Jei reikia pasakyt, ką valgiau

Jei leisit i valstybini, taip greit vietos negausit ;)
Sveikos. Nezinau kaip cia reiks maista suruost sventem, viskas smirda, pykina nuo visko
As dabar kai buvau Lietuvoj uzrasiau ja i du darzelius ;)
Žodžiu,čia kaip tam anekdote: kur priėjo Kindziulis ir tarė: visur gerai kur mūsų nėra
, esmėj dirbti reikia ir čia ir ten niekas nieko dykai nedalina
o tuos blynus skaičiau tai ir prieš dvi savaites tipo galima išsikepti ot
tai savaitgali kepsiu, kuniga išleidus , nes sugalvojo kalėdot
Tikrai taip, dirbt visur reikia ;) tik atlygis skiriasi; )
Sveikos,
Lyžuka pamenu mano uošvienė išsikepdavo plocinius kalėdoms, o jos 01-07 gimtad. tai vieną partiją tepdavo kalėdoms, kitą savo gimtadieniui. O ji super duper šeimininkė (ir pagal profesiją bei darbą). Tai va tortai būdavo liuks. Niekas jiems neatsitinka. jei čia tuos kočiojamus ne tepamus kepi. Aš į maišą įdedu ir tikrai savaitę gali išbūt.
Pikkolo kaip katinaitis?
BigBang teisingai mąstai. Tu kaunietė berods šiaip? Kaune butas?
Pempe, o kur tavo kasos???? Lb gražiai šiaip atrodai, tik įsivaizdavau tave su kasomis - na tikrai visada ilgesni plaukai juk būdavo???
Nėr nuotaikos. Ir kū daryt. Su didžiąja pavėluotas brendimas - vis karas kažkoks mažesnis ar didesnis, bet vis ji su kažkuo kariauja namuose... o aš ta taikos vėliavos nešėja turiu būt.
Taip Kauniete. But as Kaune, sargenuose
Pasiėmiau katiną ir krūvą vaistų. Tai grįžęs visus aprėkė. Vaistus suleidau, ausį pavaliau, vaistus sulašinau. Dabar aš labai bloga. Ryt būsiu dar blogesnė, nes 3 vaistai ausies ir žaizdos valymas. Na bet turi sakė ėst, kitaip gaus antidepresantus gert. Nu šiandien ėdė, sėdėjau kartu su juo vonioj kol paėdė. Tikiuosi išsikapstys, nes pirmos algos ir nėr jau (juk tik už pusę mėn gavau).
Vakar matyt mane perpūtė. Žiauriai skauda gerklę. Vit c, propolis, druska skalauti išbandyta. Žiūrėsim kaip ryt bus. O tai abu su Bartu sirgsim.
Sveikatos katinui
Grange - as jusu kainu nezinau, bet pas mus 1miegamojo plus svetaine kaina nuo 120 tukst svaru eina. Biesini pinigai. ..
sunkus klausimas pasakyti apytiksliai, juk tas pats Lt - butai Vilniuj ir kur Utenoj skirsis labai kainos, o kur dar plotas, metai ir t.t. bet galiu pasakyt taip, ten, kur mes ieskojom, na miestukai +- 15-20 km nuo Briuselio, 2 miegamu (ne tiek pagal plota ziurejom, bet kad 2 miegamu butu, nu ir min 80 kvadratu, ir butinai arba garazas arba sklepas) tokie jau padoresni prasideda nuo 180 tukst iki 230-240 tukst. nu aisku naujesni ir dar kazkiek daugiau. bet jau ir didesni plotai, virtuve gera, nereikia daug remontu.kas gali patys darytis, tai labiau apsimoka pirkti nesutvarkyta, aisku, ir pasidarai pats viska. bet keitimas virtuves, vonios , jei dar reikia langus, grindis, tai gaunas jau nemaza suma (jau bus koks 40-50 tuks), kuria reikia tureti papildomai, bankas neduos taip remontui, o jei ir duos, tai tada palukanos ziaurios.
jei jau buvo sakykim kaina 170 tukst, ir didelis plotas, tai buvo aisku, kad bus senas butas, daug remonto ir pan. kai tiek perziureta, tai mazdaug jau buvo aisku kas ir kaip. jei yra garazas, dazniausiai prisideda 15-20 tukst. kai kurie priskaiciuodavo i kaina, kai kurie papildomai dar. nu zodziu taip. mes radom su nusiderejimu uz 221. pagal plota ir metus dabar kaip ziuriu, tai labai gerai pasiseke, ir vieta gera. kazkiek dvejojau del elektrinio sildymo, bet gal viskas bus gerai. va.
nu man ir idomu kodel del tu desreliu?
Pas jus bent garazas, sklepas. Pas mus pliki butai. Jei pirkti tai tada geriau nama.
Mano katinas ĖDA! Nemaniau kad kada nors dėl to džiaugsiuosi, bet panašu kad išsikapstys iš ligų. Tik kad įtikt ponui sunku, nupirkau maisto išrankiom katėm, tiko. Tik kad jis šlapias ir pakelis kainuoja 1€, o į dieną reiktų bent 2. Bet kol kas tegu įsivažiuoja, tegu skrandukas įsidirba, baigsim gydymą, tada p truputį bandysiu grąžinti prie sausiako.
Mano katinas ĖDA! Nemaniau kad kada nors dėl to džiaugsiuosi, bet panašu kad išsikapstys iš ligų. Tik kad įtikt ponui sunku, nupirkau maisto išrankiom katėm, tiko. Tik kad jis šlapias ir pakelis kainuoja 1€, o į dieną reiktų bent 2. Bet kol kas tegu įsivažiuoja, tegu skrandukas įsidirba, baigsim gydymą, tada p truputį bandysiu grąžinti prie sausiako.
Ale tai ponas Bet svarbu ėda, sustiprės, o tada bus galima atpratint.
Mano mikrorajone, kuris nėra labai toli nuo centro, bet Vilniaus miesto mąstais jau laikomas užkampiu, 2 kambarių butai įrengti (miegamasis+svetainė) prasideda nuo 80 tūkst. eur, 3 kambarių - nuo 100tūkst. Požeminis parkingas atskirai parduodamas. Beje, dalis kvartalo yra statyta apie 2002, dalis apie 2009 (prieš pat krizę, kai buvo pakilimas ir buvo statoma greitai, iš belekokių medžiagų ir nekokybiškai), dalis namų pastatyta labai neseniai (vienas tik šiemet priduotas), bet kainos jų nuo to nelabai skiriasi