Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos, 

pikollo, ikejoj? 

vrine, rimtai torta pirkai ta proga?  :D 

apie misraines ziuriu pridiskutavot. "krabu" as ir kartais megstu, man ir kukuruzai ten butini. ir sv agurkas. skani mm prisiminet, reiks kada pasidaryt. 

ka savaitgali gaminsiu nezinau.uzkniso viskas. is vis sia sav labai prastai jauciuos. ne tai kad sergu, bet toks jausmas, akd visi kaulai skauda. 

nejau visa sav i sporta, tai negaliu sakyt kad del to, ir kazkur ties klubais, nu nesuprantu kas cia yr. nepatinka tokia busena, nepatinka skustis, kad skauda, bet ka daryt,, pas gyd gi neisiu, ka as jampasakysiu kas yra..

nu jei nepraeis, aisku reiks gal persviest ar ka. 

darbe tylu ramu, penktadieniais daug kas is namu dirba, neidomu. 

Atsakyti
Grange- dėl torto- na taip, juk pilnateisis šeimos narys smile.gif

o jei rimtai- neatidžiai skaitai smile.gif gi su visomis smulkmenomis aprašiau torto atsiradimo priežastį smile.gif

O dėl skausmo- tai gal nuo stuburo. tie skausmai gali būt bile kur ir galvoj, ir ruroj smile.gif ir į koją nueit ir į klubą i į kojų pirštus....
Atsakyti

Aha, ikejinis pyragas, man jis labai labai, kai bunu du gabalus suvalgau jo :D 

Kas per diena, kai priguliau pasnaust,tai visiems manes reik, radau skambuciu kruva, tetis pikta,nes popierius padet supildyt reik,sake kita savaite antradieni,o cia sian reik ir taskas.. Dar issiunciau viska,pas ji dingo internetas ,bet vistiek kalta likau as :D VYRAI 

Tai prisikaicius apie jusu mizraines,nutelos pavalgiau,saukstu is indo :D :P

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 11 10, 13:12)
Pempe, labai jau ilgai tas sausas oras pas mus buvo...net spėjai pasiilgti  tongue.gif  tongue.gif
kokias tris dienas gal net nelyjo... smile.gif
nu gerai, grįžau...

nes šiandien mūsų namuose šventė- mano katei vieni metai smile.gif smile.gif

[url=http://

Jau gražuolė ta tavo katė, kaip iš paveikslėlio wub.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2017 11 10, 13:29)
Žvakės nedegėm, ūūūšššūūūūs saugom smile.gif
Torto davėm. sakė fe. Ir aš jai pritariu...smile.gif batonas su kremu ir konservantais . .... tikrai skonio ne kažką.....tai ne mano naminiai smile.gif
Torto šiaip jei jau sąžiningai truputį  kita istorija- vaikui muzikalkėj buvo kažkoks konkursas, ruošėsi sunkiai, kūrinys buvo sunkus- net jau aš mokytojai skambinau sakau bėėėda bėėėda...bet mokytoja sakė jis labai gabus tai nė jokia bėėėėėda smile.gif bet vaikis verkė rėko pyko, metė muziką, vėl grįžo (nu čia į mane dėl grįžimų) smile.gif .... vž audringas pasiruošimas buvo (ir tikrai dirbo daug...). taigis vakar tas konkursas buvo ir užėmė savo kategorijoj 1 vietą smile.gif... ta proga vyras išėjo į rūsį bulvių parnešti bet grįžo su tortu... smile.gif tortas man neskanus, katei irgi smile.gif bet tai ką jau- nupirko reikėjo švęsti, ta proga dvi progas smile.gif na katei spec.torto nebūtume pirkę smile.gif smile.gif

O sūnus koks šaunuolis, KULTŪRINGAS, jau ir mūsų temos kultūra dėl jo kyla, perduok sveikinimus thumb_yello.gif first.gif
Papildyta:
O Dievuliau, dukra parėjo, sakė, pas mus iš ryto sunkvežimis partrenkė septynmetį berniuką, nesustojo, ir dar jį pervažiavo. Siaubas
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2017 11 10, 14:46)
Jau gražuolė ta tavo katė, kaip iš paveikslėlio wub.gif
O sūnus koks šaunuolis, KULTŪRINGAS, jau ir mūsų temos kultūra dėl jo kyla, perduok sveikinimus thumb_yello.gif  first.gif
Papildyta:
O Dievuliau, dukra parėjo, sakė, pas mus iš ryto sunkvežimis partrenkė septynmetį berniuką, nesustojo, ir dar jį pervažiavo. Siaubas

pempe, net per radija sake, kad pagavo jau ta vairuotoją...baisu iš tikro gi mirtinai
Atsakyti

O ko azijietiško negalite valgyt? Toks nevalgomas biggrin.gif???

