deraramos, o jei pastojus ima teplioti? Irgi nesidarytumėt? Nors galbūt tik tiek ir tereiktų, kad tepliojimas liautųsi ir nėštumas toliau vyktų sklandžiai - vartoti papildomą Prg?
Man rodos, labai paprasta kalbėti "jokių tyrimų nesidaryčiau", kai patirties bagaže nėra ilgo nepastojimo stažo arba nesėkmingo (-ų) nėštumo (-ų)
Aišku, duok Dieve kiekvienai kad taip būtų, kad nereiktų sukti galvos dėl papildomų tyrimų, vizitų pas gydytojus ir t.t., bet, deja, yra kitaip. Ir neretai tik tas savo iniciatyva pasidarytas tyrimas yra raktas į sveiką kūdikį ant rankų 
Štai, pavyzdžiui, savo iniciatyva nepasidariusi skydliaukės hormonų tyrimų, taip ir nebūčiau žinojusi, kad man reikia vartoti vaistus viso nėštumo metu ir stebėti hormonų rodiklius.
Iš tikrųjų čia yra neišsemiama tema. Beveik prilygsta motinos pienas vs mišinukas, natūralus gimdymas vs Cezaris ir panašioms temoms 
Paklausciau gines, ka reikia ar nereikia daryti kazka. Vaistus vis tiek ji turetu paskirti.
Zinoma, sutinku, kad kai yra problemu darai viska ka gali.. ko negali irgi. Maza ka.
Keista kaip seimos gyd nenusiunte pas endokrinologe, kad padarytu skydliaukes tyrimus, jei turejot nusiskundimu. Buna ir taip dar, pasirodo..
Tas turbut irgi tiesa. Tik nei viena, nei kita nuomone nera teisingesne, nesvarbu, ar turi patirties, ar ne, man taip atrodo, gal kitam kitaip.
Del SM- nera mygtuku "cituoti" ir pns. Deraramos - gali padaryt pati. Ne viena "nurasyta" nestuma ankstyva yra isgelbejes papildomas progesteronas. Ir dazniausiai merginos pacios pasidaro, dazniausiai po to - kai jau kelis kartus yra persileide, ir jei nebutu pasidare - nieks nebutu skyre ir nieko dare, nes "gamta pati susitvarko", o buna ir padeda tas prg. Negali zmogus zinoti. Po keliu netekciu pilnai gali mastymas pasikeisti, ir zmogus prades darytis visus kokius tik gali tyrimus. Gydytojai irgi zmones. Ir kartais nepagalvoja. Taip, jie gydytojai, bet SAVO organizma vistiek zmogus pats geriausiai pazista ir gali nujaust, kas konkreciai negerai, ko truksta ir pns.
aciu uz paaiskinima, sutinku.
Gal tik toks pastebejimas, kiek skaiciau tema, kad tie tyrimai jei nera super idealus, jau stresuoja moteris, kabinasi prie skaiciuku svyravimu.. zinoma, gerai, jei pati pastebes dideli nuokrypi ir spes pataisyti situacija vaistais, jei tai imanoma, bet kiek matau, tai daugiau nervu karas tie skaiciukai ir svyravimai.
Man tai nauja. Ir tikrai visom linkiu, kad uztektu tiesiog myletis be apsaugu. Pajausti vaisingas dienas. Na, cia gal idealus atvejis. Nezinau, kaip paciai viskas pasisuks, jei nebus taip paprasta