Kai sveikinausi geriau kava
Mano kava jau irgi išgerta. Reikia susidaryt sąrašą, ko reiks iš parduotuvės.
Mes namus apsitvarkem, valgyt pagaminta. Nieko ypatingo neveikiam
aš su trečiu puodeliu jungiuosi jau

Labas rytas

sninga pas mus ir net pusto ....
Labas, o aš bandau be kavos šiandien
Labos, sniego yra bet dar normaliai. na jos toks mano akimis ilgai neišsilaikys...
Pikkolo teisingai tavo vyras daro kad nekasa. Kas te dvi dienos ir nebebus jo. Nebent pasimankštint būtų noras šiaip
Oras gaivus ir geras . Per pietus ėjau ėjau...
Cartman, kaip tas upėtakis ?
Aš šiandien balandėlius gaminsiu. Nei ten norisi nei ką. Bet tai va bus taip
Daratėja, daug darbų priplanavus
Cartman - nuomai ieškotės? ar ne geriau paskolą ir pirktis? ai TB kaip su tais išvykimais darbui svetur? neaišku niekas dar?
Lyžuka, o kodėl sunku gaut pirkti-reikalavimus didelius keliat ar kaip?
Sunfl. ojej kaip dukrai turi skaudėt... vargšiukė. Daktarino neliepė tept?
BigBang- kaip dukra, ramesnė jau gal? kiek jai laiko dabar?
Ramesnė tik labai dažnai valgyt pradėjo, gal augimo šuolis jai.
Dėl daktarų tai tikrai įdomi daktarė, ypač dėl priėmimo. Turėjo priimt ir jei nežino kaip gydyt duot siuntimą ten kur supras.. bet svarbu Sunfl persirašys ir tikėkimės papuls pas gera daktarę

Ko tylit. Penktadieniu mėgaujatės ? 😆
man gerkla bando skaudėt. Fu. Sirgt negaliu nes kolegė susirgo. Vėl arsiu už fu. Pas mus namuose nemaloniai vėsu. Nežinau ar čia taupo ar čia kas...
Guliu. Fu kazko labai pykina 😊
tai gal laukiesi?

Pempe, nenoriu lyst į amariliu tema, gal mane čia prakonsultuosi, mačiau kokius grožius ten sukelet, deja mano stovi gumbai perdžiuvusioj žemej vazonuose ir niekas ten jokios gyvybes nerodo...kū daryt? išimt gal aplamai iš tu sausų žemių? laikau tai šviesiai ant palangės, kada čia ta gyvybė pasirodys juos kažin

Gal dirbom

Vrine, o tau prideda už tą pasiaukojimą?
Papildyta:
Atsieit nežinai, ko pykina

Vrine, antigripino kalk
aš naują picos receptą bandžiau. skaniai gavos. Apsirijau

Pempe, nenoriu lyst į amariliu tema, gal mane čia prakonsultuosi, mačiau kokius grožius ten sukelet, deja mano stovi gumbai perdžiuvusioj žemej vazonuose ir niekas ten jokios gyvybes nerodo...kū daryt? išimt gal aplamai iš tu sausų žemių? laikau tai šviesiai ant palangės, kada čia ta gyvybė pasirodys juos kažin

Kiek turėjo lapų prieš nudžiūdami? Jei 5 ir daugiau, yra viltes, kad žydės. Jei mažiau, tikrai nežydės.
O kiek laiko ilsisi?
Ar palaikei truputį vėsiau?
Maniškiai irgi perdžiūvę, taip turi būt, jau keli nosytes parodė. Tai gal šį savaitgalį tuos persodinsiu. O kitų dar palauksiu.
O žydi šviežiai pirkti

Papildyta:

</p><p></p><p>aš naują picos receptą bandžiau. skaniai gavos. Apsirijau

</p>
Aš neseniai valgiau su tunu, tai labai patiko .
O su kuo taviškė?