? Tai realiai kokius 3 kg tik priaugai, nes kitą svorį sudarė vaikas, placenta, vandenys, gimda, kraujas ir pan. Man po lapais lįst su savo 24 kg, nors nei valgiau ir du, nei ką
Gydytoja irgi stebėdavosi, iš kur tas svoris, nes vizualiai neatrodė, kad tiek priaugus. Tik tiek, kad po pusmečio svėriau irgi tiek, kiek prieš nėštumą.
Nu taip, ginekologas sake, kad mano nestumas vadovelinis, visos apimtys auga pagal knyga o svoris padidejo ties (.)(.) labai ir zandukai papilnejo. Bet va nustojus matinti krutine sumazejo labai, pries nestuma didesne turejau
Kažkoks nesąmoningas tas Clear Choice - nors ir rašo ant pakuotės, jog 10miu, bet instrukcijoje parašyta, kad 20 ar net 25miu. Ir kai mano mėlyni Benukai jau gražiai ryškėjo, tas Clear Choice kažkokią pablukusią juostelę tik išspaudė, ir aš baisiai išsigandau, kad HcG mažėja
![]()
Buvo viduj lietuviska instrukcija tai rase kad tikrai 10miu bet daryt mmm diena, ir ant to pakelio kuriame testas buvo parasyta kad 10miu. Nu zodziu kol mmm nera ir BKT aukstai tol manau vilties dar yra ;)
Nu taip, ginekologas sake, kad mano nestumas vadovelinis, visos apimtys auga pagal knyga
o svoris padidejo ties (.)(.) labai ir zandukai papilnejo. Bet va nustojus matinti krutine sumazejo labai, pries nestuma didesne turejau
Pas mane kaip buvo špygutės, taip ir liko špygutės Tik besilaukiant ir maitinant koks C buvo, o paskui vėl A.
Pas mane kaip buvo špygutės, taip ir liko špygutės
Tik besilaukiant ir maitinant koks C buvo, o paskui vėl A.
Pries nestuma buvo tarp A ir B, o dabar tikriausiai minusinis dydis ne tik kad maiseliai kabantys liko, bet ir sumazejo labai. Jei kokia aptempa maikute uzsidedu tai net nesimato nieko
jei po antro taip sumazetu tai duobes toj vietoj liktu
Kisulita, didžiausi sveikinimai!
07.12 - Tanite mato vaiduokliuką
07.15 - Survagiki nelaukia mmm
07.15 - Kisulita mato II
07.19 - beladona nelaukia mmm
07.22 - Zuiza nelaukia mmm
07.23 - MeilesVaikai nelaukia mmm
07.28 - Janima nelaukia mmm
07.30 - Guzikas nelaukia mmm
07.31 - Jefimija nusiteikusi darbingai ir nelaukia mmm
08.07 - aquabona nelaukia mmm
Vyras jau tiki labiau, bet jis nori kaip filmuose kad būna, kai ryškiai teigiami būna
Dar abiem sunku patikėti, prieš metus pradėjom bandyti pastoti, po to pertrauka, tada nuo gruodžio vėl bandymai, na nedrąsiai jis džiaugiasi
Jis gal laukia patvirtinimo, kol pilvas ant akių lipti pradės, tada patikės, kad testas tikrai teigiamas