kas gero?
Cartman tu dar nedirbi?
Nėra, kad visiškai užtenka, uždirbu pilnam pragyvenimui, bet kažkokių santaupų nelabai atsideda. Plius norisi neužstrigt vetoj, kažkur dar pakilt, tai darbo ieškaus.
Bet kol uždirbu bent ant pragyvenimo, tai nėra būtinybės eit ten, kur arsi visą dieną juodai ir irgi uždirbsi tik ant pragyvenimo Nes tokių kosminių pasiūlymų esu gavus, kad oi
Kaip man fui, kai dėl to, jog klientas mažas, tai galima su juo belekaip. Kažkada kebabinėj pardavėja apibambėjo vaikus už nieko, MB užmetė, kad jie pinigus tokius pat mokėjo kaip kiti klientai, tai paskui žvengėm, kad mum turbūt prispjaudė į kebabą
Gal su dukra ką nors iš internetų sugalvosit ką nors stiliovo iš tų plaukų?
kaip mane sunervino žinokit....
vaikui reik kirptis mirtinai. Ryt poryt renginiai bus, dainuos jie ten , tai vakar užrašiau kirpyklon. 16 val. Vaikas eina pas kirpėja 15,45 ir sutinka jau šalia parduotuvės.... tipo kitą dieną. Nu ok kitą tai kitą. Šiandien turėjo langą nuo 13,45 iki 15 val (15 val jau reikia būt kitam miesto gale). Pati ėjau prašiau kad priimtų 14val. Sako viskas ok tikrai tegul ateina... paaiškinau kad iki 14,30 turi jau būt nusikirpęs nes kitaip nespės, Sakė viskas gerai, tegul ateina 14 val. Nuėjo 13,50. 14,35 skambina- dar jo nekerpa, tik jam esant tretį klientą pasisodino tipo tu - dar spėsi iki15 val... tipo greit čia.... tai sakau eik jau ir nebelauk...
o dar kirpėja kaimynė iš tos pačios laiptinės+mūsų mergos vienmetės lb draugauja. Nu kaip šitaip... vaikas bliauna- pasišiaušęs neis koncertuot, o laiko kitur paprasčiausia nebėr.
Bet tai kaip šitaip, ar ne... fe...
Tikrai kad fe. Labai negražiai pasielgė...