Tai valgom :) Bet,kad labai sunku jau kažką besugalvot gaminti iš tų pačių produktų. Viskas jau belenkaip nusibodę :) 

Daratėja ilgai šitie procesai pas tave vyksta mirksiukas.gif, kažkaip galvojau kad visas jau pazadi mirksiukas.gif

Ilgai, bet kad yra kas specialiai viską vilkina ir bando tam sutrukdyti.

Daratėja, nu ir mums plačiau parašyk kas per azijatų maistas. Ir mes norim (gal) smile.gifO kodėl būtinai azijietiškas turi būt?

Nu aš dirbu azijietiškų patiekalų restorane :) Tai taip ir gaunasi, jog valgom tai ką turim :) Nei pieno produktų pas mus yra, nei bulvių. Prieskoniai irgi specifiniai. O visas kolektyvas valgyt nori skaniai  :D​ 

Atsakyti

pempe, visi portalai nuo ryto apie tą įvykį mirga, liudininkų ieško.

Atsakyti

Kokios dar Ikejos tortas? Kaune juk nera Ikea, tik atsiemimo punktas. Megoj buvau. Vaikiui dovana nupirkau ir kelniu is Lindex.

Atsakyti

Grange- dėl torto- na taip, juk pilnateisis šeimos narys smile.gif

o jei rimtai- neatidžiai skaitai smile.gifgi su visomis smulkmenomis aprašiau torto atsiradimo priežastį smile.gif

O dėl skausmo- tai gal nuo stuburo. tie skausmai gali būt bile kur ir galvoj, ir ruroj smile.gifir į koją nueit ir į klubą i į kojų pirštus....

nu dabar ziuriu kad tavo postas yra kazkieno citatoj, bet man du paskutinius postus, tai tavo ir dabar ziuriu cartman su zvakute buvo reklama uzdengus, ir nuvariau i kt psl, taip kad tikrai nemaciau, sorius. 

pas mus tai is vis neskanus pirktiniai tortai, net tortu nepavadinsi. biskvitas, dzemas ir grieitinele, nu dar vaisiai. o jau vaje kaip liaupsina kas valgo kaip skanu. lt dar pasirinkimas tu tortu parduotuvese siaip tikrai tikrai geras, kas nekepa. nezinau ar pati kepciau jei reiktu, kiek visokiu sveriamu yra . 

tai va kad neaisku nuo ko tas skausmas nei visai skausmu pavadinsi, bet tokia apsunkus.. 

Kokios dar Ikejos tortas? Kaune juk nera Ikea, tik atsiemimo punktas. Megoj buvau. Vaikiui dovana nupirkau ir kelniu is Lindex.

tortas is ikejos tikrai. perka saldytus ir paskiau pjausto,. matai su kolje atpazystam :D

masn pasirode staliukai ir kedes ne kaip ikejoj, uz tai sudvejojau. 

siaip tie tortai saldikliuose tai gera iseitis. mano viena kolege kai iseidinejo is darbo, taibuvo atsinesus 5 gal tuos tortus. sako labai gerai, palieki per nakti saldytuve ir tada valgai, kaip sviezias nepagalvociau. reiks pabandyt kada kai reiks torto. tokio ala

Atsakyti

biggrin.gif

o tu ka gaminsi? Aš jei ne mano babutės iš vis kur važiuočiau pavalgyt ir būčiau laisva nuo puodu smile.gif

Neturiu minciu ka gamint 😓

Atsakyti

Pempe pas mane du zmones, kuriems bet ko nepaduosi....

Atsakyti

Pempe, labai jau ilgai tas sausas oras pas mus buvo...net spėjai pasiilgti tongue.giftongue.gif
kokias tris dienas gal net nelyjo... smile.gif
nu gerai, grįžau...

nes šiandien mūsų namuose šventė- mano katei vieni metai smile.gifsmile.gif

5fceee547e2229f5185b0f5fbf7a4efa965.jpg

Su gimtadieniu!

Atsakyti