Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Prikepiau kūgelio. Išviriau burokėlių sriubos su pievagrybiais - nes būtinai reikėjo juos suvartot būt buvę jiems amen greit. Padariau tinginį. Vaikai rauko nosį ko be riešutų. Išponėja greit visi. Pavargau net žinokit....Užtai ryt koja ant kojos ir iki pavakarės galėsiu nieko negamint.

kaip gaila to berniuko kur Tauragėj užmušo. Siaubinga. 

Atsakyti

Laba ryta. Vakar migrena uzpuole, bet tokia,kad eina ji kur toli..su wc apsikabinimais,karta nualpau,ir norejosi galva nusipjaut.. Gerai,kad vyras namie buvo,tai nors vaikais siek tiek pasirupino. Mazis tai matyt nujaute,kad negera man,tai prilipes buvo... Sian galvos neskauda,bet kunas kazkoks skaudus ir vis drebulys uzeina.. Eisiu pasivaiksciot,reik dukra nuvest i jodinejima 

Atsakyti

Labos. 

Kolje siaubas kaip tau baisiai. Laikykis....koks te pas jus oras ? Pas mus tai baisuoklis...ledais nudavė 

mano kompas užlūžo suvisam. Vėl neplanuotos išlaidos. Nežinot kur tą milijoną gaut ?

Atsakyti
Kolje 4u.gif

Pas mus saulė švietė. Dabar tik užniuko betemstamt ir purkšti pradėjo. Nors mieste ir dieną lijo, kai pas mus saulutė ritinėjos.

Jau daviausi po slaptą sandėliuką, advento kalendorių ieškodama. Juk jau pareina tas metas wub.gif
Papildyta:
Vrine- užsiundei man ledus bigsmile.gif - tik parašiau aną postą- ir pradėjo palangę daužyti biggrin.gif
Atsakyti
Na, štai, buvau pasikultūrinti - klausiau chorinės muzikos- be galo gražu wub.gif
Atsakyti
Mano naminis irgi kompas baigiasi, ai nelabai ir pasigendu yra dar planeta, man gana ir jos

Sveikos

Nulijo, ar cia nestigo reikia sakyt bet trumpai ir išiaip kart tirpo tai ir nesupratau ar stiprus lietus ar stiprus sniegas nuėjo

Kolje laikykis, Zinai kas per baisuma asmens dar apart viso situacija tik tamsoj galėjau gulet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 lapkričio 2017 - 22:09

Lyzuka,gulejau ir aš. Bet negalejau užmigt. Nes užsienos mazis virkavo. Tada prie saves glaudžiaus. Bet jis miego nenorejo,tai kojom,rankom daves. O mane tai erzino. Nu zodziu atsikankinau neblogai.. mokyklos laikais taip buve. Vakar tai vienos puses smilkinius durste,tai kitos. Mama mano tai ne migrena pripaise o insulta 😂 sakau nejuokink ir nenervuok su savo diagnozem.

Atsakyti

buvom vakar maisto parodoj, šiaip mažoka buvo.. Nusipirkom tik chalvos su čili ir su svarainiais, briedienos dešros ir sūrio.

Atsakyti

Sunflowers, trečiadienį galvoju lėkt prasiblaškyt. Tau Mega ar Akropolis geriau susitikt? Bet būtų ryte, gal kokią 11 val.

Dariau pietum žuvį. Biškį neišėjo taip kaip norėjau, ale skanu gavosi. Net dukra valgė. Dariau taip kad ir mažiui tiktų. Dabar relaksas kol miega: karštas šokoladas, saldainiai ir žurnalas.

Atsakyti
O man relaksas su kava ir Puaro biggrin.gif
Atsakyti

aš trupininį pyragą kątik iškepiau, paskui reiks vištos kepsniukus iškept.

Atsakyti

Sunflowers, trečiadienį galvoju lėkt prasiblaškyt. Tau Mega ar Akropolis geriau susitikt? Bet būtų ryte, gal kokią 11 val.

Dariau pietum žuvį. Biškį neišėjo taip kaip norėjau, ale skanu gavosi. Net dukra valgė. Dariau taip kad ir mažiui tiktų. Dabar relaksas kol miega: karštas šokoladas, saldainiai ir žurnalas.

Mega man geriau.

Atsakyti