Nežinau kaip katinas, važiuosiu vėliau pasiimti.
Lyžuka pamenu mano uošvienė išsikepdavo plocinius kalėdoms, o jos 01-07 gimtad. tai vieną partiją tepdavo kalėdoms, kitą savo gimtadieniui. O ji super duper šeimininkė (ir pagal profesiją bei darbą). Tai va tortai būdavo liuks. Niekas jiems neatsitinka. jei čia tuos kočiojamus ne tepamus kepi. Aš į maišą įdedu ir tikrai savaitę gali išbūt.
Pikkolo kaip katinaitis?
BigBang teisingai mąstai. Tu kaunietė berods šiaip? Kaune butas?
Pempe, o kur tavo kasos???? Lb gražiai šiaip atrodai, tik įsivaizdavau tave su kasomis - na tikrai visada ilgesni plaukai juk būdavo???
Nėr nuotaikos. Ir kū daryt. Su didžiąja pavėluotas brendimas - vis karas kažkoks mažesnis ar didesnis, bet vis ji su kažkuo kariauja namuose... o aš ta taikos vėliavos nešėja turiu būt.
Nurėžiau kasas, dar taip trumpai nesu turėjusi, t.y., kai 4 metų buvau

Aš tai su MB nuolat ginčijuosi, nes aš teisi

Cartman, kaip faina, kaip norėčiau

Pasiėmiau katiną ir krūvą vaistų. Tai grįžęs visus aprėkė. Vaistus suleidau, ausį pavaliau, vaistus sulašinau. Dabar aš labai bloga. Ryt būsiu dar blogesnė, nes 3 vaistai ausies ir žaizdos valymas. Na bet turi sakė ėst, kitaip gaus antidepresantus gert. Nu šiandien ėdė, sėdėjau kartu su juo vonioj kol paėdė. Tikiuosi išsikapstys, nes pirmos algos ir nėr jau (juk tik už pusę mėn gavau).
Vakar matyt mane perpūtė. Žiauriai skauda gerklę. Vit c, propolis, druska skalauti išbandyta. Žiūrėsim kaip ryt bus. O tai abu su Bartu sirgsim.
Pempe tinka tikrai. Ir kokia tu kūūūda. Ir suknia graži. Nu viskas ten lb gerai pas tave.
Dar tau klausimas - kaip atkurti internetinės bibliotekos slaptažodžius ? Pasirodo esu kažkada jau užsiregistravusi bet tai nieko nebepamenu....
Mano dukra tai rėkia. Ištisai. Su visais. Tonas pakeltas ir visi durni. norisi primušti. Bet aš gi taiki pacifistė....☺
Kažkur skaičiau, kad neteisingai elgiamės, jei nemokame priimti komplimento ir tiesiog pasakyti ačiū. Bet aš, kaip tikra kukli nelabai protinga lietuvė

Žodžiu, jokių mano nuopelnų

Geriau būčiau patylėjus

Ačiū

O apie internetinę nežinau

O mano panos abi mėgsta pakeltu tonu kalbėt. Ar tik nebus į tėvą

tikra tiesa, keiciasi situacija tai ir pergalvoji viska.
na turit dar laiko nusprest. sekmes
na jo, isivaizduoju, nors kai palyginu su musu (ne londone aisku) tai atrodo dar labai mazai, ypac mazesniuose miestuose. na bet ir algos UK skirtingos.
o tuos blynus skaičiau tai ir prieš dvi savaites tipo galima išsikepti ot

tai savaitgali kepsiu, kuniga išleidus , nes sugalvojo kalėdot

nu ir gerai, as ne zinove tai tik masciau

aha tiesa. o siaip trumpi plaukai tau labai graziai, tikrai neauginciau ilgu!
grange, o kiek pas jus kainuoja apytiksliai butai?
Gražiai sninga. Ir katinas kažko pyksta ant manęs. Ir vienoj FB grupėj buvau pašiepta, kad nenoriu vaikui dešrelių daryt. Tai vat taip diena slenka.
Gražiai sninga. Ir katinas kažko pyksta ant manęs. Ir vienoj FB grupėj buvau pašiepta, kad nenoriu vaikui dešrelių daryt. Tai vat taip diena slenka.
Ta prasme daryt desreliu?
Labai graziai ir pas mane sninga 😍 Pasilikau siandien namie, apsitvarkiau.
Katinukas pyksta, kad vienas svetimoj vietoj buvo paliktas, išduotas

pas mus jau nebesninga, bet tai gražu balta aplink, pasiilgę jau to baltumo matyt