Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos,

Apie dantis net nesnekekit :( .  Kaip tik pries savaitgali pradejo skaudet viena.Is dalies pati kalta reikejo eit senai privaciai ir viskas , nes poliklinikoj pas mus dirba viena odontologe :blink: Dienai duodamas vienas talonelis suaugusiam ir vienas vaikui . Zmones  prie poliklinikos stovi nuo penkiu ryto ir laukia to talonelio...

Is pradziu dar vaistai padejo , sestadienio vakare jau ne tie nebegelbejo , net isgerus iskart kelias tabletes nuo skausmo. Puse nakties praasarojau , sekmadienio ryte vyras surado privacia klinika Panevezyje ir supakaves nuveze. Ale koks aptarnavimas , aparatura moderniausia , pirma kart gyvenime taip . Net iseit nesinorejo...  :wub:  

Tik va sutvarke tik tam kartui , po penkiu dienu traukt lauk :cry2: . Protinis, saknys prie pat nervo , net galvot bijau .

Siandien sulaukiu skambucio is valdzios- sunkus metas , bloga padetis , padidinti mokesciai nuo puses etato... Jau iskart aisku, kad nieko gero nebus. Viena bendradarbe iskart gauna pranesima del atleidimo. Is musu likusiu triju palieka tik dvi . Mane planuoja atleist, o jei dar taip netycia persigalvotu del manes  vistiek nieko gero nebus- atleistosios darbus padalins likusioms dviems uz ta pacia juokinga alga.

Kazkokie labai negeri man sitie metai :hmm:

Atsakyti

Avonuke :4u: dėl darbo nefaina. Bet gal bus proga kažką geresnio atrast?

Atsakyti

Buvau ir as panasiai pagalvojusi :)  Tik tokiuose mazuose miesteliuose tai beveik neimanoma . Po truputi viskas nyksta, uzdarinejama . Siemet musu mieste jau uzsidare vienas is dvieju likusiu banku, kepyklele , girininkija. Zmones atrodo akyse dingsta. Nesenai drauge vezem i Siaulius , isvaziavo i Anglija . Nustebau pamaciusi kokie autobusai isvaziuojanciu ...

Jeigu jau teks tai ziuresiuos Siauliuose ar Panevezy . Tikiuosi, kad toliau neteks isvaziuot . Drauge kviecia i Vokietija su seima , tai cia jau blogiausiu atveju... :unsure:

Atsakyti

O, primink, iš kur tu?

Atsakyti

Pakruojis :)

Atsakyti

O, šičia dar nebuvus (mes dedamės sąrašą miestų, kur dar nebuvę) :D

Bet Šiauliai gan netoli dar. Aišku važinėjimas kainuoja, bet jei alga bent kiek virš minimumo, tai nedideliam miestuke jaučiu dar jaučias, kad kažkiek pinigas.

Atsakyti

Aik ner jau lb mažas Pakruojis.  Kažkas panašu su mano miestu. Dėl darbo jo. Nesimėto jie. bet tavo vaikai maži - nėra kokios neliečiamybės ? Nors man kažkaip vis atrodo kas nori tas gauna. žiūrėk į Panevėžį vežioja bent iš mūsų už dyką į tas laidų gamyklas. Ir sako uždirba tikrai daugiau nei minimumas. O dar kiek gamybos nuplanuota Panevėžy. Ateity aplamai bus gamybos centras.... Nors kalbėjau su mokytoja pažįstama. Tai mokosi ž.ū. mokykloj buhaltere ☺ kvalifikaciją keičia. nes sako jei neplanuoji išvykt į didesnį miestą tai perspektyvos net mokytojams labai liūdnos....

Nesupratau Toks jausmas kad nosį ir aplink ją nušalo kol namo parėjau - na kokios 8 min kelio man. Kaista ir raudonom dėmėm. Ar čia kokia reakcija nuo vėjo šalto - na tiesiai pūtė į veidą nu bet negi ant tiek....nu gal ryt ryte nebebus 😨😨😨😨😨

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 sausio 2018 - 21:32

O galvoju tai Pakruojy nėr privačių dantistų ? Pas mus gal 4 įstaigos. O ir į polikliniką per internetą laisvai galima užsiregistruot. Na aišku taloną po 2 mėn gauni bet tai jei planiniam ne extra tai nesunku sulaukt. Na aišku tie kraštitunumai erzina - valdiškoj rodyk su pirštu ir tai sakys kad dar nereik taisyt....arba vieną sutaiso o kito nemato kol neparodai....o bet tačiau privačiam gal dar tikrai nereik bet būtinai lieps taisyt. Tigis tokie pinigai ☺ man vieną reik tvarkyt. Jau kuolą kalt ir maut. Bet dar neprisiruošiu....nenusiteikiu ☺

Atsakyti

Labas rytas ,

I Panevezio laidu gamykla veza ir is Pakruojo . Musu gal jau puse namo ten dirba . Alga tikrai didesne nei minimumas . Viena kaimyne dirba jau apie pusantru metu tai alga apie 600 i rankas . Galima dirbt ir savaitgali tada moka dvigubai ir + Maximos cekiu duoda. Tik va vaiku jau beveik nematyciau , nes vienasavaite  nuo ryto penkiu isveza , parveza apie trecia , o kita nuo pirmos iki vakaro vienuoliktos ar dvyliktos . Jeigu jau atleis pirmiausia bandysiu ten . Musu redaktore juokias , kad ko gero abi ten vaziuosim :D

Del privaciu dantistu tai yra pas mus berods 5 istaigos. :hmm: O bet taciau negaliu sau to leist del finansu - dirbu tik as viena , tai jau pirmiausia vaikams ziuriu, kad butu sutvarkyta, o pati jau tempi iki tol , kol tenka kaukt is skausmo. I poliklinika pas mus internetu neduoda registruotis , lyg zadejo , jog nuo vasario pabaigos leis .

Atsakyti

Avonuke labai nesmagu kai gresia atleidimas. Linkiu susirasti tinkamą darbą. Aišku negerai kai nėra iš ko gyventi, tuomet griebi kas papuolė.

Atsakyti

Laba diena :) 

Gulinėjam su dukryte, eisiu tuoj pietus gaminti - įdarysiu pievagrybius višta ir špinatais :) 

Grange  - sveikinimai įsigijus būstą ;)

Atsakyti
Labos.
Lyg sloga kabinasi. Na duok die kad tik jos užtektų.... vaikai sakė masiškai gripais serga jau. nenoriu verysad.gif

Klausimas- turi nemažai kietojo sūrio. Kur jį galima panaudoti, ką pagaminti ir tt nes šiaip vienas tai mums nesivalgo..... smile.gif
Atsakyti