Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2018 02 11, 21:40)
<p>grange, Fat Tuesday - Užgavėnės visad antradienį smile.gif
</p><p>Gali būt vėsoka. Mes tai vakar praėjom apie 10 km šaltu pajūriu, suledėjom, o tada viešbuty į pirtį įlindom. Taip gerai buvo smile.gif
</p>

Vargšai, ir kas jus išvarė rolleyes.gif ??? Aišku, žinau- patys išsivarėt laugh.gif .
Aš savo noru neičiau. Vakar irgi visą dieną ant šalčio- tikrai ne savo dideliu noru, o tik dėl bendro reikalo. Nosies viena pusė jau užimta.
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2018 02 11, 21:56)
<p>Niekad nesvenciam uzgaveniu anksciau ir kazkaip nedalyvaujam renginiuose. </p>

Namie tai kaip čia švęsi anksčiau, nesąmonė gausis biggrin.gif . Aš per tikras užgavėnes visada kepu mielinius blynus su aguonom. Mmmm, jau dabar noriu essen.gif . Ir tikiuosi, labai laukiu žydukų. Bet darbas dabar vėlai baigasi, kaži, ar yra vilčių šiemet ko nors sulaukti ax.gif
Atsakyti
labos.
Pempe papaskok kaip tuos skanius mielinius su aguonomis blynus kepi?
Pavargau savaitgalį, nors ir nėjau užgavėniaut :)ir tiesą pasakius net nežinojau kad jau didieji renginiai vyks, gal būtume kur pasivažinėję...
Bet lauke irgi pribuvau- du kartus su sūnum į čiuožyklą ėjau. Pirmam kartui gal 40 min., poto gal 2 val. bet buvo daug mamų pažįstamų tai nupliurpėm linksmai smile.gif ir deguonis prisikvėpavau sooočiai smile.gif
vakar jau vienas ėjo- čiuožt moka, netoli, sakau jau tikrai nebestovėsiu kaip prie mažiuko. telefoną įdaviau-sakau jei jau susilauši ką skambyk.... nesvistiek tas čiuožimas dar netvirtas. reikia jau pačiūžų naujų, kaži kur pigesnių su laiku pasidairyt...nežinot? smile.gif

Cartman pasakok kaip pajūris, ką veikėt, ką Basanavkė? smile.gif
Atsakyti
mes irgi tik antradienį švenčiam,mano mam tai kepdavo bulvinius blynus bet man užteks ir miltiniu smile.gif

Pempe, o aguonas maltas dedi ar ne?

AŠ tai šeštadienį jau vėliava pakabinau,dukra sako reikia išnešt šiemet anksčiau nes tokia rimta proga ax.gif
Atsakyti

As kazkokiu specialiu nekepu blynu, kokius sugalvoju ta diena tuos ir kepu. Saldainiu visad turiu. Zyduku kiekvienais metais sulaukiam.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 12, 09:22)
labos.
Pempe papaskok kaip tuos skanius mielinius su aguonomis blynus kepi?
Pavargau savaitgalį, nors ir nėjau užgavėniaut :)ir tiesą pasakius net nežinojau kad jau didieji renginiai vyks, gal būtume kur pasivažinėję...
Bet lauke irgi pribuvau- du kartus su sūnum į čiuožyklą ėjau. Pirmam kartui gal 40 min., poto gal 2 val. bet buvo daug mamų pažįstamų tai nupliurpėm linksmai smile.gif ir deguonis prisikvėpavau sooočiai smile.gif
vakar jau vienas ėjo- čiuožt moka, netoli, sakau jau tikrai nebestovėsiu kaip prie mažiuko. telefoną įdaviau-sakau jei jau susilauši ką skambyk.... nesvistiek tas čiuožimas dar netvirtas. reikia jau pačiūžų naujų, kaži kur pigesnių su laiku pasidairyt...nežinot? smile.gif

Paprastai ax.gif . Paprastas(šlapias) mieles su cukrum ir šiltu vandenuku ar pienu šiek tiek palaikau, o paskui sudedu į paprastą blynų tešlą(kiaušiai, pienas, cukrus). Tik kiek kietesnę, nes mielės nori kietesnės biggrin.gif, kitaip nebus iš ko iškelti, jei bus pliūra. Vanilinio cukraus nereikia, išmuš tikrąjį mielinių blynų skonį.

tU MOKI ČIUOŽTI bigsmile.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 12, 09:26)
mes irgi tik antradienį švenčiam,mano mam tai kepdavo bulvinius blynus bet man užteks ir miltiniu smile.gif

Pempe, o aguonas maltas dedi ar ne?

