Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Nealkoholinio šampano būna. Tokios gazuotos vynuogių sultys iš esmės, bet visai įdomu paragaut :)

Atsakyti

Labos.  Šventės baigės - eglė nupuošta 😧 vaistinėj pirkau alerginių vaistų tai vaistininkė sako - tai gal eglė plastmasinė. Sakau jo. Sako viskas aišku.... nuotaika ne kažką. Akys neblogiau - ryt pas gydyt eisim.  Kai žinosiu kas vaikui žinosiu ir kas vyrui.... Nieko šiandien nepadariau namuose.  Tik namus išsišlaviau. Buvau pasimasažuot ir alies žaidžiau. Ką ryt vaikai valgys nežinau....Klausausi db Oželytės ir noriu emigruoti - ji pataria. Bet galvoju ar nuo savęs pabėgsi... o va to norėčiau...

Ai. Gal praskaičiau - o kur sutiksit naujus ?  Namie? Kompanijoj ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 gruodžio 2017 - 21:57
QUOTE(BigBang @ 2017 12 28, 21:40)
<p>as gersiu nealko koki gerima smile.gif zinau tra pnasus i sampana toks gerimas smile.gif </p><p>Sun - kiek tau savaiteliu? smile.gif ar noresi lyti suzinot o gal paliksi paslapti? smile.gif as jauciu antro vaiko laukiantis prasyciau nesakyt, noreciau siurprizo smile.gif </p>

12 savaiciu ir trys dienos. Butinai noriu lyti suzinot. Tikiuosi kita vizita jau matys ax.gif
Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 28, 21:55)
<p>Labos.  Šventės baigės - eglė nupuošta 😧 vaistinėj pirkau alerginių vaistų tai vaistininkė sako - tai gal eglė plastmasinė. Sakau jo. Sako viskas aišku.... nuotaika ne kažką. Akys neblogiau - ryt pas gydyt eisim.  Kai žinosiu kas vaikui žinosiu ir kas vyrui.... Nieko šiandien nepadariau namuose.  Tik namus išsišlaviau. Buvau pasimasažuot ir alies žaidžiau. Ką ryt vaikai valgys nežinau....Klausausi db Oželytės ir noriu emigruoti - ji pataria. Bet galvoju ar nuo savęs pabėgsi... o va to norėčiau...</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Ai. Gal praskaičiau - o kur sutiksit naujus ?  Namie? Kompanijoj ? </p>

Eina sau. Nepagalvociau, kad nuo to gali buti alergija blink.gif
Atsakyti

Aš dar nesu tikra 100 pr ar tai nuo to ie ar tai aplamai alergija. Gal koks virusas tik bjaurus. 

Nors sakė pakol nupuošę eglę akys net užvirė - užkaito.

kaip reiks švęsti kalėdas - nuo gyvos eglės alergija...nuo plastikinės irgi  tai ką tada puošti ?????

Sunfl o ko norėtum berniuko ar mergaitės ? 

Atsakyti

Vrine, o siaube. :unsure: o dėl eglės kitiem metam pintereste pasieškokit, visokių idėjų eglėm - iš lempučių, popieriaus ir t.t. Ar vazoną kokį pasipuošt.

Gal kėnis alergijos nekeltų? nors neįsivaizduoju.

fe42d123ee23d3c6bbb50dd610400fa6--wall-c

Atsakyti
Pas mus šiemet plastmasinė, bet lyg nesialerginam ax.gif

Cartman - kaip gražu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 gruodžio 2017 - 22:31

Kokio senumo pas jus eglės plastikinės ?  Mūsų gal 8-9 metų. Sako su metais jos tipo ima skleisti š visokį. Na man taip vaistininkė sakė.

Atsakyti

aš turėjau anksčiau naują, bet po poros metų (pasirodo tada kai jau visokius brudus skleist pradėjo) naudojimo atidaviau ir tikras pirkt pradėjau.

Googlinau dabar. Tai kaip ir yra saugių eglučių, bet klausimas ar jų LT yra, nes skaičiau angliškuose puslapiuose, lietuviškai tik vienas kitas ne per daug išsamus straipsnis, kad plastikinės eglės pavojingos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 28 gruodžio 2017 - 23:12
Žinokite, pirmkart girdžiu, kad eglė sukelia alergiją. Neteko susidurti. Bet jau net ir nekeista.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2017 12 28, 22:21)
<p>Aš dar nesu tikra 100 pr ar tai nuo to ie ar tai aplamai alergija. Gal koks virusas tik bjaurus. </p><p>Nors sakė pakol nupuošę eglę akys net užvirė - užkaito.</p><p>kaip reiks švęsti kalėdas - nuo gyvos eglės alergija...nuo plastikinės irgi  tai ką tada puošti ?????</p><p></p><p>Sunfl o ko norėtum berniuko ar mergaitės ? </p>

Neisivaizduoju ka puost jeigu nuo visu alergija huh.gif
Noreciau berniuko, mergaite jau turiu ax.gif

Labas rytas
Papildyta:
Pas mus ir tevus visad plastmasines egles, nei kart nesukele alergijos. Musiskei eglei turbut kokie 5 metai unsure.gif
Atsakyti

Šiaip, kiek skaičiau, tai net jei alergijos nekyla, plastikinės eglutės sveikatai pavojingos. Net rekomenduojama saugot mažus vaikus, kad jų neliestų.

Atsakyti

Beje, pavojingos jos tos, kurios pagamintos ar dalinai pagamintos iš PVC(dauguma jų iš to gaminamos), o tas PVC pavojingiausias pasidaro po 9 metų.

Čia gal pikkolo  geriau galėtų pakomentuot, kaip chemikė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 29 gruodžio 2017 - 09:17