Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Taip ir tikėjausi biggrin.gif
Bet gal MB geriau atvesti biggrin.gif
Atsakyti

Žinokit, mano MB sakė, kad rūpinasi kiemo kurmių sveikata. Jiems reikia valyti snukučius nuo dulkių. O, kadangi Lietuvoje ne visur ši paslauga atliekama, tai maniškis surenka tuos kurmius ir veža į Norvegiją. Ten kurmių sveikata pasirūpinama kokybiškai rolleyes.gif.

Ir dar maniškis klausia, ar jūsų(čia visų biggrin.gif) katinukai akinių nenešioja? Nes daugmaž nuo aštuntų metų jų akelės pasilpsta, ir jau reikia akinių arba lešių rolleyes.gif.

:lol: atsiprasau  :lol:​ 

Atsakyti
Nesijuokit, žinau šunį, kuriam įplantuotas klausos aparatas va tep va eina medicina ir gyvūnėlių į priekį bigsmile.gif , dantu kolkas nevalau aš mirksiukas.gif
Atsakyti

Nesijuokit, žinau šunį, kuriam įplantuotas klausos aparatas va tep va eina medicina ir gyvūnėlių į priekį bigsmile.gif, dantu kolkas nevalau aš mirksiukas.gif

Nu cia tai normalu su klausos aparatu :)

Atsakyti

O tai dantis prižiūrėt nenormalu ?  Man irgi lb normalu. Na dėl kurmių tai diskutuotinas klausimas bet dantys tai man normalu.

Man kompas vėl sm nepaleidžia. O jau buvo viskas lyg gerai. 

O dėl fb grupės tai nepyk Avonuke. Bet na tu visai nebebendrauji pas mus tai gal ir grupėje turėtų būt nebeįdomu.. ?  Aš už - kaip jūs ?  

Atsakyti

Mano katinui buvo dantenų uždegimas, tai pagal pempę turbūt prisigalvojau ir veterinarė prisigalvojo bile pinigus paimt :irnesakyk: Ir katinas šiaip iš skausmo neėdė ir net žiovaudamas miaukdavo iš skausmo.

O vat kitas neturėjo tokių bėdų. 

Avonuke braukiam, nes nei sm nei fb nebendrauja.

Atsakyti

O tai dantis prižiūrėt nenormalu ?  Man irgi lb normalu. Na dėl kurmių tai diskutuotinas klausimas bet dantys tai man normalu.

Man kompas vėl sm nepaleidžia. O jau buvo viskas lyg gerai. 

O dėl fb grupės tai nepyk Avonuke. Bet na tu visai nebebendrauji pas mus tai gal ir grupėje turėtų būt nebeįdomu.. ?  Aš už - kaip jūs ?  

Ir dantys normalu.

As uz del grupes.

Atsakyti
Aš nelabai ir prisimenu- norite pasakyti, kad Avonukė dalyvavo šitoje grupėje? Nepamenu. Aš bendrauju kitoje- kitose, tai man ji tikrai pažįstama, bet dabar net nustebau, kad sakote, jog ir fb buvo. Nieko neturiu prieš, mes visad gerai sutariam-rėm, bet, jei čia nebendrauja, tai nematau prasmės ir fb.
Ar man su atmintim visai blogai???
Bet tikrai blogai, žiauriai nieko nepamenu.

O dėl kačių, ar kt gyvūnų, rimtai - gyvūnus tikrai myliu, ypač kates smile.gif(rimtai) , bet kai kurie "brangūs" aptarnavimai man labai rimtai atrodo, švelniai tariant- pertekliniai biggrin.gif . Yra daugybė žmonių, kuriems reikalinga įvairi pagalba.

Bet jūs plečiate mano akiratį biggrin.gif
Gal, iki pensijos(jei netyčia sulaukčiau biggrin.gif ), ir man atrodys viskas ok. O gal ir greičiau.

Atsakyti
Sveikos,
Pempe taip Avonuke kalbėjo mūsų temoj. FB nelabai bet buvo pridėta. O kadangi anei čia anei ten nekalba tai manau teisingas pašalinimas būtų.
Dėl gyvūnų priežiūros. Aš manau jei jau turi tai ir esi atsakingas už jį, kaip už mažą vaiką čia. Juk jis pats nenueis pas gydytoją ir panašiai.
O žmonės. Aš nesu prieš pagalbą kai liga ar nelaimė kokia. Bet tai kiek tos pagalbos nori iš tinginystės ar netinkamo gyvenimo būdo. Tai kartais atrodo gyvūnams padėti ir socialiai teisingiau nei žmonėms... na kai kuriems. Esmėj aš neaukoju visose tose akcijose.
Pavyzdys- buvo pyragų diena, aukojom, pirkom daiktą vienai šeimai. daugiavaikė (11 vaikų berods), reikėjo šaldiklio, nupirkom. BET.... iš tų 11 vaikų 3 berods savarankiški ir jau dirba užsieniuose. Tai jie negali tėvams nupirkti šaldiklio už 300 eurų???? netikiu nors nušaukit. Ir jaučiuosi kad esu apgauta, ant 5 eurų smile.gif smile.gif todėl nemėgstu nei tokių akcijų nei pan.
Atsakyti

Aš jokiom akcijom neaukoju. O ir savoj aplinkoj labai bjaurų pavyzdį žinau.