AŠ tai šeštadienį jau vėliava pakabinau,dukra sako reikia išnešt šiemet anksčiau nes tokia rimta proga  ax.gif

O aguonų nemalu, tikras dedu.

Gal ir mum jau reikia vėliavą kelti ax.gif
Atsakyti
Pempe, nemokU smile.gif smile.gif aš ant suoliuko sėdžiu smile.gif
Atsakyti

Penktadienį vėlokai nuvarėm, tai išlindom dar pasivaikščiot, į barą nuėjom :) šeštadienį iš ryto masažą turėjom, paskui iįjom rimtesniam pasivaikščiot, tada pirtys, bsaseinas, džiakuzis. Kad kur kabintų papietaut vietoj neradom, tai į Klaipėdą nuvarėm. Taip ir pralėkė laikas :)

Atsakyti

Labas rytas :) 

blynus ryt kepsiu tikriausiai pusryčiams čirvinius :) 

Atsakyti

Laba :)

Užgavienių ir mes anksčiau nešvenčiam. O ir tas šventimas, tik blynų kepimas ir valgymas  :D 

O žydukai pas mus nevaikšto.....

Savaitgalis ėjo ėjo ir praėjo, ryt jau darban. 

Nieko gero nenuveikėm, bet ir nieko blogo  :laugh:​ 

Atsakyti
Pempe,gelbėk smile.gif,jau seilė varva kaip kitoj temoj visos amarilius keliat verysad.gif, o mano svogūnai bejokių gyvybės ženklų stovi perdžiuvusioj žemėj...kū daryt? Ar juos persodint ir pradet liet ar dar kentėt? Vienas ką tai bando kišt smile.gif , ale nesuprasi lapas ne lapas, stovi koks menesis vienoj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 12, 13:05)
Pempe,gelbėk smile.gif,jau seilė varva kaip kitoj temoj visos amarilius keliat verysad.gif, o mano svogūnai bejokių gyvybės ženklų stovi perdžiuvusioj žemėj...kū daryt? Ar juos persodint ir pradet liet ar dar kentėt? Vienas ką tai bando kišt smile.gif , ale nesuprasi lapas ne lapas, stovi koks menesis vienoj vietoj

šilčiau padėk. Ar jau ir taip šiltai?

Žinok, mano irgi dar nemažai be gyvybės ženklų, arba tik lapus kiša. Neprasidedu su jais, kenčiu biggrin.gif , nepersodinu, nelaistau. O šiandien po atidžios apžiūros radau, kad penkių jau ir žiedų nosytės kyšo. Tai va, ką tik persodinau, po dienos kitos ir palaistysiu.

Į mano dabar žydinčius nekreipk dėmesio biggrin.gif , jie visi naujokai, taip jau padaryta, kad dabar žydėtų. O iš senųjų tik du su jau neblogom strėlėm, tikrai šį mėnesį pražydės.

Koks man malonumas tas cebules čiupinėti wub.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2018 02 12, 14:37)
šilčiau padėk. Ar jau ir taip šiltai?

Žinok, mano irgi dar nemažai be gyvybės ženklų, arba tik lapus kiša. Neprasidedu su jais, kenčiu biggrin.gif , nepersodinu, nelaistau. O šiandien po atidžios apžiūros radau, kad penkių jau ir žiedų nosytės kyšo. Tai va, ką tik persodinau, po dienos kitos ir palaistysiu.

Į mano dabar žydinčius nekreipk dėmesio biggrin.gif , jie visi naujokai, taip jau padaryta, kad dabar žydėtų. O iš senųjų tik du su jau neblogom strėlėm, tikrai šį mėnesį pražydės.

Koks man malonumas tas cebules čiupinėti wub.gif  blush-anim-cl.gif

Labos,
o jei mano ilsėjosi lovely, žemėse. Kiša žiedelius ir lapelius, o jau vaikų, vaikų augina....tai raut lauk ir sodint į naują žemę?
Atsakyti