Reikia tv neturėt, tada nespėji visko žiūrėt, ką sąraše turi

Nesergat? sergančios pasveikot?
kaip pirmadienis?
man tai pirmadienį vėl sąžinė neduoda ramybės. Kolegės viena sausainių vaišina prisikepusi, kita gruzdų prisivirusi, kita bulkučių...o aš tinginė lodarė nieko skanaus nekepiau šeimai. Na aptingau visiškai. Bet kad dukra nevalgo, vyras irgi link 100 kg artėja-jam nereik, man irgi nereik... negi dėl vieno sūnaus kept... ar ne?

Labas rytas. Kaune -11 buvo, pas mus jauciu daugiau buvo. Dukra dar nepasveiko
Pas mus buvo -9.
Laba mergaitės
Pas mus -4 buvo ryte. Šiaip nėra labai šalta, gyventi galima
Turiu tris laisvas, jė jė jėėėėė Ir tikiuosi jog neiškvies į darbą per jas
Nors turiu įtarimą jog savaitgalį prašys,jog ateičiau padėti naujai moteriškei ....
Išsimiegojau, nors dar būčiau miegojusi ir miegojusi, bet pagalvojau, jog gaila laiko
Kokius rankų kremus naudojate? Gal turit atradusios kokį labai gerą?
Tik didesnis minusas ir man rankos taip sausėja, kad bože bože. Tiek esu visokių išbandžiusi, bet nė vienas kažkaip netapo No.1
aš kai nepatingiu, tai rankas aliejais pateplioju, nes vasarą tai man belekoks kremas sueina, o žiemą, tai niekas nepadeda
Aš žiemą tik loccitane kremus su sviestmedžiu naudoju. Dabar esu nusipirkusi tokį kaip losjoną rankom, kur dar daugiau sviestmedžio ir taip lengvai nenusiplauna. Nu man super. Nes man labai greit per šaltus orus rankų oda nueina, net iki žaizdų sutrūkinėja.
kažkokia anomalija pas mus -17 ryte buvo

man nepatinka su sviestmedžiu ju kremai, jaučiuos kaip su storom pirštinem, oda nekvepuoja per daug jie užsandarina rankas

Vrine o kas tie virti grūzdai? čia tokie traškus sausainiukai?
kepiau tik ant kaledų

Vrine o kas tie virti grūzdai? čia tokie traškus sausainiukai?
kepiau tik ant kaledų

va kur tas žadėtasis šaltis susibazavo vadinasi

Žagarėliai ten tipo tokie. Aš galvoju- mes ir gruzdeliai ir žagarėliai sakydavom pas mamą

siunčia draugė nuotraukas iš Egipto prie baseino. Zlastis kyla

Jo, pas mus gruzdai irgi tos gelytės iš formelių būdavo. Tešlos principas tai berods kaip skruzdėlyno.
siunčia draugė nuotraukas iš Egipto prie baseino. Zlastis kyla

Lėk ir tu,kas neleidžia

Jauniklės, jūs nesuprasit, o aš va, pagaliau pasiryžau tilteliui(dantų), šiandien nušlifavo dantį, kaip nemalonu burnoje, valgau, bet tik su kita puse. Jautru. Bet tą ištverti lengva-iau, bet , ar teisingai pasielgiau atiduodama šlifuoti, ir ar bus gerai tas tiltas, va, tos mintys ir abejonės vis dar kankina