QUOTE(Cartman @ 2017 11 03, 10:32)
<p>Pempe, pusę svogūno, 3 skilteles česnako ir 4 susmulkintas morkas kepint keptuvėj, kol morkos suminkštės, tada sudėt prieskinius - ciberžolė, kuminas, kalendra, paprika, čili, cinamonas, suverst skardinę pomidorų, įpilt sultinio ir dėt raudonuosius lęšius. Lęšiam išvirus, viską sublenderiuot. Įpylus į lėkštę, pabarstyt juodaisiais pipirais, užbert krutonų, smulkintos kalendros arba petražolių ir užspaust citrinos skiltelę.
</p><p></p><p>O šiaip lęšių sriubas visokias mėgstu. Kai reikia kažko greito, tai išverdu lęšius, sumetu skardinę pomidorų, kokių prieskonių, sultinio kubelį ir gerai.
</p><p></p><p>Dar iš lęšių darau čili troškinį (lęšiai vietoj mėsos), karį su avinžirniais (sudedu kario pastą, kokosų pieną, virtus avinžirnius, lęšius, paprikų, cukinijų, ir paburbuliuoja, kol viskas išverda)
</p>
</p><p></p><p>O šiaip lęšių sriubas visokias mėgstu. Kai reikia kažko greito, tai išverdu lęšius, sumetu skardinę pomidorų, kokių prieskonių, sultinio kubelį ir gerai.
</p><p></p><p>Dar iš lęšių darau čili troškinį (lęšiai vietoj mėsos), karį su avinžirniais (sudedu kario pastą, kokosų pieną, virtus avinžirnius, lęšius, paprikų, cukinijų, ir paburbuliuoja, kol viskas išverda)
</p>
Vau vau

