Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 20, 16:17)
perduok nuo mūs  4u.gif

išlaikys kada nors  mirksiukas.gif mano dukra iš kart išlaike vln, o sūnsu kaune irgi tik iš trečio, čia kaip kam

ai dar kalbejo kad alytuj lengviausia laikyt, nežinau del ko, gal kad miestas mažesnis, užtat ir klausiau vrines kur laike

ale toji neatsakė verysad.gif

Panevėžy laikė. Mums Panevėžys priklauso.
Žinau vaikiną kuris -lika kartų laikė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
na tfu tfu maniškei tikiuosi taip nebus. Išsilaikys aišku, tik atrodo užsibaigtų ir būtų ramu. Savotiškas rūpestis ir nuovargis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 gruodžio 2017 - 16:43
Teorija is pirmo karto, vairavima is trecio karto islaikiau smile.gif
Labas vakaras
Atsakyti

Tai mūsų teoriją ir mokyklinį vairavimą irhgi iš pirmo karto. O va ant važiavimo pagrindinio ir suklupo. Sakė kvailą nepamatymo klaidą padarė. Mums papildomi 3 važiavimai ir perlaikymas kaunuos tik 100 eurų ☺☺☺☺☺☺ kas tai yra.....😈😈😈

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 20, 16:35)
Panevėžy laikė. Mums Panevėžys priklauso.
Žinau vaikiną kuris -lika kartų laikė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
na tfu tfu maniškei tikiuosi taip nebus. Išsilaikys aišku, tik atrodo užsibaigtų ir būtų ramu. Savotiškas rūpestis ir nuovargis.

Ir pinigai mirksiukas.gif

Maniškis tai dar tarp perlaikymų samdysi instruktorių tai is vis...
Atsakyti
As samdziaus papildomus vaziavimus pries egzamina, ir dar neislaikius egzamino samdziaus. Man ir kainavo.
Atsakyti
Vrine, merginai balions, viskas bus gerai kitą sykį smile.gif
Bet kaip įdomiai, iš tikro rauda? Ašaros rieda? Ar tik zirzia?
Manoji niekad neverkia, bet šiaip nervinasi, jei kas - iš burnos blogas kvapas tuoj, skrandis nevirškina.
Atsakyti

Verkė gal tris valandas. Sedatifo daviau ir bariau. Už verkimą. Sūnus irgi tuoj atstukalino - tetis barė sesę. Aš pažiūrėėėjau taip į vyrą... tada pasitaisė - kad nebliautų mašinoj.

Vyras norėjo papamokslaut kad tipo nereik būt mandrai tokiai - na nagai..blakstienos...draugės.... bet sakiau tylėk - čia ne mandrumas čia durnumas kuris neturi jokio ryšio su šia situacija. Vž gedulas namie. Vos ne puse mano premijos jau bus paaukota . Bet kur tuos pinigus dėtume jei vaikų neturėtume...anne ?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 20, 20:45)
<p>Verkė gal tris valandas. Sedatifo daviau ir bariau. Už verkimą. Sūnus irgi tuoj atstukalino - tetis barė sesę. Aš pažiūrėėėjau taip į vyrą... tada pasitaisė - kad nebliautų mašinoj.</p><p>Vyras norėjo papamokslaut kad tipo nereik būt mandrai tokiai - na nagai..blakstienos...draugės.... bet sakiau tylėk - čia ne mandrumas čia durnumas kuris neturi jokio ryšio su šia situacija. Vž gedulas namie. Vos ne puse mano premijos jau bus paaukota . Bet kur tuos pinigus dėtume jei vaikų neturėtume...anne ?</p>

Vajetus. Nors gal ir gerai, kad išsiverkia, o ne viduj kaupia.

O dėl ponigų tai jau taip biggrin.gif
Aš va, naują bliuskutę šokiams, naują sijoną, pėdkelnes gavau pirkti. Nors man tie šokiai nė nepatinka, ir nemanau, kad manoji bus šokėja ax.gif . Na, šeštadienį bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 20 gruodžio 2017 - 21:05
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 20, 18:37)
Mums papildomi 3 važiavimai ir perlaikymas kaunuos tik 100 eurų ☺☺☺☺☺☺ kas tai yra.....😈😈😈</p>

oho... as nepamenu kiek litais mokejau uz perlaikymus unsure.gif bet taip ir nesilaikiau, kosmaras man ten buvo ne egzaminai, ir geda ir pikta... teorija is karto, pravazinejau visas reikalingas valandas, mokinaus ziema, pamenu, emiau dar papildomai gal 10 pamoku, instruktore man sake neturi kur det pinigu, vaziuoji gerai, parkavimas nebuvo problemu, na ji jau net mane stume eit anksciau laikyt, nes ir pati jauciaus gerai kely kazkaip, bet per egzamina net is aiksteles neisvaiziavau doh.gif angel_sadangel.gif pirmu kartu ejau sirgdama, tai jau kazkaip ir tikejaus kad taip ir bus, nes labai blogai jauciaus, bet jau nebuvo kada atsaukt kai ryte susirgau. daugiau kiti kartai tai koja drebejo, tai tarp juostu ne 50 cm atstumas buvo, nes matavo atsiklaupes, tai dar kas. zo buvo tragedija, ir neisleido net i miesta. man atrodo ar 5 ar 6 kartus laikiau ir paskutini kai pasake,kad negerai, tai buvo paskutinis lasas, prisiekiau kad ten daugiau niekada negrysiu, ir negryzau. gaila buvo visu sumoketu pinigu tiek pamokoms, tiek visam kitam.. o daugiau ivare tokia baime ir stresa, kad nebenorejau. kai atvykau cia galvojau pradet is naujo, nes egzaminas cia daug paprastesnis, daugiau orientuojas mieste, o ne parkavime.. bet kazkaip nebuvo butinybes, o siemet nuo birzelio pakeite daug ka,apsunkino labai papildomai visokiu testu, psichologiniu ir pan, tai labai daug kas neislaiko is pirmo karto. kaina gaunas +- 2 tukst.. tai ka as zinau..
Atsakyti

Jėzau Grange...nebūk čia blogu pranašu su savo istorija...siaubinga jinai😈😈😈😈o  kainos 1 papild važiavimas 2 val trukmės 20 eurų. Ims sakė 3. Laikymas 30 eurų. Dargi išvažiuoja kitan miestan tai valgyt reik įdėt pinigų....va ir 100 eurų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 20 gruodžio 2017 - 21:25
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 20, 20:23)
<p>Jėzau Grange...nebūk čia blogu pranašu su savo istorija...siaubinga jinai😈😈😈😈o  kainos 1 papild važiavimas 2 val trukmės 20 eurų. Ims sakė 3. Laikymas 30 eurų. Dargi išvažiuoja kitan miestan tai valgyt reik įdėt pinigų....va ir 100 eurų.</p>

ne ne jokiais budais, cia tik man taip "pasiseke"
Atsakyti

Gaila jum Trakai toli, galėčiau parekomenduot kokybiškas treniruotes už gerokai pigiau. Tiesa, ten slalomas aiškštelėj, bet treneris ne šiaip instruktorius, bet ir daug metų raliuose ir slalomuose važinėjęs žmogus, kuris dirba daug ir ant vairuotojo pasitikėjimu savim ir visa kritika yra per ką gerai darai ir kaip daryt geriau ir kaip teisingus įpročius išsiugdyt.

Atsakyti