Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2017 11 03, 10:32)
<p>Pempe, pusę svogūno, 3 skilteles česnako ir 4 susmulkintas morkas kepint keptuvėj, kol morkos suminkštės, tada sudėt prieskinius - ciberžolė, kuminas, kalendra, paprika, čili, cinamonas, suverst skardinę pomidorų, įpilt sultinio ir dėt raudonuosius lęšius. Lęšiam išvirus, viską sublenderiuot. Įpylus į lėkštę, pabarstyt juodaisiais pipirais, užbert krutonų, smulkintos kalendros arba petražolių ir užspaust citrinos skiltelę.
</p><p></p><p>O šiaip lęšių sriubas visokias mėgstu. Kai reikia kažko greito, tai išverdu lęšius, sumetu skardinę pomidorų, kokių prieskonių, sultinio kubelį ir gerai.
</p><p></p><p>Dar iš lęšių darau čili troškinį (lęšiai vietoj mėsos), karį su avinžirniais (sudedu kario pastą, kokosų pieną, virtus avinžirnius, lęšius, paprikų, cukinijų, ir paburbuliuoja, kol viskas išverda)
</p>

Vau vau bigsmile.gif . Reikia atsispausdinti, ačiū 4u.gif
Atsakyti

Va vakarykštė sriuba

https://i.imgur.com/b41U2y5.jpg

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 03, 10:25)
Vau vau bigsmile.gif . Reikia atsispausdinti, ačiū 4u.gif

pritariu smile.gif, ypač kas del prieskoniu, kažin cinamonas neužgožia kitų prieskonių?
Atsakyti

Ne, neužgožia, kadangi prieskonių visokių daug. Čia marokietiškas receptas, pas juos dažnai cinamonas būna sriubose, vištienos patiekaluose :)

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 03, 12:03)
pritariu smile.gif, ypač kas del prieskoniu, kažin cinamonas neužgožia kitų prieskonių?

Aš kai ko net negirdėjus, pvz - krutonų biggrin.gif . Bet, jaučiu, ir be jų galima.
Atsakyti

Krutonai - tai čia džiovintos/kepintos bulkos kubeliai :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 11 03, 12:23)
<p>Krutonai - tai čia džiovintos/kepintos bulkos kubeliai biggrin.gif
</p>

Geras laugh.gif
Aš noriu tos sriubos jau šiandien ax.gif . O jei vietoj konservuotų pomidorų dėčiau padažą , ar gautųsi? Neturiu skarbonkės ir parduotuvės nesieksiu.
Atsakyti
Jaučiu geriau būtų tada šviežius pomidorus naudot, nebent turi kokio naminio ar natūralaus padažo :)
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 11 03, 12:57)
Jaučiu geriau būtų tada šviežius pomidorus naudot, nebent turi kokio naminio ar natūralaus padažo smile.gif

Kėdainių Premium ir Kėdainių Natūralus mano spintelėje.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 03, 12:05)
Kėdainių Premium ir Kėdainių Natūralus mano spintelėje.

manau tiktų tikrai mirksiukas.gif

man tai paprasti žirniai kažkaip skaniau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 03 lapkričio 2017 - 12:19
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 03, 13:17)
manau tiktų tikrai  mirksiukas.gif

man tai paprasti žirniai kažkaip skaniau

Bet žirnius su morkom ir pomidorų padažu, kaži, ar kas ruošia ax.gif
Atsakyti

žirniai skaniausia su spirgučiais ir alum :D

Atsakyti