Cartman plačiau smulkiai apie picą prašom. Pati ir padą gamini ?
Lyžuka dėl pridėjimo kaip kada. Kartais duoda 10 proc. Kartais ne. Ir ką tu jiems....
Sunfl vahej ar tik nebūsi nėščia 😨😨😨😨
tai gal laukiesi?
Pempe, nenoriu lyst į amariliu tema, gal mane čia prakonsultuosi, mačiau kokius grožius ten sukelet, deja mano stovi gumbai perdžiuvusioj žemej vazonuose ir niekas ten jokios gyvybes nerodo...kū daryt? išimt gal aplamai iš tu sausų žemių? laikau tai šviesiai ant palangės, kada čia ta gyvybė pasirodys juos kažin
nu kad jau buvo praeje, siandien kazko taip
Picos receptas (storapadė amerikietiška, kaip restorane Pizza Hut):
Čiut daugiau nei pusė puodelio šilto pieno, šaukštas cukraus, 2 šaukštai aliejaus, žiupsnis druskos, pakutis sausų mielių, 2 puodeliai miltų. Išminkyt tešlą, kol bus elastinga ir nelips prie rankų. Iškart iškočiot blyną, kuris tilptų į skardą. Į skardą pilt daug aliejaus (picos blynas turės ten plaukiot), dėt blyną, patept aliejum apie 2 cm picos kraštų, uždengt plėvele ir palikt valandai. Užsimakaluot padažą iš pomidorų padažo, česnako granulių ir bazilikų, mairūnų, raudonėlių ir irgi palikt kambario temperatūroj. Po valandos ištept tuo padažu blyną paliekant tuos 2 cm kraštelius, dėt daug daug mozzarela sūrio ir saliamo. Kept kol sūris pradės burbuliuot ir krašteliai paruduos.
Pempe šiaip pas mus 20 pr duoda. Bet kadangi ta kolegė iš kito miesto tai dalijamės pusiau - aš elektroninius dok o kita ten vietoj popierinius tvarkom. Tai ir priedas mizernus po 10 proc. Yra kaip yra. Darbo lb daug dasideda o priedas.... tačiau aš po darbo nei minutės ilgiau nesėdžiu tai ir tegu pasiunta. Už kelių sav gazanijas jau reiks sėt. Pavasaris ateis.....neužilgo....☺