Skaičiau delfi lygtais, kad jau labai sugriežtino vaistu pardavimus, jaučiu ir eilinio analgino neparduos taip paprastai, jau dabar eiles kokios pas gydytojus tai kas darysis po šito sugriežtinimo

BigBang,db lt iki gruodzio 9d.tai net ir fb nesedi.. Tevelio sveikata nekokia,zodziu atostogauja lt
Mes neblogai,sloguojam abu siek tiek,naktim miega,kelias pora kart. Mano sveikata seip sau,penktadieni pridaviau krauja, tai gelezis vel nukritus, pati jau itariau,nes ir matau blogai ir seip jauciuosi nekaip, plaukai kuokstais krenta,tuoj beliks keli ant galvos Net plaut ir sukuot bijau..
https://lietuvosdien...vaikus-3518753/
skaitet? Neesu labai susidurus su darželiais, bet nesuvokiama čia man sveiku protu, tai gal visur taip tik ne visur tas išlenda į viešuma???
Vrine aš irgi pagalvoju, bet realiai nieko dar neperku
As manau ne viskas islenda i viesuma....
KolJe sveikatos 🎈
Sveikos,
O As rygoj vat 😋laukiu mikro i siaulius. Atvykau kelioms dienoms. Lyja rygoj kaip pekla.
Dovanu negalvoju, tos Kaledos netrnka prasmes kai vien apie dovanas galvoji.mes viens kitam nepirksim nieko,na nes laukia daug dideliu pirkiniu, tai dar kazko pirkt kad tik pirkt nereik. Nebent kazka rasciau for fun bet ir tai.nors galvoju nupirkt loterijos bilietu, gal vdrug kas pavyks.
Per viena laida rode, pirko uz 1500 eur trinamu... Laimejo tik 600 € kitaip tariant pralose 900