Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 167 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mano vizitas tik 08.24 d.  :unsure:  Eina sau, kaip išlaukti... Bet kai pasakiau registratorei kelinta man savaitė, tai pasakė: oj, tai jums čia dar negreit reikės  :huh2:

O aš taip norėjau, kad pasižiūrėtų, jog viskas gerai, kad viskas atitinka savaites  :)  Aišku lieka privati klinika, bet tai kokių 90 eurų palikčiau... Bet gal ir verta, pasakytų, kad tikrai mato nėštumą, kad viskas gerai... O gal į kokią polikliniką reiktų nulėkti, bet turbūt artimiausiu metu vietų nebūtų vietų  :unsure:​ 

Puikiai tave suprantu, nors man gerokai trumpiau liko laukt. Aš iš karto registravausi vos tik testas teigiamas buvo. Registracijos internetu privalumai, kai gali užsiregistruoti, atšaukti pats.

Atsakyti

Puikiai tave suprantu, nors man gerokai trumpiau liko laukt. Aš iš karto registravausi vos tik testas teigiamas buvo. Registracijos internetu privalumai, kai gali užsiregistruoti, atšaukti pats.

Joa, internetu būtų buvę viskas paprasčiau, o kai registravo registratorė, tai nenorėjo ankščiau, matyt turi standartą nuo kada jau užrašinėti  :unsure:  Nors plaukus nusirauk, neįsivaizduoju kaip išlaukti  :unsure:​ 

Atsakyti

Joa, internetu būtų buvę viskas paprasčiau, o kai registravo registratorė, tai nenorėjo ankščiau, matyt turi standartą nuo kada jau užrašinėti  :unsure:  Nors plaukus nusirauk, neįsivaizduoju kaip išlaukti  :unsure:​ 

Kad ramiai gyventum, nueik echo privačiai. pačiai bus ramiau  :)​ kelinta db tau savaitė?

Atsakyti

Kad ramiai gyventum, nueik echo privačiai. pačiai bus ramiau  :)​ kelinta db tau savaitė?

Dar tik 5 savaitė su keliom dienom  :)  Kaž ar per echo ką nors matytų  :hmm:​ 

Atsakyti

Aš buvau užsidegus eit privačiai, bet susilaikiau, nes realiai tik pūslytę pamatytų tokiam laike.

Atsakyti

Geriausiu atveju matytų tik puslytę, bet gal ir tos nematytų. Dar labiau susinervinsi. Išlauk, pasistenk rasti ramybę. jeigu kas blogai, vistiek nebesustabdysi. Paprastai nuo 8 savaitės echo daro, kartais šiek tiek anksčiau, 6-7. Bet standartas yra 8. 

Atsakyti

Jep, labai mažai žinok dar....taškeliuką matytų... arba ne. Nuo 7sav pradeda plakt širdelė, tai planuokis tada, kad ir žirniuką pamatytum ir širdelę  :)​ 

Atsakyti

Aš buvau užsidegus eit privačiai, bet susilaikiau, nes realiai tik pūslytę pamatytų tokiam laike.

Tai aš irgi taip galvoju, kad dar nelabai ką ten matytų, nes draugei nieko nematė, kai pet anksti nuėjo  :unsure: 

Geriausiu atveju matytų tik puslytę, bet gal ir tos nematytų. Dar labiau susinervinsi. Išlauk, pasistenk rasti ramybę. jeigu kas blogai, vistiek nebesustabdysi. Paprastai nuo 8 savaitės echo daro, kartais šiek tiek anksčiau, 6-7. Bet standartas yra 8. 

Tai aš užrašyta, kai jau 9 savaitės bus... Et, galėjo, bent savaitę ankščiau  :unsure: 

Kaip tu, jau atsiranda daugiau nėštumo pojūčių?  :D  Artėja testukų diena  :D 

Jep, labai mažai žinok dar....taškeliuką matytų... arba ne. Nuo 7sav pradeda plakt širdelė, tai planuokis tada, kad ir žirniuką pamatytum ir širdelę  :)​ 

Vat, dėl to ir susilaikau, ir nelekiu į privačią, kad nebūtų be reikalo išmesti pinigai, kai dar nelabai kas matyti  :)​ 

Atsakyti

Kaip tu, jau atsiranda daugiau nėštumo pojūčių?  :D  Artėja testukų diena  :D

Tai aš vis dar nėščia :D bet šiandien labai pakrito BT. 10 dpo, šiek tiek ankstokai kaip mmm, man paprastai 12-13 dpo krenta, bet gal antra fazė trumpa. jeigu rytoj pakils vėl, tai gal tiesiog vėlyva implantacija, o jeigu ne, tai ruošimės kitam ciklui. 

Atsakyti

Tai aš vis dar nėščia :D bet šiandien labai pakrito BT. 10 dpo, šiek tiek ankstokai kaip mmm, man paprastai 12-13 dpo krenta, bet gal antra fazė trumpa. jeigu rytoj pakils vėl, tai gal tiesiog vėlyva implantacija, o jeigu ne, tai ruošimės kitam ciklui. 

Et, ta BT visus reikalus gadina  :)  Na, reikia tikėtis, kad nepasišiukšlins ir ryt užkils  :D​ 

Atsakyti

Et, ta BT visus reikalus gadina  :)  Na, reikia tikėtis, kad nepasišiukšlins ir ryt užkils  :D​ 

Užkilo!!

Atsakyti

Užkilo!!

YEeeej  :yahoo:  :clap:  :sokiai:  Kada testuką? :bigsmile:​  Gal ryt/poryt?  :bigsmile: 

Atsakyti