Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Na, man pradziai padare ATPO ir FT4, ATPO virshijo norma, o FT4 buvo normos ribose. Daugiau net nenorejo imti jokiu tyrimu, atseit cia ir taip viskas aishku, gydymo jokio nera, jeigu tik tas ATPO per didelis.. Sake jog jokiu vaistu tam nera, seniau darydavo kraujo ishvalyma kazkokiais aparatais, bet viskas po 3-4 menesiu atsistato..
Po to lyg tarp kitko padare TTH, ir rado, kad jis blogas, l nustebo, pakartojo, ir tada jau thyroxino ishrashe..

INC, gal tau truksta dar kokiu mineralu..? Su tokiu slinkimu ilgai netempsiu.. Vartoju papildus, losjonus, ampules, shampunus, bet, manau, turi susitvarkyti viskas ish vidaus.. tikiuosi! Nezinau, ar verta cia leisti pinigus mezoterapijos seansams, bandyti masaza...?
Atsakyti
[quote=ema26,2006 11 02, 14:41]
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Smagu girdet
[/quote]

labai smagu girdėt tokias naujienas 4u.gif thumbup.gif
[/quote]

Dėkui, dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2006 11 07, 10:34)
INC, gal tau truksta dar kokiu mineralu..? Su tokiu slinkimu ilgai netempsiu.. Vartoju papildus, losjonus, ampules, shampunus, bet, manau, turi susitvarkyti viskas ish vidaus.. tikiuosi! Nezinau, ar verta cia leisti pinigus mezoterapijos seansams, bandyti masaza...?

na aš ir nežinau, ar trūksta ar ne? tikrai gal per mažai savo plaukučiams dėmesio skiriu?

QUOTE(Mičiko @ 2006 11 09, 23:35)
Dėkui, dėkui smile.gif

prašom prašom, kad tik į sveikatą!!!

o aš, mergaitės, žinokit užėjau su liūdna žinia. verysad.gif praradau savo vaikiuką... doh.gif cry.gif , kurio laukiausi...šiandien kaip tik grįžau iš ligoninės...
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 11 09, 22:53)
o aš, mergaitės, žinokit užėjau su liūdna žinia. verysad.gif  praradau savo vaikiuką... doh.gif cry.gif , kurio laukiausi...šiandien kaip tik grįžau iš ligoninės...

labai užjaučiu... o kaip pati jautiesi? kaip sveikata?
laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2006 11 09, 23:53)
na aš ir nežinau, ar trūksta ar ne? tikrai gal per mažai savo plaukučiams dėmesio skiriu?
prašom prašom, kad tik į sveikatą!!!

o aš, mergaitės, žinokit užėjau su liūdna žinia. verysad.gif  praradau savo vaikiuką... doh.gif cry.gif , kurio laukiausi...šiandien kaip tik grįžau iš ligoninės...

labai uzjauciu verysad.gif Laikykis ! Mes su tavim
Atsakyti
Uzuojauta tau INC.. klausimas gal ir nelabai kuklus, taciau, ar liga galejo tureti tam itakos?......
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2006 11 10, 10:18)
Uzuojauta tau INC.. klausimas gal ir nelabai kuklus, taciau, ar liga galejo tureti tam itakos?......

Geriau tokio atvejo visai nesvarstyti. Statistika rodo, kad kas penktos moters nėštumas baigiasi persileidimu. Ir priežastys būna absoliučiai neaiškios, moterys sveikos. Todėl nereikėtų galvoti, kad tai dėl skydliaukės ir per daug gąsdintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulyčiukas: 10 lapkričio 2006 - 10:35
QUOTE(inc @ 2006 11 09, 23:53)

