Vakar gėriau baisiai prašmatnų viskį. Galvoju kitąmet gal reiki nueit į kokią viskio degustaciją, kad pamokytų, ką ten skanaus galima pajaust.
nesuprantu aš dar šito gėrimo.
Tai ir nenorejom
netyciukas pas mus
Va ne be reikalo sakoma vaikai patys pasirenka kada ateiti beje jums pirma sunkiai kibo kiek pamenu, tai faina is dalies kad nereikejo vel ilgo kelio eit
gal eglute isankstines kaledu dovanos paprase va ir yra. Cia zinoma juokauju
O jus nesisaugojot ar nepadejo apsauga? As sausio men implanta desiuosi, tikiuosi apsaugos mus, nes greitu metu tikrai nenorim vaiko.
.
Vakar gėriau baisiai prašmatnų viskį. Galvoju kitąmet gal reiki nueit į kokią viskio degustaciją, kad pamokytų, ką ten skanaus galima pajaust.
![]()
nesuprantu aš dar šito gėrimo.
O aš išvis nesuprantu stipriųjų gėrimų skonių
Vynas stipriausias gėrimas ką geriu, o kiti gėrimai šlykštumo įsikūnijimai
Šnd pagaliau pasipuošėm eglutę(dirbtinę).
Pailsėjau.
Ir savaitgalio laisvo beveik nebėra ( ryt dar vieną laisvą dieną turiu)
Kitą savaitę prasidės mokykloj vaikų Kalėdinių eglučių maratonas
Kalėdom sau pasidovanojau tatuiruotę , vat
Oi ir labas
Nu aš šiaip stipriuosius užpilu cola ar kažkuo kitu bet kai bonkė 75 eur kainuojanti, tai reikėjo pabandyt paragaut be colos
Reikia tattoo fotkės!!!
vėl susidubliavo.
Reikia tattoo fotkės!!!
Dar tik laukia šitas procesas
Tai kai ji bus- nuotrauka irgi bus
Laba ryta
Gal kas esate susidūrusios su tuom, išskalbi rūbus su skalbimo priemonėm, minkštikliais , bet ištraukus rūbus jie turi kažkokį nemalonų kvapą. Aš įsivaizduoju čia su mašina kažkas blogai
aš tokią pat problemą turiu. Pastebėjau, kai dabar žiemą pradėjau kambary rūbus džiaut. Kai išdžiūsta pilnai, rūbai kvepia minkštikliu, bet kol džiūsta, kažkos labai nefainas kvapas.

man ir.. nors kazkada esu gerus kazka maisyta su bananu sultim, buvo skanu, bet nzn kas ten stipraus buvo

pravalyk tarp gumu, gal kokiu prisinese, arba filtras uzsikises. kaip ten sako su natur tai actu ir citrinos sultim prasukt reikia viena skalbima, jei nenaudoji calgon ar panasiu dalyku. nezinau bet galvociau, kad ir masina gal.
reikia man prasukt viena partija su citrina, vis pamirstu.
niu neliudek, kas bebutu, susitvarkys

o jei rimtai tai gal planus nerealius