Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nemėgsta važiuoti automobilinėje kėdutėje

QUOTE(Vaidilu @ 2013 06 03, 19:25)
Vyresnelis be galo mego vaziuoti automobiliu,mazius iki kokiu 5menesiu budavo klykia,bet po truputi priprato,dabar vazinejames be problemu  thumbup.gif

Nu,nepaguodet manes smile.gif musiske tokius koncertus rengia vaziuodama,kad jau net as pradedu verkt sad.gif is vis,ji ir vezimelio nemegsta,tai stengiames I kiema isnest miegancia,o kai bunda begam link namu is karto sad.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius ir mus vesdavo is kantrybes tas jo klykimas,karta vyras pagarsino muzika kad mazius neprarektu jos ir tas apramino vaika blink.gif vezime irgi nebuvo didelis megejas vaziuoti,tekdavo su rekianciu eiti brolio is mokyklos paimti doh.gif
Atsakyti
Mum irgi visko būdavo, vieną kartą net važiuot negalėjom, nes klykė iki pamėlynavimo. Ji norėdavo viską spaudinėt, vairą sukiot, lakstyt ir pan. O aš kaip klounas gale sėdėdavau ir vaipydavaus. Kad sėdėtų kėdutėj padėjo pažįstamas policininkas: paaiškino, kad jei ji sėdės ne kėdutėje, tėveliams bus didelės baudos, jie turės daug aiškintis, kodėl neprižiūri vaiko, kad gali iškristi pro langą ir geriausiu atvėju niekada nebegalėt vaikščiot, blogiausiu... Visa tai taip ją paveikė, kad kažkada močiutę vežėm ir ji diržo nesisegė, tai dukra sako "močiute, užsisek diržą iškrisi pro langą ir negalėsi vaikščiot, man taip dėdė policininkas sakė" biggrin.gif
Atsakyti
o man reikia patarimo...esu žalia klevuota vairuotoja, taigi..su greičių apribojimais, reikia grįžt į kitą Lt galą, apie 330 km suvairuot į vieną pusę..vaikas 1,3m, labai aktyvus, man rūpi kuio jį galima užimt? sėdės tai gale, aš vairuosiu, keliausime dviese...ir jei imtų rėkt, bijau ir galvot, esam dar neturėję tokių kelionių...būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2013 07 22, 18:07)
o man reikia patarimo...esu žalia klevuota vairuotoja, taigi..su greičių apribojimais, reikia grįžt į kitą Lt galą, apie 330 km suvairuot į vieną pusę..vaikas 1,3m, labai aktyvus, man rūpi kuio jį galima užimt? sėdės tai gale, aš vairuosiu, keliausime dviese...ir jei imtų rėkt, bijau ir galvot, esam dar neturėję tokių kelionių...būčiau dėkinga už patarimus  4u.gif

DVD grotuvas,naujas zaisliukas gal padetu g.gif
Atsakyti
Su kelionemis mes vargom tol, kol nepakeitem tos leliukiskos autokedutes doh.gif Kas cia per nesamoningas ismislas tai nezinau. doh.gif Vaikas spiegdavo vos i ja idetas, as irgi i asaras ir visos keliones buvo atidedamos. Zodziu maniskis dazniau vaziuodavo vezinelio lopsyje negu keduteje 0-13. Kai 7 men. vyruka perkelem i kedute 0-18 musu vargai pasibaige ir keliones pamegom. Beje vezimelis maniskiui laaabai tiko, ji naudojom praktiskai iki 3 metu, daug laiko leisdavome lauke, ten jis daug miegodavo. thumbup.gif
Atsakyti
Mūsiškė tai sėdėdavo kėdutėj, bet nemėgdavo prisisegt - mat norėdavo tai atsistot, tai vėl atsisėst...o jei prisegdavom, irgi ištisai tie verkimai, irzimai...tai paskui, kai jau šiek tiek ūgtelėjo, pasakėm, kad reikia prisisegt, nes policija stebi, ar vaikai gražiai mašinose sėdi biggrin.gif ir nuo šiol be problemų smile.gif bet aišku, su kūdikiais susitart nepavyks, kiekviena mama turi ieškoti savo būdų smile.gif
Atsakyti
Jei vaikas nenori sedeti kurioje nors keduteje, gal ta kedute jam nepatogi? Juk ir suaugusims ne visos sedynes patogios. Gal vertetu isbandyti kita kedute. Nebutina pirkti, pradziai galima is ko nors pasiskolinti valandziukei. Renkantis kedute siulau taip pat ja rinktis butinai su vaiku, pamatuoti, paziureti ar vaikas normaliai joje jauciasi.
Atsakyti