Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Cartman plačiau smulkiai apie picą prašom. Pati ir padą gamini ?

Lyžuka dėl pridėjimo kaip kada. Kartais duoda 10 proc. Kartais ne. Ir ką tu jiems....

Sunfl  vahej ar tik nebūsi nėščia 😨😨😨😨

Atsakyti

tai gal laukiesi? bigsmile.gif

Pempe, nenoriu lyst į amariliu tema, gal mane čia prakonsultuosi, mačiau kokius grožius ten sukelet, deja mano stovi gumbai perdžiuvusioj žemej vazonuose ir niekas ten jokios gyvybes nerodo...kū daryt? išimt gal aplamai iš tu sausų žemių? laikau tai šviesiai ant palangės, kada čia ta gyvybė pasirodys juos kažin unsure.gif

:D nu kad jau buvo praeje, siandien kazko taip :D

Atsakyti

Cartman plačiau smulkiai apie picą prašom. Pati ir padą gamini ?

Lyžuka dėl pridėjimo kaip kada. Kartais duoda 10 proc. Kartais ne. Ir ką tu jiems....

Sunfl  vahej ar tik nebūsi nėščia 😨😨😨😨

🤣 

Atsakyti
Pempe, neskaičiavau lapų, na 5 turėjo manau, vėsiai tik vieną laikiau, nesusipratau bigsmile.gif , bet užpernai pirktas tai pernai gerai žydejo, o pernai lenkučiai pirkti irgi super žydejo,

o tai jeigu nežydes tai bent lapus išleis ? AR juos reiks kada pradet lieti?

jau be lapu ilsis apie 2,5 menesio
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 19, 20:18)
<p>Cartman plačiau smulkiai apie picą prašom. Pati ir padą gamini ?</p><p>Lyžuka dėl pridėjimo kaip kada. Kartais duoda 10 proc. Kartais ne. Ir ką tu jiems....</p><p></p><p>Sunfl  vahej ar tik nebūsi nėščia 😨😨😨😨</p>

Nesąmonė, nueik, ir pareikalauk. Pas mus (ankstesniame darbe) pavaduojant atostogų metu nieko nepridėdavo(nes nebūdavo iš ko), bet , jei pavaduodavom sergantį, pridėdavo ar ne 50 procentų. O gal net ir 60(ar kaip kam, jau tiksliai nepamenu). Nes pinigai susitaupo. Būtinai pareikalauk, tegu nesinaglija. Kažkur tuos pinigus tai deda. Nėra ko lobti juodai dirbančių sąskaita.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 19, 20:20)
Pempe, neskaičiavau lapų, na 5 turėjo manau, vėsiai tik vieną laikiau, nesusipratau  bigsmile.gif , bet užpernai pirktas tai pernai gerai žydejo, o pernai lenkučiai pirkti irgi super žydejo,

o tai jeigu nežydes tai bent lapus išleis ? AR juos reiks kada pradet lieti?

jau be lapu ilsis apie 2,5 menesio

Viskas normaliai, dar gali palaukt kokį mėnesiuką. Jei dar nežydės, ar ir be laistymo pradės lapus auginti, tai jau persodink ir liek.
Atsakyti

Picos receptas (storapadė amerikietiška, kaip restorane Pizza Hut):

Čiut daugiau nei pusė puodelio šilto pieno, šaukštas cukraus, 2 šaukštai aliejaus, žiupsnis druskos, pakutis sausų mielių, 2 puodeliai miltų. Išminkyt tešlą, kol bus elastinga ir nelips prie rankų. Iškart iškočiot blyną, kuris tilptų į skardą. Į skardą pilt daug aliejaus (picos blynas turės ten plaukiot), dėt blyną, patept aliejum apie 2 cm picos kraštų, uždengt plėvele ir palikt valandai. Užsimakaluot padažą iš pomidorų padažo, česnako granulių ir bazilikų, mairūnų, raudonėlių ir irgi palikt kambario temperatūroj. Po valandos ištept tuo padažu blyną paliekant tuos 2 cm kraštelius, dėt daug daug mozzarela sūrio ir saliamo. Kept kol sūris pradės burbuliuot ir krašteliai paruduos.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 01 19, 20:29)
<p>Picos receptas (storapadė amerikietiška, kaip restorane Pizza Hut):
</p><p>Čiut daugiau nei pusė puodelio šilto pieno, šaukštas cukraus, 2 šaukštai aliejaus, žiupsnis druskos, pakutis sausų mielių, 2 puodeliai miltų. Išminkyt tešlą, kol bus elastinga ir nelips prie rankų. Iškart iškočiot blyną, kuris tilptų į skardą. Į skardą pilt daug aliejaus (picos blynas turės ten plaukiot), dėt blyną, patept aliejum apie 2 cm picos kraštų, uždengt plėvele ir palikt valandai. Užsimakaluot padažą iš pomidorų padažo, česnako granulių ir bazilikų, mairūnų, raudonėlių ir irgi palikt kambario temperatūroj. Po valandos ištept tuo padažu blyną paliekant tuos 2 cm kraštelius, dėt daug daug mozzarela sūrio ir saliamo. Kept kol sūris pradės burbuliuot ir krašteliai paruduos.
</p>

mmmm, iškart užsimaniau
bet užteks šįkart keptų strimelių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 01 19, 21:11)
mmmm, iškart užsimaniau
bet užteks šįkart keptų strimelių  ax.gif

Cartman, o nebus j; visa permirkus aliejumi? Nes skamba kaip spurgos virimas Čia man

Ačiu pempe, lauksiu gal ko ir sulauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 sausio 2018 - 21:16

Pempe šiaip pas mus 20 pr duoda. Bet kadangi ta kolegė iš kito miesto tai dalijamės pusiau - aš elektroninius dok o kita ten vietoj popierinius tvarkom. Tai ir priedas mizernus po 10 proc.  Yra kaip yra. Darbo lb daug dasideda o priedas.... tačiau aš po darbo nei minutės ilgiau nesėdžiu tai ir tegu pasiunta.  Už kelių sav gazanijas jau reiks sėt. Pavasaris ateis.....neužilgo....☺

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 sausio 2018 - 21:58
QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 19, 21:21)
<p>Pempe šiaip pas mus 20 pr duoda. Bet kadangi ta kolegė iš kito miesto tai dalijamės pusiau - aš elektroninius dok o kita ten vietoj popierinius tvarkom. Tai ir priedas mizernus po 10 proc.  Yra kaip yra. Darbo lb daug dasideda o priedas.... tačiau aš pi darbo nei minutės ilgiau nesėdžiu tai ir tegu pasiunta. </p><p></p><p>Už kelių sav gazanijas jau reiks sėt. Pavasaris ateis.....neužilgo....☺</p>

per mažai. Jie gali mokėti daugiau. Dabar tokie laikai, nesiūlys niekas. Sakyk, man 40 arba nedirbu. Pamatysi, kad duos
Atsakyti

Cartman man tas aliejus blėkoje ir padas aliejuje skaniai nenuteikia.. .nors tame gal ir paslaptis gero skonio. o daugiau tai padas kaip paprastas mielin is sakyč. Tik aš kiaušą dar dedu man padas rimtesnis gaunas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 sausio 2018 - 21:33

Aliejus neprisigeria. Pats padas gaunas minkštas kaip bandelį, o apačia aliejuj buvus ir aliejum aptepti krašteliai gaunas traškūs :)

Atsakyti