Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Bet tai oro gražumas. ką... smile.gif per pietus ėjau ėjau ir sukaitau net smile.gif

Cartman, sakai aktyviai į pokalbius vaikštai? ir kaip- niekas nieko?

Sunfl. kaip ligonės?

buvau bibliotekoj, pasiėmiau 100 m. vienatvės, ir dar porą. viena iš jų ši :

http://www.sofoklis....odaakes-suzanos

žiūrėsiu kas te yra smile.gif

Atsakyti

V-Rinė aciu dukra dar sloguoja, pakosti. As tai su uzgultom ausim ir belenkokiu kosuliu. Tikiuosi greit pasveiksim. Nors dukrai dar ilgai antibijotikus gert reiks. Kita savaite pasitikrinti vel ausis. Man siuntimo reik, eisiu (.)(.) tikrintis. Nu zodziu, uzpuole ligos kaip turi buti.

As dabar is Wish programos ziurineju, is ten greiciau atsiuncia ir kaina labai maza. Prisirinkau visko, reik tik uzsakyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 16 lapkričio 2017 - 14:44
QUOTE(Sunflowers @ 2017 11 16, 14:42)
<p>As dabar is Wish programos ziurineju, is ten greiciau atsiuncia ir kaina labai maza. Prisirinkau visko, reik tik uzsakyti.</p>

kas tai yra?

dėl ligų tai vajėj. sveikit. Silpnas tavo imunitetas, tikrai dažnai sergi. Reik stiprint, grūdintis, vitaminus gert ar aplamai ką daryt net nežinau...

Ai pamenat kai verkiau kad kompas lėtai miršta namuose. tai vat ekranas durniavo. Pirkom naują ekraną ir klaviatūrą (nes ana su kotletais ir buterbrodais buvo labai jau užterštas blink.gif unsure.gif smile.gif ). neplanuotos išlaidos ant virš šimto euro.
Po poros dienų grynai ten vyro pažįstamas sako- daro remontus ir stacionaraus kompo nebereik, nebėr jam vietos smile.gif ir tipo gal tau reik - ar detalėms ar šiaip naudojimui...su monitoriumi klaviatūra filmavimo kamera mikrafonu ir tt. vž pilnas komplektas. Aišku dėvėti, bet ekranas ne senobinis, viskas veikia. Tipo arba pasiimk arba prie konteinerio sunešiu viską. Tai mes nepasiponiavojom . Viskas veikia. Nu bet sugalvoja žmonės.... sakau kokiam Caritui pasiūlytų ar dienos centrams. O čia arba mesiu arba imk. Ir paprasti žmonės ne ten kokie ponai. Nesupratau vž bet turim dabar du veikiančius komplektus. Vieną supakuosim ir susandeliuosim smile.gif gal dukrai reiks kitais metais ... sakau pora dienų kad taip anksčiau, dar ir sutaupę būtumę... va pasigyriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 lapkričio 2017 - 15:27

V-Rinė yra play parduotuvej tokia programa. Cia telefone.

Atsakyti

Sun, sveikatos!!!!

Vrine, jo, pastaruoju metu aktvyviai vaikštau. Aišku, vienur keliais etapais vyksta viskas ir konkursas vos ne 2 mėn tęsias, kitur paaiškėja, kad alga juokinga, užvakar dar ant vieno gero šaraškino užtaikiau, kad net juokinga buvo. Ai dar į vieną pokalbį ėjau, skundai.lt nei vieno gero atsiliepimo apie juos nebuvo, bet pagalvojau skandinaviško kapitalo įmonį, algos vidurkis neblogas, tai pažiūrėsiu. Tai atranka vyko cirko principu (buvo grupinė, tai su kita kandidate išėjusios nu tikrai juokėmės) :D

Dėl senų daiktų ir labdaros, priminei, reikia pagalvot kam senas projektorius galėtų praverst.

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 16 lapkričio 2017 - 15:15

aš nesuprantu kokiu būdu čia po 2 žinutes pasipostina.

Atsakyti
Cartman., o tai grupinės atrankos- čia kaip grožio konkursai - 10 į priekį ir Onutė Stasytė ir Kazytė praeinat į kitą etapą? smile.gif ar kaip?

o dėl kompo- bet atrodo tikrai nemesčiau gero tokio didelio daikto. Nuvežčiau į caritą, i dienos centrą pagaliau prie bažnyčios, bet ne į konteinerį.... bet tai kam vargintis iš kitos pusės. Pvz ten mamos kaimynas mirusios mamos namą atkraustinėjo, tai išmetė iš 2 aukštų namo visus baldus į konteinerį. Mama sako- dar tokios geros kėdės (o dabar mamai kėdžių žiūrinėjam), bet taigis neimsi atrodo o ir šiaip sako negera kaimynė buvo irkėdės gal piktos kokios smile.gif. Suvertė sumetė ir išvežė laužynan. O kiek kitų baldų- o kiek žmonių jų stokoja juk.... atrodo paskelbk kokiam FB kam reikia išsivežkit ir kiek dar būtų žmonių laimingų. Nu kažkokie vartotojai mes besaikiai....
Atsakyti

Tai jo, tokie batai turi patikti. Man patinka. Aplink padą yra odos apvadas, kad nepermirktų batai. Tai jei po balas nebraidysi, neperšlaps. Aš tiek su vienu, tiek su kitu vaiku visą žiemą išvaikščiojau, kol praplyšo užkulnis ir tai per siūlę.

Atsakyti

Vrine, ne visai taip, bet tokios būna debiliškumo  viršūnė. Kiek man teko būt (ačiūdie, tik kelis kartus nuo pat studijų laikų skaičiuojant, pažįstu, kas ir amžinai ant tokių užsirauna), tai jos vyksta dviem būdais. Pirmas tipo susėda visi, uždavinėja klausimus ir tipo visi turi perkandinėt viens kitam gerkles, kad geresni pasirodytų. Antras tipas - numeta visiem ale intelekto testus spręst.

Atsakyti

Cartman aciu!

Atsakyti
labas rytas, laikas keltis smile.gif

Pikkolo kaip šventę atšventėt? smile.gif
Atsakyti