Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

ną kai keliesi tai dar tamsu, bet kai eini į darbą jau 7,30 jau šviesu. O kuo toliau tuo bus šviesiau ir linksmiau smile.gif

kas gero?

Cartman tu dar nedirbi?
Atsakyti

Iškepiu blynų, vet paprastų. Su jogurtu. Ir va sukapojau 8  :P  :D 

Atsakyti
Man tai vakare labiausia pasijaučia tas ilgumas bigsmile.gif

spurgų palikau namuose , vakare blynai unsure.gif
Atsakyti

Cartman tu dar nedirbi?

Samdomo darbo ne, savam versle darbų belekiek turiu :D

Atsakyti
Tai gal savo verslo pajamų užtenka, tai "ant savęs" visada geriau dirbt smile.gif ir to samdomo nebereik...
Atsakyti

Nėra, kad visiškai užtenka, uždirbu pilnam pragyvenimui, bet kažkokių santaupų nelabai atsideda. Plius norisi neužstrigt vetoj, kažkur dar pakilt, tai darbo ieškaus.

Bet kol uždirbu bent ant pragyvenimo, tai nėra būtinybės eit ten, kur arsi visą dieną juodai ir irgi uždirbsi tik ant pragyvenimo :D Nes tokių kosminių pasiūlymų esu gavus, kad oi :oh:

Atsakyti
kaip mane sunervino žinokit....
vaikui reik kirptis mirtinai. Ryt poryt renginiai bus, dainuos jie ten , tai vakar užrašiau kirpyklon. 16 val. Vaikas eina pas kirpėja 15,45 ir sutinka jau šalia parduotuvės.... tipo kitą dieną. Nu ok kitą tai kitą. Šiandien turėjo langą nuo 13,45 iki 15 val (15 val jau reikia būt kitam miesto gale). Pati ėjau prašiau kad priimtų 14val. Sako viskas ok tikrai tegul ateina... paaiškinau kad iki 14,30 turi jau būt nusikirpęs nes kitaip nespės, Sakė viskas gerai, tegul ateina 14 val. Nuėjo 13,50. 14,35 skambina- dar jo nekerpa, tik jam esant tretį klientą pasisodino tipo tu - dar spėsi iki15 val... tipo greit čia.... tai sakau eik jau ir nebelauk...
o dar kirpėja kaimynė iš tos pačios laiptinės+mūsų mergos vienmetės lb draugauja. Nu kaip šitaip... vaikas bliauna- pasišiaušęs neis koncertuot, o laiko kitur paprasčiausia nebėr.
Bet tai kaip šitaip, ar ne... fe... verysad.gif
Atsakyti

Kaip man fui, kai dėl to, jog klientas mažas, tai galima su juo belekaip. Kažkada kebabinėj pardavėja apibambėjo vaikus už nieko, MB užmetė, kad jie pinigus tokius pat mokėjo kaip kiti klientai, tai paskui žvengėm, kad mum turbūt prispjaudė į kebabą :D

Gal su dukra ką nors iš internetų sugalvosit ką nors stiliovo iš tų plaukų?

Atsakyti
na jau kad kai mes nukirptume tai be kepurės aplamai nebeišeitų niekur smile.gif net aparatūros tam reikalui neturim, nebekalbant apie gebėjimus smile.gif

viena kolegė sugripavo, išėjo sirgt. na tikiuosi nebus pirmoji žuvėdra užnešusi zarazas...
Atsakyti

Tai ne nekirtpt, bet gal kažką su plaukų formavimo priemonėm eitų padaryt :)

Atsakyti

Užtat geriau pas pažįstamus nesikirpti ir aplami neimti iš jų jokių paslaugų, o ypač nemokamai.

Atsakyti

kaip mane sunervino žinokit....
vaikui reik kirptis mirtinai. Ryt poryt renginiai bus, dainuos jie ten , tai vakar užrašiau kirpyklon. 16 val. Vaikas eina pas kirpėja 15,45 ir sutinka jau šalia parduotuvės.... tipo kitą dieną. Nu ok kitą tai kitą. Šiandien turėjo langą nuo 13,45 iki 15 val (15 val jau reikia būt kitam miesto gale). Pati ėjau prašiau kad priimtų 14val. Sako viskas ok tikrai tegul ateina... paaiškinau kad iki 14,30 turi jau būt nusikirpęs nes kitaip nespės, Sakė viskas gerai, tegul ateina 14 val. Nuėjo 13,50. 14,35 skambina- dar jo nekerpa, tik jam esant tretį klientą pasisodino tipo tu - dar spėsi iki15 val... tipo greit čia.... tai sakau eik jau ir nebelauk...
o dar kirpėja kaimynė iš tos pačios laiptinės+mūsų mergos vienmetės lb draugauja. Nu kaip šitaip... vaikas bliauna- pasišiaušęs neis koncertuot, o laiko kitur paprasčiausia nebėr.
Bet tai kaip šitaip, ar ne... fe... verysad.gif

Tikrai kad fe. Labai negražiai pasielgė...

Atsakyti