Na kur gi Guzikas dingo su testukais? Baisiai smalsu
Sveikos. Jergus, koks Guziko testas Laukiam naujienų su pakartotu testu.
Mes išvažiavom prie jūros visgi, apžiūrėjo gydytoja, leido vykti. Aišku pasisaugant, jokių maudynių ir pan. Dabar kas yra, tai tik kosulys. O tempa naktį buvo virš 37, bet ryte nukrito be vaistų. Žodžiu, ir poilsiaujam, ir gydomės tuo pačiu, tik kiek kitokiu būdu.
Kisulita, klausei dėl maisto. Tai aš apie du mėnesius labai atsakingai ribojau, ką rekomendavo eliminuot. Dabar šiek tiek daugiau atsipalaidavimo, bet jaučiu, kad su duona man prasta draugystė, iškart pilvas duoda žinot. Bandau po truputį žodžiu, bet dabar taip savęs neriboju, nes labai sunku. Ir tikrai nesimaitinu 5 kartus po nedaug.
Mes išvažiavom prie jūros visgi, apžiūrėjo gydytoja, leido vykti.
Kisulita, klausei dėl maisto. Tai aš apie du mėnesius labai atsakingai ribojau, ką rekomendavo eliminuot. Dabar šiek tiek daugiau atsipalaidavimo, bet jaučiu, kad su duona man prasta draugystė, iškart pilvas duoda žinot. Bandau po truputį žodžiu, bet dabar taip savęs neriboju, nes labai sunku. Ir tikrai nesimaitinu 5 kartus po nedaug.
Vaje, kaip pavydžiu, tokiu oru prie jūros
Joa, aš irgi mečiau tas mažas porcijas, kai vakar taip silpna pasidarė nuo tų juokingų pusryčių Oficialiai baigiu skaityti internetą, tik įsidėmėjau, kad reikia pagrinde valgyti daug daržovių, vaisių ir grūdų, tai atsižvelgsiu, bet valgysiu įsiklausydama į savo organizmą, o ne internetą
Guzikai, na kaipgi reikalai pas tave?
Simona, skambinaisi ginekologei?
Kažkaip tema apmirusi, šiandien su savimi kalbuosi
Visos uzgniauze kvapa laukia Guziko testuko

As paskaitau,bet labai kazka pakomemtuot neturiu ka. Nes apie visokius tyrimis ir pan.nieko nenusimanau, net po teisybei nzn isvis nieko apie juos :-)
Sveikos, pardon, kad priverciau laukt, greit sian diena ejo
Padariau pigena ir FR - abu visiskai balti, tai ir speju, kad brokuotas testas pasitaike, nes nu net nerodytu taip anksti, net jei ir 6dpo.
UZTAI PAGALIAU NUSIVILKOM I BASEINA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po daug metu norejimo ir gero pusmecio zyzimo PAGALIAU!!!!! Dievuliau, as negaliu, tiek geru emociju, tiap atsigavau, tokai laiminga, negaliu nsutot ziovaut - toks GERAS nuovargis, pasakaiu visiems, kad man negadintu siandien nuotaikos. Rytoj jau galesiu vel nervintis ir tt, bet siandien labai paprasiau leist man pabut atsipalaidavusiai ir laimingai MB pirmaysk pamate mane vandeny, ka as isdarineju, tai juoko buvo
Jis su mano sese jau skundzias, kad pavargo, valgyt nori, einam jau, as vis - nu daaaaar biski, as dar paplauksiu, ikalbejo tik kai ant ranku man nuo chloro biski uzjautrejo keliso vietos
Eisim dar, oi eisim, prasiau visa kelia namo, kad pazadetu, kad kita savaite eisim
Jauciu miegosiu pagaliau kaip kudikelis. Kaifas. Kazkas TOOOOOKIO. O gavos taip, kad vakar kalbejau, akd reiktu - nuo visu stresu atsijungt ir tt. Pabudom tokiu laiku, kad gal butume ir like, bet pageriau kavos, pagalvojau - ir sakau nea, renkiames ir einam, nes niekad nenueisim kitaip. Ir nieks nesigaili, dziaugias, kad ikalbejau. Nu sakes, as senai nebuvau tokia laiminga, atsipalaidavus ir atsigavus
Raisti tik timptelejau turbut, bet dzin, nieko keisto, kai nieko fizisko beveik neveikiu. Susitvarkys
Jetau, noriu atgal, tik kad uzsidare

</p><p></p><p>Padariau pigena ir FR - abu visiskai balti, tai ir speju, kad brokuotas testas pasitaike, nes nu net nerodytu taip anksti, net jei ir 6dpo.
</p><p></p><p>UZTAI PAGALIAU NUSIVILKOM I BASEINA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po daug metu norejimo ir gero pusmecio zyzimo PAGALIAU!!!!! Dievuliau, as negaliu, tiek geru emociju, tiap atsigavau, tokai laiminga, negaliu nsutot ziovaut - toks GERAS nuovargis, pasakaiu visiems, kad man negadintu siandien nuotaikos. Rytoj jau galesiu vel nervintis ir tt, bet siandien labai paprasiau leist man pabut atsipalaidavusiai ir laimingai

</p>
Tai va kur dingus buvai

O OT turi pagadinimui? Įdomu ką rodytų

Turiu lyg ir pora, bet negadinau. Ziuresim isvis kas vyks toliau, nors gal ryt ir pagadinsiu, siandien per daug skysciu prigerus, nieko idomaus nebutu rode
Nusimaudziau, normalaii chlora nusiploviau, prisiterliojau kremukais. Jauciasi biski, reikes sekanti karta pries baseina plaukus aliejuku pritept ir veida kokiu riebiu kremu, nes sureagavo, paburke truputi ir persti po akim ant skruostikaulio. Ir vistiek nieks negadina nuotaikos Per daug dziaugsmo man vandeny. As kaip silke