Labas!!!!
O kodel sakot, kad gine priplaukus?.. Isties, juk eiline moteris, nescioji, neturi rupintis asmeniskai savo prg, hcg ir dar kokiais rodikliais.. Tai gydytoju darbas. Na, vaikscioti ir darytis nuolat tuos tyrimus, ar tikrai to reikia. Nuo to labiau ar maziau nescia nepatapsi. Ir su gamta nepakovosi. As labiau pasitikeciau gydytojais. Aisku, ju visokiu yra ir jie irgi zmones, klysta, pamirsta, susinervina. Bet ir siuo atveju gine teisingai sako, kad tik nervus moteris gadinasi su tais tyrimais. Pries ateinant i sia tema net neisivaizdavau, kad planavimas gali buti toks sudetingas.. Juk temute ne toms, kurioms sunku pastoti, tam yra atskiros diskusijos. Bet jau supratau, kad cia yra ir to, ir to. Tik nepagalvokit ko nors blogo, tikrai nei vienos nenoriu kritikuoti ar ko neigiamo pasakyti. Tiesiog stebiu pokalbius ir tokie mano pamastymai.. Niekas neapsaugotas nuo nieko ir visom linkiu pastoti ir pagimdyti. Kaip paciai seksis, dar irgi nezinia.
Buckis.
Velokai pakentuosiu, bet labai jau norisi as visus tyrimus dariausi pati, tada su jais ejau pas ginekologe. Viskas su manimi ciki. Su MB taip pat. Taciau vaikiuko vis dar nera 3+ metai. Po dvieju IUI, vienos IVF proceduros, praejus kuriam laikuk vel pakartojau visus tyrimus, kad man paciai butu ramiau, jog viskas gerai. Kaskart kyla klausimas- jei visi tyrimai geri, kad trukdo pastoti?
Cia merginu yra su labai ivairiomis patirtimis. Smagu, kad jos pasidalina savo isgyveniamais, atradimais. Aisku, kiekvienos situacija yra individuali pastojant ir laukiantis, taciau kitu patirtis labai padeda kai pats i stresuoti del lazko kas tabe neramina.
Labai labai linkiu, kad paciai netektu pasakoti nelinksmu isgyvenimu ir po keletos metu dalinti patarimu kitai stresuojanciai mergaitei. Atejusi i tema as buvau tokia pat, visi prg, hcg, tth ir panasus trumpiniai man buvo totalus briedas kurio nesupratau, nes sunus atsirado...netycia. Kad kazka tirtis, stebeti, ziureti irgi ayrode nesamone, nes gi juk gydytojai voska zino ir tik jais galima pasitiketi. pradejus planuoti antra tikejausi, kad BAC ir bus. Deje...
Rugpj 7
Labai sunku negalvot kai MB ne kartu. Nėr kam minčių okupuot
O tau pirmas vizitas cia? As 8d eisiu pirmam vizitui. Pasipasakok kaip seksis, ka pasakys
As va pas jus atejau kitokiu minciu ir izvalgu pasisemt, nes dabar atrodo, kad pati prisigalvoju nesamoniu. Noriu nuomoniu kitokiu. Situacija tokia, kad vakar MB gavo zinute is brolio, kad krikstija savo sunu. Tiesiog info kur ir kada. (Po savaites). Vaikui puse metu, esam ji mate karta (vos poros savaiciu). Kiek esam kviete pas save, amzinai neturi laiko, patys prasemes i svecius- vel labai uzsieme. Aisku labai liudna, kad taip, nes brolis sunaus kriksto tetis. Kontakto beveik jokio. Dabar gavus zinute jokio noro vaziuoti nera. Juolab as ta diena dirbu, sunus bus isvaziaves. Tiesiog galvoju ar is pareigos? susikeist dienas ir imt laisvadieni ir vaziuot, ar visgi praleisti ta ju svente, nes gal ne itin mandagu is ju puses likus savaitei taip pranesti. Juolab kad tai nebuvo- kvieciu i sunaus krikstynas... Ar as cia per daug imu i sirdi???