Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

O tai kur nr. 1 ... muštoji ir skriaustoji? Nu tikiuosi gyva dar 😮

Tai ten pat turbūt, aš čia ne pagal diedą, o pagal gyvenimo būdą taip pavadinau. užvakar jau ir prie peilių pereita buvo. Dabar, aišku, jau su juo "viskas baigta" bet ne pirmas kartas jau. Kažkada buvo teismo išduotas tas raštas, kad jis prie jos artintis negali, tai paskui skubiai varė jo atsiimt..nes jam galiojant negalėjo pareiškimų vestvėm nešt :oh: ir čia protinga, išsilavinus, vadovaujančias pareigas užimanti moteris, o ne kokia asocialė.

Atsakyti

Tai ten pat turbūt, aš čia ne pagal diedą, o pagal gyvenimo būdą taip pavadinau. užvakar jau ir prie peilių pereita buvo. Dabar, aišku, jau su juo "viskas baigta" bet ne pirmas kartas jau. Kažkada buvo teismo išduotas tas raštas, kad jis prie jos artintis negali, tai paskui skubiai varė jo atsiimt..nes jam galiojant negalėjo pareiškimų vestvėm nešt :oh: ir čia protinga, išsilavinus, vadovaujančias pareigas užimanti moteris, o ne kokia asocialė.

Kazkur ji pasiklydus buvo kai D prota nesiojo. Protinga ji galbut tik savo sferoje, prifesijoje bet tikrai ne asmeniniame gyvenime.

Atsakyti

Apsipirkau jau naujakui.  Igiausiai vyną ir šampaną rinkaus :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2017 12 28, 15:15)
<p>Apsipirkau jau naujakui.  Igiausiai vyną ir šampaną rinkaus biggrin.gif
</p>

koki vyna išsirinkai? Aš šiandein irgi nusipirkau kokio tais portugališko, bet kai iki rinkaus tai asortimentas nestebinantis yra bigsmile.gif

pas mus pamenu irgi viena nustebino ir pareigos aukštos ir datarą apsigynus, o apsiženijo su pijoku jau su trim vaikasi kraičio unsure.gif , tai pilnai jos išlaikomas yra ir dar viena menesi savo name, kita jau pas tevus nes tas pjankes kaip suorganizuoja tai jai vietos nebelieka, tada eina keliais iki jos tevu namu atsiprašineja...o dar sako serialai sukurti ne iš realaus gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti

Aš Naujosios Zelandijos vyną pirkau, tokį https://www.vivino.c...gnon-blanc-2017

Šampę pabandymui tokią ėmiau https://www.vivino.c...583095-ice-9999

nu bet kas pas tokius diedus toooookio yra, kad galva susisuka ant tiek :oh:

Atsakyti
labu. nu dar viena dienele siuos metuos uzbaigem smile.gif

jum SM veikia gerai? as per IE atsidarius is darbo laptopo, tai kazkaip man atsivercia puslapis ir daugiau staigiai baltas palieka. nervina

as sampano turiu lietuvisko, saldaus is alitos.man sitas skaniausias. ala sampanas, nu ne sampanas aisku. tokie gerejai mes, tai .. bet man nepatinka niekas rugstus, nei vynas nei kiti gerimai.
Atsakyti

Man normaliai, mozillą naudoju :)

Man vynai tai patinka rūgštūs. O šampanas/putojantis vynas nelabai išvis patinka. Nu bet per naujaką kaip be šampano :D šitas, kurį išsirinkau, turi būt patiektas didelėj taurėj su ledukais, tai bus įdomu pabandyt.

Atsakyti
Vyno aplamai nemegstu, sampanas tik saldus. Nu is ju skaniausias Bosca. Dar ne viska isragavus. O siaip esu linkus labiau prie brendzio, viskio.
Labas vakaras
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 12 28, 20:19)
Vyno aplamai nemegstu, sampanas tik saldus. Nu is ju skaniausias Bosca. Dar ne viska isragavus. O siaip esu linkus labiau prie brendzio, viskio.
Labas vakaras

As tik vyną sausą raudoną, šampanu jokių neaa, brendžio tuo labiau, na iš didelės bėdos bigsmile.gif bet tada jau geriau vana Talinas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 28, 20:34)
As tik vyną sausą raudoną, šampanu jokių neaa, brendžio tuo labiau, na iš didelės bėdos  bigsmile.gif bet tada jau geriau vana Talinas  bigsmile.gif

As matai sakau tik is to ka ragavus 4u.gif
Atsakyti
Aš mėgstu sausus vynus, ypač raudoną. Šampanų ne, nebent jau Nauji ar gimtadienis, tada ragauju. Ir brendžiai mano gėrimas. Degtinės, viskių,tekilų ir kt panašių nesuprantu, nenoriu, negeriu. Nebent 30 laipsnių šalčio ir kitokio gėrimo nėra biggrin.gif .
Dar kokteilių nemėgstu.
O į likerius nespjaunu. Skanu ir tekšių, ir damų, ir kiaušininiai, ir Talinai, ir krupnikas ir koks ten dar lietuviškas. Tik ne apelsinai, ir ne saldžios trejos devynerios. Bet tų taurelė-dvi ir viskas. Saldu biggrin.gif
Atsakyti

as gersiu nealko koki gerima :) zinau tra pnasus i sampana toks gerimas :) 

Sun - kiek tau savaiteliu? :) ar noresi lyti suzinot o gal paliksi paslapti? :) as jauciu antro vaiko laukiantis prasyciau nesakyt, noreciau siurprizo :) 

Atsakyti