Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Aš tai vaidinu ligonį, gal niekur nevažiuosiu,. Svečiai namuose patys su savim kalbasi ir žyguojasi, man visai dingo balsas, nebendrauju tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 31, 12:00)
Grangei su burokų pyragu kaip man su morkų. Lyg ir skanus, ir ypatingai riešutai kompensuoja skonį, ale vat kažkas ne taip jam buvo... vž antrą kartą nebekepsiu smile.gif

Va va, man pyragas yra pyragas, turi būti skanus saldus, o bandymai padaryt pyragą iš daržovių, hm. Ta prasme, kada jį valgyti? Vietoj pyrago- nepraeis, o vietoje pagrindinio patiekalo irgi kaži. Nebent būti tokioje vietoje, kur nieko daugiau neturi ir negausi, va tada skanu be galo be krašto biggrin.gif
Paragauti norėčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 31 spalio 2017 - 12:33

grange, žiurkėnes dvi pirkom. Visad po dvi perkam, smagiau jom. Tik į senatvę paskui būna metas kai viena lieka (naujų semom nepridedam, nelabai dažniausiai sutaria).

Katės savo niekad neturėjom, b mamos kartais pasiimam keliom dienom.

Man morkų pyragai skanu. O nesaldžius daržovių pyragus tai kaip pagrindinį patiekalą darau. Pagalvojau, kad kugelis iš esmės irgi daržovių pyragas :D :D

Į kapines nueisim kurias nors tik pasivaikščiot.

Helovyno nešvęsit? Pas mus kieme vyks šventė vakare, tai laiptinėj mačiau vaikai jau dažos veidus :D

Atsakyti
Mano panos su puske parsinešė moliūgą, bet kiek mažokas, kaži, ar pavyks išskaptuoti. Jei ne, su višta iškepsim biggrin.gif

Grėbia lauke lapus, vaje vaje, jaučiuosi, kaip pamotė, žiemą basus vaikus išsiuntus. Vėjas, šalta. O aš lovoje su kompu vartausi blush2.gif
Atsakyti
Nu Pempe, tikrai buvau apie tave geresnės nuomonės smile.gif smile.gif tai svečius irgi įdarbinai????
o moliūgas su višta kepti skanu?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 31, 16:15)
Nu Pempe, tikrai buvau apie tave geresnės nuomonės smile.gif smile.gif tai svečius irgi įdarbinai????
o moliūgas su višta kepti skanu?

Taip rolleyes.gif
Visada. Jei tik nori pas mane su nakvyne, tai gauna darbo.

Man skanu, gabalais vietoj bulvių šalia vištytės. Net labai skanu essen.gif
Atsakyti

Sveikos :) 

as visai laiko nemoku paskirstyt kad galeciau i sm uzsukt  :oh: gal LT kai busiu bus daugiau to laisvalaikio :) dabar su mama uzsiplepu, tai mergaite maitinu, supu, tai einu pamiegot, tai i miesta vaziuojam. Siandien va Londonan lekiau su reikalais, jau beveik namie ir va sitaip sukuos kaip bitute :) 

Sveikos. Nu va pradejau pati vairuoti ir visai namie nebunu  :D Nu vakar buvau, namus tvarkiau. Eisiu penktadieni ir darzeli paziureti kaip mano mergyte skruzdeliuka vaidins  :wub: 

Smagu girdet ! :) 

Atsakyti

Pikkolo - man teko dukryte palikt nuo kazkur 4:30 siandien ryto iki va dabar (grysiu bus kazkur 16:30) tai is viso 12h. Bet vis skambinau mamai klaust kaip. Nors tikrai zinau kad rupinasi, pienuko prisadzius palikus esu, bet tas kad ne pati ja rupinausi griauzia sirdi. Pasiilgau labai jos, si vakara jos nepaleisiu is ranku  :wub:  ech ta meile vaikams  :wub:  tiesiog gyvenime yra dalyku kuriuos turime susitvarkyti ir deje ne visos galima but visa laika su vaiku. Reikia ir reikalus susitvarkyt ir vyrui demesio skirt ir sau nueit kazkur pasigrazint tarkim. Kazkaip reik negalvot apie ta palikima kaip apie vaiko apleidima, palikima ir jaustis negerai. Reik stengtis i tai ziuret kazkaip kitaip, kaip i kazka gero. 

