Šiaip nors riebiai nemėgstu, bet plovui man tinka riebesnė mėsa, pvz, kiaulienos sprandinė.
Laba
Vakar baigiau žiūrėti serialą, ech gaila...
Ryt jau į darbą, bet per tas dienas žiauriai gerai pailsėjau
Klaipėdoj lietus jau, tai sniegas tirpsta akyse. Šlapia šlapia dabar bus...pffff....
Pietums šnd gnocchi virtinukai su vištiena, tik neapsisprendžiu su grietinėle troškinti, ar su konservuotais pomidorais
Pasirodo kavos namie nebėra, geriu tirpią. Wow kaip "skanu"
man ji nusibodo siaip jau, as labiau prie vistienos, kalakutienos linkstu, bet maniskis kiaulienos ne itin, gal ivalgyt, netai, kad visai nevalgo, bet sakykim taip kepimui, troskinimui as jautiena naudoju. Be to, nedidelis skirtumas kainoj tarp ju, tai kazkaip neverta. Jautiena vis naudingesne, atrodo... man siaip reiktu daugiau jautienos del gelezies, nes raudona mesa. bet kasdien tai tikrai nevalgau..
versiena siaip skaniau, bet pastoviai ja ir nesimaitinsi.
vakar valgiau darbe vegetarini, po darbo ir. tai kartais ir be mesos apseinu

</p>
nu jo, plovui tinka.

vajezau abu skaniai skamba
Laba
Vakar baigiau žiūrėti serialą, ech gaila...
Jei reikia dar kokio kablio, galiu parekomenduot Black Mirror, Westworld, Fargo. Pati neprisiruošiu pradėt žiūrėt Dark (vokiškas serialas, sako kažkas tarp Twin Peaks ir Stranger things).
Mes dabar užsikabinom už neblogos komedijos - the good place.
Be to, nedidelis skirtumas kainoj tarp ju, tai kazkaip neverta. Jautiena vis naudingesne, atrodo... man siaip reiktu daugiau jautienos del gelezies, nes raudona mesa. bet kasdien tai tikrai nevalgau..
versiena siaip skaniau, bet pastoviai ja ir nesimaitinsi.
Lietuvoj, jei pirkt gerą jautieną (ta prasme, kur tikrai bus jautiena, o ne karvė, kurią 3 valandas troškinus dar neįkandama), tai kaina gerooookai skirias nuo kiaulienos.
Man tai nieko nėra kraupiau už lietuvišką įgarsinimą. Beje, kažkada klausiau vienos pažįstamos švedės, kodėl pas juos visi (net ir pagyvenę žmonės) labai neblogai angliškai kalba, tai sakė todėl, kad pas juos niekad filmų negarsino

</p>
aš tai rusų kalba žiuriu, anglu nelabai suprantu idealiai

tai jo LT isivaizduoju, mes ir LT kai buvau retai pirkdavom, nes ir nezinai ar sviezia, nebent jei gauni is kur kas papjauna.
aisku cia visa bio ir ten visokia tai ir skirias du kartus kaina. bet as perku is turgaus, kur svieziai atvezta garantuotai, bet kaip jau ten auginta tai nzn kaip ir visos. bet mesa normali, minksta skani.

taigi Cartman su kalba bedu nera jei ji tekstus vercia, ir siaip kazkaip atrodo siais laikais bent anglu kazkiek susigaudo visi, kai viskas persikele i virtualu gyvenima nu kazkaip nori nenori prisigaudai tu zodziu.

</p>
o joo negaliu klausytis kai kalba ant virsaus!

ir tikra tiesa, padeda ismokt kalba jei nori, net labai!
as taip flamu pramokau, ziuredama laidas ,klausydama kur nera jokio vertimo.
pas mus raso, neigarsina. aciu die

O anglų aš net mokykloj nesimokiau- prancūzų pas mus buvo. Tai jau greičiausiai ir nebeišmoksiu

Ir svarbiausia bėda- nu neįsivaizduoju ką vakarienei gamint....

įtariu paskelbsiu "galų" dieną

O anglų aš net mokykloj nesimokiau- prancūzų pas mus buvo. Tai jau greičiausiai ir nebeišmoksiu

Ir svarbiausia bėda- nu neįsivaizduoju ką vakarienei gamint....

nu taip. kas anksciau mokes, rusu buvo. as rusu nekalbu, suprantu kazkiek aisku, bet kalbet ne. mkloj tik metus ar du tebuvo tai kas ten.. o anglu pradejom nuo 5 klases..
o geras pas tave prancuzu. nu bet jei nereikia darbe, nenaudoji niekur, nesiruosi emigruot,tai kaip ir naudos ner aisku.
as vis zadu zadu prancuzu, bet nzn kada...
ko turi?
As viska ziuriu lietuviu kalba. Nu jau kritiniu atveju rusu
V-Rine as ir nezinau ka gamint

aš išvirsiu makaronų, turiu sūrio

yra truputis sriubos, yra kopūstų-daržovių tušintų, yra vyniotinio mėsos ir dešrigalių visokių. Vaikui vis tiek reiks picą gamint- vakar du padus nupirkau, tai vienas liko. Dukra vis tiek nieko nevalgys, ana nežinau kada ką valgo užtai sublogus .... tipo graži. Vyrui ryt išeiginė- yra kiaušų gali pasikept. Išsisuksiu gal....