Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Turiu ir aš rugštynių, bet dabar stebiu ar ne nuo kiaušinių dukrytę beria, tai stengiuosi jų nevartoti. Praeis savaitė, reikės suvalgyt ir žiūrėt ar reaguoja į juos.
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 15, 17:43)
<p>Pempe pa paitė tijrai yra tokia. Per tv rodė laidoj apie vardus. Pati kalbėjo. Tipo labai patenkinta vardu.</p><p>dėl užsieniečių tai tik nenirėč kad į šeimą žentais ar marčiom ateit. O daugiau kažkaip abejinga esu. Nu baisu ar ne.</p><p>Verdu mėsą. Virsiu rūgštynių sriubą ☺☺☺☺</p>

paguglenau- rimtai bigsmile.gif
tai čia dar geriau, kaip kad mano mokykloje buvo Eglė Pu šinskaitė.

Sakai, šiandien pasiseks biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. Dar savaite namie, dukrai lupu kampuciai sutruko ir pabere aplink. Tai dabar arba stamatito pradzia, arba vitaminu trukumas 🤔

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 15, 18:48)
<p>Sveikos. Dar savaite namie, dukrai lupu kampuciai sutruko ir pabere aplink. Tai dabar arba stamatito pradzia, arba vitaminu trukumas 🤔</p>

GAL B vitamino trūksta.
Atsakyti

GAL B vitamino trūksta.

Tai va pirksiu siandien vitaminus.

Labas rytas

Atsakyti

Verdu balandelius  :wub: 

Vejas dar nenupute jusu :blink: 

Sveikos

Atsakyti

aš vakar balandžius dariau. Tai bus dar pietum, Vakarienei reiks kokių salotų :)

Atsakyti

aš vakar balandžius dariau. Tai bus dar pietum, Vakarienei reiks kokių salotų :)

Labai jau pasiilgus buvau  :wub: 

Dabar cepelinu noriu  :D​ 

Atsakyti

Cepų irgi norėčiau. Bet aš tik viena juos valgau, tai tingiu terliotis gamint. net niekad nesu to darius :D

Atsakyti

Cepų irgi norėčiau. Bet aš tik viena juos valgau, tai tingiu terliotis gamint. net niekad nesu to darius :D

Ai man dzin, kad as ir viena valgyciau labai jau noriu. Reiks kada pasigamint su daug spirgu :D 

Atsakyti

Aš kai jau labai užsinoriu, tai kavinėj pasiimu :D Nes jei daryčiau, tai tikrai ne 2 cepus. O ir taip mažiau ėst reikia :D

Atsakyti

Aš kai jau labai užsinoriu, tai kavinėj pasiimu :D Nes jei daryčiau, tai tikrai ne 2 cepus. O ir taip mažiau ėst reikia :D

Nu va zinok neberandu kur skaniai pagamina cepelinus. 

Atsakyti