Negaila nebent asmeniškai kažkam padedu. Kartais jei eilėj pamatom kokią babytę  centus krapštančią, sumokam už pirkinius.

Atsakyti

Labas pirmadienio rytą (pietūs pas jus jau) ;) 

Naktis kaip visada, tai pamaitint, tai pampersą keist. Tik va ryte labai silpna buvo, negalėjau net pajudėt. Reikės pas daktarus eit, bet gal kai į LT grįšiu, nes čia nelabai jie linkę kažką tikrint, bet gal reikės pabandyt ir čia nueit. Labai žemas spaudimas (be kavos mirčiau, plius tas silpnumas ryte. Nusipirkau vitamino D, geriu žuvų taukus, galvoju gal geležies dar reikėtų nusipirkt. Ale be tyrimų taip gert bijau kažkaip. Gal man kažkas kitas o ne vitaminų trūkumas  :hmm: senstu  :hmm: 

dėl gyvūnėlių tai aš ir tokioa nuomonės, kad jie vertesni gauti aukas nei kai kurie žmonės  :4u: 

Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 15, 11:05)
Sveikos,
Pempe taip Avonuke kalbėjo mūsų temoj. FB nelabai bet buvo pridėta. O kadangi anei čia anei ten nekalba tai manau teisingas pašalinimas būtų.
Dėl gyvūnų priežiūros. Aš manau jei jau turi tai ir esi atsakingas už jį, kaip už mažą vaiką čia. Juk jis pats nenueis pas gydytoją ir panašiai.
O žmonės. Aš nesu prieš pagalbą kai liga ar nelaimė kokia. Bet tai kiek tos pagalbos nori iš tinginystės ar netinkamo gyvenimo būdo. Tai kartais atrodo gyvūnams padėti ir socialiai teisingiau nei žmonėms... na kai kuriems. Esmėj aš neaukoju visose tose akcijose.
Pavyzdys- buvo pyragų diena, aukojom, pirkom daiktą vienai šeimai. daugiavaikė (11 vaikų berods), reikėjo šaldiklio, nupirkom. BET.... iš tų 11 vaikų 3 berods savarankiški ir jau dirba užsieniuose. Tai jie negali tėvams nupirkti šaldiklio už 300 eurų???? netikiu nors nušaukit. Ir jaučiuosi kad esu apgauta, ant 5 eurų smile.gif smile.gif todėl nemėgstu nei tokių akcijų nei pan.

Sunkus metas Avonukei, ir iš visur beveik dingusi.

Aišku, kad atsakingas, pritariu 100 procentų. Va, kaip tik šunio sysius valiau biggrin.gif , zylutes palesinau, kates pašėriau.Tik aš ne apie tai, o kad dabar prioritetai kažkaip ne taip sudėti, visoj Europoj, užtat senstam ir nykstam. Žmonės renkasi auginti gyvūnus vietoj žmonių. Nieko nenoriu įžeisti, aš ne apie mūsų temos nares, aš iš filosofinės pusės. Ir man skauda, kad ateina svetimi, ir ateis dar daugiau, tuščios vietos nebūna. Ar jum tokių minčių nekyla?

QUOTE(Cartman @ 2018 01 15, 12:58)
<p>Aš jokiom akcijom neaukoju. O ir savoj aplinkoj labai bjaurų pavyzdį žinau.
</p><p>Negaila nebent asmeniškai kažkam padedu. Kartais jei eilėj pamatom kokią babytę  centus krapštančią, sumokam už pirkinius.
</p><p></p>

Tie bjaurūs pavyzdžiai viską ir sušika. Visada paaukodavau tiems televiziniams projektams, o šiais metais gal tik sykį. Geriau asmeniškai.

QUOTE(BigBang @ 2018 01 15, 12:59)
<p>Labas pirmadienio rytą (pietūs pas jus jau) ;) </p><p>Naktis kaip visada, tai pamaitint, tai pampersą keist. Tik va ryte labai silpna buvo, negalėjau net pajudėt. Reikės pas daktarus eit, bet gal kai į LT grįšiu, nes čia nelabai jie linkę kažką tikrint, bet gal reikės pabandyt ir čia nueit. Labai žemas spaudimas (be kavos mirčiau, plius tas silpnumas ryte. Nusipirkau vitamino D, geriu žuvų taukus, galvoju gal geležies dar reikėtų nusipirkt. Ale be tyrimų taip gert bijau kažkaip. Gal man kažkas kitas o ne vitaminų trūkumas  hmm.gif senstu  hmm.gif </p><p></p><p>dėl gyvūnėlių tai aš ir tokioa nuomonės, kad jie vertesni gauti aukas nei kai kurie žmonės  4u.gif </p>

Šiaip tai sensti, aha biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Dėl kalio trūkumo dar gali silpna būti. Pasidaryk kraujo tyrimą. Nelauk ilgai.

A, o apie aukojimą gyvūnams- nelabai pritariu(aišku, jei jau asmeniškai susiduriu- suskystu smile.gif ), nes priveisia tų šunų begalybes, visiems atsieit reikia, tada išmėto, nes atsibodo, o paskui kiti renka tuos vargšus, ir tada aukok.

Bliamba, nebegaliu šnekėt, nes vėl nervas ant MB sukilo, tai juk, matyt, irgi nori tapti tuo veisėju, kad jau kalę pasiėmė bash.gif . Avinas umn.gif
Atsakyti