Dievulėliau, kokia skaudi žinia verysad.gif Tikiuosi, pačiai viskas gerai? Laikykis. Liūdna, kad taip nutiko, matyt, dar nebuvo tam laikas. Saugok save.
Atsakyti
Nebuvau pas jus kelias dienas.Užsukau pasiskaityt,o čia tokia liūdna žinia verysad.gif
Inc,linkiu kuo greičiau atsigauti ir sustiprėti...........
Atsakyti
Kazkaip po tokiu naujienu net nekyla ranka ka ir rasyti Atrodo kad visi zodziai neturi jokios reiksmes.... verysad.gif
Atsakyti
ačiū jums už palaikymą, mergaitės 4u.gif
kažkaip net neturėjau minties ateiti pas jus guostis, bet žiūri, kažkaip net lengviau ant dūšios kai yra tave palaikančių žmonių... blush2.gif ačiū dar kartelį 4u.gif 4u.gif rolleyes.gif

QUOTE(Saulyčiukas @ 2006 11 10, 08:47)
o kaip pati jautiesi? kaip sveikata?
laikykis console.gif

žinai, net nežinau...nepasakyčiau, kad puikiai, bet nėra ko norėt. vis dėl to, gan stiprokai pakraujavau ir plius narkozė daro savo. be to, gerokai per psichiką toks sukrėtimas trenkia. reikia nemažai pasangų, kad šeimoje išliktų santarvė ir ramybė.

QUOTE(Maja maja @ 2006 11 10, 11:18)
klausimas gal ir nelabai kuklus, taciau, ar liga galejo tureti tam itakos?......

paskutiniu metu visi tyrimų rodikliai buvo labai geri. taip, kad į šitą klausimą atsakyti negalėčiau...

QUOTE(Saulyčiukas @ 2006 11 10, 11:35)
Geriau tokio atvejo visai nesvarstyti. Statistika rodo, kad kas penktos moters nėštumas baigiasi persileidimu. Ir priežastys būna absoliučiai neaiškios, moterys sveikos. Todėl nereikėtų galvoti, kad tai dėl skydliaukės ir per daug gąsdintis 4u.gif

aš irgi stengiuosi galvoti, jog tai dažnas reiškinys, o be to dažniausiai tokio ankstyvo persileidimo priežastis būna genetiniai pakitimai. bet kokiu atveju šią savaitę gydytojai turėtų pasakyti tyrimų išvadas. pažiūrėsim, ką jie pasakys?
bet tikiu, jog ilgai laukt neteks iki vėl imsiu ir kito sulauksiu nestuke.gif
net keista, bet suvokiau, jog aš labai labai dar vaikučių noriu mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 12 lapkričio 2006 - 23:36
QUOTE(inc @ 2006 11 13, 00:35)
ačiū jums už palaikymą, mergaitės 4u.gif
kažkaip net neturėjau minties ateiti pas jus guostis, bet žiūri, kažkaip net lengviau ant dūšios kai yra tave palaikančių žmonių...  blush2.gif  ačiū dar kartelį 4u.gif  4u.gif  rolleyes.gif
žinai, net nežinau...nepasakyčiau, kad puikiai, bet nėra ko norėt. vis dėl to, gan stiprokai pakraujavau ir plius narkozė daro savo. be to, gerokai per psichiką toks sukrėtimas trenkia. reikia nemažai pasangų, kad šeimoje išliktų santarvė ir ramybė.
paskutiniu metu visi tyrimų rodikliai buvo labai geri. taip, kad į šitą klausimą atsakyti negalėčiau...
aš irgi stengiuosi galvoti, jog tai dažnas reiškinys, o be to dažniausiai tokio ankstyvo persileidimo priežastis būna genetiniai pakitimai. bet kokiu atveju šią savaitę gydytojai turėtų pasakyti tyrimų išvadas. pažiūrėsim, ką jie pasakys?
bet tikiu, jog ilgai laukt neteks iki vėl imsiu ir kito sulauksiu nestuke.gif
net keista, bet suvokiau, jog aš labai labai dar vaikučių noriu mirksiukas.gif ax.gif

Stiprybes tau mieloji smile.gif Ir sekmes 4u.gif
Atsakyti