QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 12, 09:22)
labos.
Pempe papaskok kaip tuos skanius mielinius su aguonomis blynus kepi?
Pavargau savaitgalį, nors ir nėjau užgavėniaut :)ir tiesą pasakius net nežinojau kad jau didieji renginiai vyks, gal būtume kur pasivažinėję...
Bet lauke irgi pribuvau- du kartus su sūnum į čiuožyklą ėjau. Pirmam kartui gal 40 min., poto gal 2 val. bet buvo daug mamų pažįstamų tai nupliurpėm linksmai

ir deguonis prisikvėpavau sooočiai
vakar jau vienas ėjo- čiuožt moka, netoli, sakau jau tikrai nebestovėsiu kaip prie mažiuko. telefoną įdaviau-sakau jei jau susilauši ką skambyk.... nesvistiek tas čiuožimas dar netvirtas. reikia jau pačiūžų naujų, kaži kur pigesnių su laiku pasidairyt...nežinot?
Cartman pasakok kaip pajūris, ką veikėt, ką Basanavkė?
Paprastai

. Paprastas(šlapias) mieles su cukrum ir šiltu vandenuku ar pienu šiek tiek palaikau, o paskui sudedu į paprastą blynų tešlą(kiaušiai, pienas, cukrus). Tik kiek kietesnę, nes mielės nori kietesnės

, kitaip nebus iš ko iškelti, jei bus pliūra. Vanilinio cukraus nereikia, išmuš tikrąjį mielinių blynų skonį.
tU MOKI ČIUOŽTI

?
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 12, 09:26)
mes irgi tik antradienį švenčiam,mano mam tai kepdavo bulvinius blynus bet man užteks ir miltiniu
Pempe, o aguonas maltas dedi ar ne?
AŠ tai šeštadienį jau vėliava pakabinau,dukra sako reikia išnešt šiemet anksčiau nes tokia rimta proga
O aguonų nemalu, tikras dedu.
Gal ir mum jau reikia vėliavą kelti