Man irgi atrodo, kad Vrinė yra biškį pervargus ir reiktų jai atsijungt nuo visko ir pailsėt

Papildyta:
Kokia nesąmonė, ar ne? Turėtų būti šventės, džiaugsmas, ramybė.
Nemoku atsiriboti.

mane išmuša bile kokios problemos su vaikais, tiksliau jų rūpesčiai. + dar kaip visada prieššventinė depresija. Labai mėgstu kai šitos šventės pasibaigia

Lyžuka, niekada nekepu kūčiukų. Nusiperku už pora litų ir visi sotūs ir laimingi. Tortą kepsiu, kokį dar neapsisprendžiau

pempe, ką tu parašei visiškai nesupratau

Pervargimas nebūtinai nuo darbų. Būna ir emocinis.
Tiksliau nuo būsimu ir nepadarytų darbų
Labai mėgstu kai šitos šventės pasibaigia
mėgstu kasdienybę...
nemėgstu reikalo švęsti
Belenkaip pritariu
Kaip mane viskas varo iš proto.
Viduje viskas taip kunkuliuoja.
Čiūju čia nuo per didelio galvojimo apie visus ir viską
O as megstu sventes. Taip fainai, kai visi susirenka
Labas
Va būtent teisingai Daratėja parašė - pavargsti galvoti apie visus ir viską. Ir bijoti kad ko nepraleist ir neužmiršt. Kad būtų viskas suruošta ir sužiūrėta - dovanos, maistas, bendravimas ( o tai oooo irgi daug reiškia mano vyro giminėj) ir tt. Atsipalaiduoti negali. O tai viskas ir susideda.

mane išmuša bile kokios problemos su vaikais, tiksliau jų rūpesčiai. + dar kaip visada prieššventinė depresija. Labai mėgstu kai šitos šventės pasibaigia

Lyžuka, niekada nekepu kūčiukų. Nusiperku už pora litų ir visi sotūs ir laimingi. Tortą kepsiu, kokį dar neapsisprendžiau

pempe, ką tu parašei visiškai nesupratau

Ko nesuprast

Tai prie to, ką čia dauguma aprašėte, turiu dar bonusą

Papildyta:
Šaunuolė

Aš visada buvau neužmušama optimistė, bet šitie metai ne į naudą pasitaikė. Tikiuosi, kad nepagesiu suvisam. Nenoriu tapti verksne.
O as laukiu Kaledu. Pirmos Kaledos su dukryte dabar jau esam tikra seima
galesim savo tradicijas sudarineti
o dovanu Kaledom turbut tik dukrytei, sau greiciausiai pirksim bilietus i Vokietija pas draugus
Aisku ir pas mus buna tu nesklandumu. Yra ir man kas nepatinka. Bet labai gera, kai visa seima susirenka
Labas rytas

Tai prie to, ką čia dauguma aprašėte, turiu dar bonusą

Papildyta:
Šaunuolė

Aš visada buvau neužmušama optimistė, bet šitie metai ne į naudą pasitaikė. Tikiuosi, kad nepagesiu suvisam. Nenoriu tapti verksne.
atrodo, kad mano minits išsakei balsu, šiaip tai žiauru kai pagalvoji, bet gal alikomės kaip nors

o kas su vyru trukdė tradicijas sudarinėt? A?
Sveikos