Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Serialus žiūriu arba lietuviškai arba rusiškai, blogiausiu atveju su subtitrais. TRL komanda visai neblogai įgarsina. O rusų tai išvis tik su profesionaliu vertimu žiūriu, radau visų serialų puslapį tai iš ten siunčiuosi.

Atsakyti

Oi merginos, kad pas ja norai keicias kas diena. Aciu D jau mesa pradejo valgyt. Bet ir tai turi super duper ja paruost. Dabar ji labiausiai megsta virta buroka arba zalia. Anksciau vakarienei kose arba sriuba pieniska virdavau, dabar nevalgo. Net blynu miltiniu nebevalgo. Su maistu amzina beda. Va jauciu del tokiu "issikalinejimu" valgau, nevalgau ir turim stomatita. Kai susirgo dar bijojo, kad reiks gult i ligonine, tai valge viska. Dabar vel nebijo. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2018 01 24, 17:16)
<p>Serialus žiūriu arba lietuviškai arba rusiškai, blogiausiu atveju su subtitrais. TRL komanda visai neblogai įgarsina. O rusų tai išvis tik su profesionaliu vertimu žiūriu, radau visų serialų puslapį tai iš ten siunčiuosi.</p>

prašom tą puslapį paviešinti mirksiukas.gif

Sun o bulves , kitas daržoves valgo?
Atsakyti

Sun o bulves , kitas daržoves valgo?

Nu siaip pagrinde bulves valgo. Bet valgo aisku ir kitas. Va labai stebiuosi, bet dabar vel valgo plova 👏 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 24, 16:44)
<p>Oi merginos, kad pas ja norai keicias kas diena. Aciu D jau mesa pradejo valgyt. Bet ir tai turi super duper ja paruost. Dabar ji labiausiai megsta virta buroka arba zalia. Anksciau vakarienei kose arba sriuba pieniska virdavau, dabar nevalgo. Net blynu miltiniu nebevalgo. Su maistu amzina beda. Va jauciu del tokiu "issikalinejimu" valgau, nevalgau ir turim stomatita. Kai susirgo dar bijojo, kad reiks gult i ligonine, tai valge viska. Dabar vel nebijo. </p>

ech sunku taip kai vaikas nevalgo. .
o ji megsta but virtuvej, kartu darot?
patiekt visaip veidukus nu kazka sudomint, nors tas irgi negerai, nes ipras taip, bet jei eina klausimas apie nieko nevalgyma ir valgyma kazka, sudominus, tai kazkaip verta kelis men pavargt, paskiau gal ipras.
Atsakyti

ech sunku taip kai vaikas nevalgo. .
o ji megsta but virtuvej, kartu darot?
patiekt visaip veidukus nu kazka sudomint, nors tas irgi negerai, nes ipras taip, bet jei eina klausimas apie nieko nevalgyma ir valgyma kazka, sudominus, tai kazkaip verta kelis men pavargt, paskiau gal ipras.

Kai buna namie darom kartu. Siaip as labai zaist negaliu, i darzeli juk eina. Grupej 26 vaikai, nieks su ja specialiai nezais. Bet ir taip aukletojos ja tarpuose maitina vis kazkuom.

Siaip ji pas mane nuo kudikystes tokia, kontik as neisbandzius.

Atsakyti

http://www.lostfilm.tvreik prisiregistruot. Bet praktiškai visi serialai yra. Ir naujas serijas greit įdeda.

Lietuvišksi tai iš filmai.in arba torrent.ai siunčiuosi.

Atsakyti
Ačiū Pikkolo smile.gif

Aš nemegstu siustis žiuriu tiesiogiai

Sveikos mirksiukas.gif

dabar pasinešus ant knygų ekranizacijų, norejau žiuret svetimšale, ale ir knygos neskaičius, filmas neužkabino visškai, ar matet kuri?
Atsakyti

As esu macius tarnaites dienorastis filma, patiko. Dar liutas filmas labai patiko. Aplamai daug geru esu macius, pavadinimu jau nepamenu. 

Labas rytas. Pusryciaujam. Daug darbo siandien turiu. 

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2018 01 25, 10:00)
<p>As esu macius tarnaites dienorastis filma, patiko. Dar liutas filmas labai patiko. Aplamai daug geru esu macius, pavadinimu jau nepamenu. </p><p>Labas rytas. Pusryciaujam. Daug darbo siandien turiu. </p>

aha su pavadinimais ir man beda smile.gif

beje kas žiurit rusu filmus gal pamenat toki kur rodo kaip dukra parveda namo jauniki ir pasako mamai kad ji kraustytusi miegot į virtuve nes gyvena 1 k bute tada mama išbega į gatve ir atveda pirma pasitaikiusį po ranka ir sako va čia mano jaunikis ir t.t. esmej norečiau pažiureti ji , veiksmas viso filmo lyg 2 serijos tik tam bute bet toks pritraukiantis
Atsakyti

Lyžuka, jei tokius vienos vietos dialoginius filmus mėgsti, jei rasi įgarsinta ru, rekomenduoju http://kinopavasaris...tobuli-melagiai

Atsakyti

dabar pasinešus ant knygų ekranizacijų, norejau žiuret svetimšale, ale ir knygos neskaičius, filmas neužkabino visškai, ar matet kuri?

Taip, žiūriu. Kaip tik vakar 3 sezono 12 seriją pažiūrėjau. Pirmas sezonas labai patiko, antras į galą jau nelabai, trečio pradžia nepatiko, bet dabar vėl nerealiai geros serijos.

Aš tai daug žiūriu serialų. Šiuo metu iš naujų: Taken, Black list, Outlander. Laukiu Walking dead naujų serijų. Turiu atsisiuntusi Lethal weapon 1 sezoną (jau baigiu sužiūrėt), The Affair (kažkaip nesižiūri, nors nėra kad būtų neįdomus), Sense8, The Expanse. Ir kai jau visi pabosta tai pažiūriu Bones.

Atsakyti