ar jus ir galit cituoti tik is vieno psl?
nu jei pacituoju vienam, ir einu i kita,tai tos citatos dingsta. kazkaip berysio, tai reik atsakyt per du kartus.
Grange auklė bus bent metam. Nuo lapkričio vidurio grįštu dirbt. Kai reik tai mama arba anyta atvažiuoja. Va penktadienį varysiu užuolaidas pasiimt, tai anyta pabus valandžiukę.
tai nereikia griauztis, juk pati zinai, kad palieki kazkam vaika nuo to meiles nesumazeja. 
gal man cia lengva kalbet, kaip kas pasakytu, kol neturiu pati, bet as visada maniau ir manysiu, kad ir kaip lauki myli ir t.t. savo vaika, bet reikia nepamirsti ir saves, ir jei reikia kazkur eit, tai ir eini, radus galimybes kas priziuri. ne visi turi galimybes su mociutem,seneliais palikt, tam ir yra aukles skirtos, ar darzeliai.
Grangei su burokų pyragu kaip man su morkų. Lyg ir skanus, ir ypatingai riešutai kompensuoja skonį, ale vat kažkas ne taip jam buvo... vž antrą kartą nebekepsiu 
tai ryt išeiginė. Po kapus važinėsit ar ilsėsitės?
oi man morku tai vienas turbut is skaniausiu pyragu. nu nezinau kaip turi but pagamintas morku, kad butu neskanus, su riesutais ar be visad skanu 
ryt ir ta ir ta darysim. norec dar i kina, bet kad nieko gero nerodo, eit kad tik eit tai ir ner koi