Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labos.
neužpūstė? šitokia betvarkė lauke... verysad.gif man nepatinka jau....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 21, 14:53)
Labos.
neužpūstė? šitokia betvarkė lauke... verysad.gif man nepatinka jau....

Kaip smagu lauke jokios betvarkes wub.gif
Atsakyti
o kaip tas smagumas pas jus atrodo?

pas mus tai žiauriai pūsto...žemė su dangum maišos....
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 21, 15:14)

panašiai ir pas mus bigsmile.gif , pro langą žiuret gražu, bet kai reiks nešt senus kaulus biggrin.gif namo išgaruos tie grožiai greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 21, 15:14)

Tame ir smagumas, daaaaaug sniego wub.gif
Atsakyti

Nepustė. Sniego daug, kol mašiną nuvaliau, suvėlavau dukrą pasiimti. Katinas vėl neėda, vėl vaistų krūva. 

Atsakyti

Smagu jums kad sniego turit :) pas mus jo su ziburiu nerasi,  +8 lauke :) 

Pikkolo - vargsiukas katinukas  :4u:​ 

Atsakyti
Jau tuoj nebus to sniego verysad.gif per sventes aplamai pliusa pranesa verysad.gif
Labas
Atsakyti

Košmaras šiandien visur. žmonių milijonai, eilės, kamščiai.

Ai, pozityvui http://topcom.lt/lie...le/#prettyPhoto

Atsakyti
sveikos damos,

tai gal pasiseks jums, ir sventes bus baltos? pas mumi ir sniego neliko, irgi silta, 8-10 tai kazi ar galima tiketis sniego. nebent netiketai koks vejas atpus.

man trumpos atostogos, vakar jau nedirbau, tai dabar tik treciadieni, po svenciu, keista kazkaip nesitiki.. nei vienais metais nesitiki..
bet nieko neplanuojam, tai jauciu, kad namie. vakar sklepa susitvarkiau, susirusiavau ka i konteinerius, vaje vaje kiek visko doh.gif prisikaupia per metus. nesakiau b daug ka ismeciau, nes jam tai pastoviai reikia, tiksliau o gal kada prireiks.. net nezino kad ten buvo,, desimtmetis. jei prisimins, sakysiu nieko nezinau biggrin.gif
galvoju ka cia tokio pasigaminus per Kaledas. nezinau jei tik dviese, tai noriu kazko greito ir paprasto... bet ne prasto. gal sekmadieni dar slizikus kepsiu jei neaptingsiu, ryt tai jauciu nebus kada. vakare zadam i kina. reikia isnaudot bilietus.
Atsakyti
Vajetus, grange, man taip kas išmestų - siaubas, net nežinau ką pasakyt. Nes tai tiesiog neatleidžiama, nes jau žmogus niekaip negali pasitaisyti(net jei norėtų), ir niekada nesugrąžins atgal. Ir niekaip man nepasakytų, kad nesvarbu, nes man svarbu. Tai baisus privatumo ir pasitikėjimo sulaužymas, nes gi žmogus pasitiki tavim, jei apsisprendžia su tavim gyventi.
Aš labai jautri tokiems dalykams, nes aš kaupikė, ir man viskas brangu. Kitam neprivalo būt brangu, bet tegu ir nelenda.

Pas mus sniego kaip ir nėra, dėl to visai neįdomu.
Vaikas grįžo iš Vilniaus ką tik, sakė - ten žiema. Net pavydu ax.gif

O vakar buvau tokiam nuostabiam koncerte- Levickio wub.gif . Kauno arenoje. Tiesiog suharmonizavo, sustygavo mintis. Klasika savo daro. pJACOLOS "mETŲ LAIKAI" ir Vivaldžio "Metų laikai". Kažkas tooookio.
Tik garso kiek mažoka.
Atsakyti

Labos. pempe tai tu nueko nemeti nepasitarusi su namiškiais ? Ogo.tai tada bent pas mus namuose vietos žmonėms nebebūtų tikriaus.. ku darat. Ašbpasitvarkiau. Laukiu kol dukra aguonų atneš. Eisiu pyragą kept. Žiūriu detektyvą ☺ kaip gerai šiiiiitiek išeiginių ir galima tinginiaut ☺ va draugė kavos kviečia. Nu bet tingiu ir eit ir bendraut..  ☺

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 gruodžio 2017 - 13:52