Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sun, o jūs keisti šeimos daktaro negalvojat? Kaip laikosi tavo mamukas? Ar tepalą neišrašė kokų hormoninį? Man vieną kartą odos daktarė išrašė vaikui kažkokį hormoninį tepaliuką, tai paskui kita barė kodėl juo tepu. Pasirodo tokie tepalai ant veiduko gali kapiliarus iškelti ir tai lieka visam laikui. Tikrai gaila mergytės būtų, sudarkytų. Pas kokį daktarą Kn buvot? [b]Papildyta:[/b] Bet ten ir paslaugų mažiau. Palygink.

Keisim, eisim kita savaite jau pas kita gydytoja. Siandien buvom pas odos gydytoja 2 klinikineje ligonineje. 

Aciu. Mama laikos po truputi. Pakeite visiskai mityba, daug ko nevalgo. Bet markeris kyla vistiek. Kita savaite kompiuteris laukia, kas bus toliau neaisku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunflowers: 26 sausio 2018 - 11:44
Ate labs, kaip gyveni, kuo gyveni...papasakok ką apie save....mačiau vis skaitančią betvat neužeidavai.

Va ir Li gal sugrįš ... o galėtų smile.gif

Sunfl o ką reiškia tas bakterinis bėrimas? kas tas yra? ir nuo ko?
tai ir priėmimo gydytoja "nepataikė"? kiek kainavo privatus vizitas (čia šiaip, smalsumui, jei ne paslaptis smile.gif ).

Atsakyti

Ate labs, kaip gyveni, kuo gyveni...papasakok ką apie save....mačiau vis skaitančią betvat neužeidavai.

tai ir priėmimo gydytoja "nepataikė"? kiek kainavo privatus vizitas (čia šiaip, smalsumui, jei ne paslaptis smile.gif).

Buna virusiniai berimai ir bakteriniai. Nemoku paaiskint. Nu ale kazkur bakterija pasigavo. Pvz nesvaraus ka nors i burna isideda, arba neplautom rankom ka suvalgo. As kaip suprantu. Nepataike nei seimos, nei priemimo gydytoja. Nemokejau nieko. Nes 2 ligonine kaip ir konsultacine poliklinika ir tuo paciu klinika. Tai mes buvom poliklinikoje.

Atsakyti

Bet ten ir paslaugų mažiau. Palygink. Atsiversk nakvynę. Prie kainos yra +60 pinigų procedūroms.

Pinigų nuo to pas mane daugiau neatsiras.  :D Aš  renkuos dvigubai pigiau su mažiau procedūrų, nes kitas variantas - sėdėt namie :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 26 sausio 2018 - 12:03
QUOTE(Cartman @ 2018 01 26, 13:03)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="71976313" data-time="1516959703">
<div>
<p>Bet ten ir paslaugų mažiau. Palygink. Atsiversk nakvynę. Prie kainos yra +60 pinigų procedūroms.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Pinigų nuo to pas mane daugiau neatsiras.  biggrin.gif Aš  renkuos dvigubai pigiau su mažiau procedūrų, nes kitas variantas - sėdėt namie biggrin.gif</p>

4u.gif
Atsakyti

Laba. 

Sun, sveikatos dukrai🎈

Sergantiems po 🌞💐💐

Grange, sveikinimai su nauju pirkiniu🎉🍻

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 01 26, 12:45)
tai ir priėmimo gydytoja "nepataikė"? kiek kainavo privatus vizitas (čia šiaip, smalsumui, jei ne paslaptis smile.gif ).

Gyvenu kasdienybe. darbas, namai, ligoninės, kartais šventės. Persiritus per pusę šimto jau prasideda. Skaitau, nes pas jus gera. Nuoširdu, dūšiai šilta. rašau mažai visur.Čia labai mieli įvykiai-leliukai, butas, vaikučiai ir pan.
wub.gif wub.gif wub.gif
Visos jaunos. Tu Li pasigedai-aš Karapūziko.
Atsakyti
Ate , žinai, kad širdis nesensta mirksiukas.gif wub.gif

Sveikos

ka tik iš lovos , jaučiuosi kaip havajuose kašta ir po prakaitu smile.gif, 38,6 , išgeriau asipirino pora paskui kai nukris karščiai na į vakarą visa laika atvesta gi tongue.gif mausiu miestan, taip jau sutapo, kad reikia truk pliš unsure.gif , ryt adr sunki diena laukia irgi unsure.gif
Atsakyti
Ate, Karapūzikas ir Juod.orche FB grupėj vis apsireiškia. Anom mat SM nebelygis tongue.gif biggrin.gif Tai anos yra bent ten. Li dingusi aplamai.

Lyžuka 4u.gif 4u.gif aš irgi bijau gripo. Bijau bijau...tai gal aplenks (kaip paskutinius 10 metų)..... O tu Lyžuka pipiec- varysi bacilomis pasidalint, negi tau gaila, ane.... smile.gif na žinau žinau kad būna kad reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 sausio 2018 - 13:10
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 26, 13:37)
Ate , žinai, kad širdis nesensta  mirksiukas.gif  wub.gif

Sveikos

ka tik iš lovos , jaučiuosi kaip havajuose kašta ir po prakaitu smile.gif, 38,6 , išgeriau asipirino pora paskui kai nukris karščiai na į vakarą visa laika atvesta gi tongue.gif mausiu miestan, taip jau sutapo, kad reikia truk pliš  unsure.gif , ryt adr sunki diena laukia irgi  unsure.gif

Lėk, lėk, aš jaunystėj taip meningitą prisilaksčiau. Irgi labai reikėjo. Mama balta liko po mano be samonės praleistos savaitės ..... doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 26 sausio 2018 - 13:10

Jetus, Lyžuka, gal gali kas už tave nulėkt. Sako baisus šiemetinis gripas ir daugkam į plaučius nueina.

Aš va išsirinkau, nusipirkau kelialapį į Vėtrą :) Niekad nesu buvus prie jūros žiemą. Daratėja, ar faina?

Atsakyti

Lyžuka gal gali isvengti to dalyvavimo. Paskui kad blogiau nebutu.

Mano tetis va priimamajame su 38.8 numust nelabai eina. Na jis svetima inksta turi, tai jam kitaip viskas.

Atsakyti