Cartman, sakai aktyviai į pokalbius vaikštai? ir kaip- niekas nieko?
Sunfl. kaip ligonės?
buvau bibliotekoj, pasiėmiau 100 m. vienatvės, ir dar porą. viena iš jų ši :
http://www.sofoklis....odaakes-suzanos
žiūrėsiu kas te yra

V-Rinė aciu dukra dar sloguoja, pakosti. As tai su uzgultom ausim ir belenkokiu kosuliu. Tikiuosi greit pasveiksim. Nors dukrai dar ilgai antibijotikus gert reiks. Kita savaite pasitikrinti vel ausis. Man siuntimo reik, eisiu (.)(.) tikrintis. Nu zodziu, uzpuole ligos kaip turi buti.
As dabar is Wish programos ziurineju, is ten greiciau atsiuncia ir kaina labai maza. Prisirinkau visko, reik tik uzsakyti.
Sun, sveikatos!!!!
Vrine, jo, pastaruoju metu aktvyviai vaikštau. Aišku, vienur keliais etapais vyksta viskas ir konkursas vos ne 2 mėn tęsias, kitur paaiškėja, kad alga juokinga, užvakar dar ant vieno gero šaraškino užtaikiau, kad net juokinga buvo. Ai dar į vieną pokalbį ėjau, skundai.lt nei vieno gero atsiliepimo apie juos nebuvo, bet pagalvojau skandinaviško kapitalo įmonį, algos vidurkis neblogas, tai pažiūrėsiu. Tai atranka vyko cirko principu (buvo grupinė, tai su kita kandidate išėjusios nu tikrai juokėmės)
Dėl senų daiktų ir labdaros, priminei, reikia pagalvot kam senas projektorius galėtų praverst.
Vrine, ne visai taip, bet tokios būna debiliškumo viršūnė. Kiek man teko būt (ačiūdie, tik kelis kartus nuo pat studijų laikų skaičiuojant, pažįstu, kas ir amžinai ant tokių užsirauna), tai jos vyksta dviem būdais. Pirmas tipo susėda visi, uždavinėja klausimus ir tipo visi turi perkandinėt viens kitam gerkles, kad geresni pasirodytų. Antras tipas - numeta visiem ale intelekto testus spręst.