Atsakyti
Pas mus jau Helovynas, trys mergos- raganos , ir moliiūgas šviečia
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

ar jus ir galit cituoti tik is vieno psl? 

nu jei pacituoju vienam, ir einu i kita,tai tos citatos dingsta. kazkaip berysio, tai reik atsakyt per du kartus. 

Grange auklė bus bent metam. Nuo lapkričio vidurio grįštu dirbt. Kai reik tai mama arba anyta atvažiuoja. Va penktadienį varysiu užuolaidas pasiimt, tai anyta pabus valandžiukę.

tai nereikia griauztis, juk pati zinai, kad palieki kazkam vaika nuo to meiles nesumazeja.  :rolleyes:

gal man cia lengva kalbet, kaip kas pasakytu, kol neturiu pati, bet as visada maniau ir manysiu, kad ir kaip lauki myli ir t.t. savo vaika, bet reikia nepamirsti ir saves, ir jei reikia kazkur eit, tai ir eini, radus galimybes kas priziuri. ne visi turi galimybes su mociutem,seneliais palikt, tam ir yra aukles skirtos, ar darzeliai. 

Grangei su burokų pyragu kaip man su morkų. Lyg ir skanus, ir ypatingai riešutai kompensuoja skonį, ale vat kažkas ne taip jam buvo... vž antrą kartą nebekepsiu smile.gif

tai ryt išeiginė. Po kapus važinėsit ar ilsėsitės?

oi man morku tai vienas turbut is skaniausiu pyragu. nu nezinau kaip turi but pagamintas morku, kad butu neskanus, su riesutais ar be visad skanu  :rolleyes:

ryt ir ta ir ta darysim. norec dar  i  kina, bet kad nieko gero nerodo, eit kad tik eit tai ir ner koi 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 31 spalio 2017 - 19:45

Va va, man pyragas yra pyragas, turi būti skanus saldus, o bandymai padaryt pyragą iš daržovių, hm. Ta prasme, kada jį valgyti? Vietoj pyrago- nepraeis, o vietoje pagrindinio patiekalo irgi kaži. Nebent būti tokioje vietoje, kur nieko daugiau neturi ir negausi, va tada skanu be galo be krašto biggrin.gif
Paragauti norėčiau ax.gif

nu bet pvz toks morku gi saldus, jau vien morkos duoda saldumo, o tai jei dar dedi cukraus. niekada nevalgyciau vietoj pagrindinio, cia kaip desertas, su arbata. tas pats su burokeliais skanus, tik kad as nedariau kaip priklauso ir nedejau pakankamai cukraus. bet turiu atsiprasyt i trecia diena jis daaaug skanesnis! siandien pribaigsim :D 

grange, žiurkėnes dvi pirkom. Visad po dvi perkam, smagiau jom. Tik į senatvę paskui būna metas kai viena lieka (naujų semom nepridedam, nelabai dažniausiai sutaria).

Katės savo niekad neturėjom, b mamos kartais pasiimam keliom dienom.

Pagalvojau, kad kugelis iš esmės irgi daržovių pyragas :D :D

Helovyno nešvęsit? Pas mus kieme vyks šventė vakare, tai laiptinėj mačiau vaikai jau dažos veidus :D

bet jos trumpai gyvena ar ne? 

ai nu va mamos buvo tada, sakau kad lygtais jau kazkada kalbejai, ar foto maciau del to taip atrode. 

et, noreciau kokio gyvunelio namie, nu bet panoresiu ir praeis.. :D 

o kugelis kad darzoviu pyragas tai tikrai :D kai pagalvoji vien bulves. nu bet darzoviu pyragai ir valgomi kaip pagrindinis, tai ne desertas. 

as tai ne, darbe buvo kai kas apsirenge, padurniavo ir tiek. man nepatinka si diena. 

Atsakyti

Nesvenciam tokiu svenciu. As jos nepripazistu :) 

Sveikos

Atsakyti
Mes irgi nešvenčiam, bwt va, šiemet tokia kompanija, kad labai reikėjo, tai švenčiam lithuania.gif
Atsakyti