Dar gražuolei dubuo pilnas matosi....vž naktis soti laukia.... ☺ mes su kate jšgėrėm kefyro. Aš puoduką. Gilė du šaukštukus ☺
Nelabai, naktį bliūdas išeina miegučio, aukštai, aukštai.

Prisislapsto visur tų sausiukų ir graužia prie mūsų lovos atsinešus.

pareina nebuvėlė, ar bepriimsit?
Cartman, manau tikrai nereikia pasiūlymų puslapių. Tiesiogiai pas paslaugų tiekėjus. Mūsų rojus čia.
https://www.spavilni...inkai/programos
Manau tikrai galima išsirinkt, o jei dar turi galimybę važiuot darrbo dienom, visai liuks. Anykščiuose nebuvau.
Merginas su pagausėjimais

Ligoniukėms-sveikatos.
O tai šaunuolė, kad apsireiškei

kas sergat linkiu greito sveikimo

nes savaitgalis ateina...

pas mus lyyja. smarkiai.
Pempe, mažai 5 masažų. Tai jau atgailėk ir 10 išpirk

Naktį manoji praleidosu 38 ir dukart vėmė, o šiandien jau geryn

Bet 100eurų jau man perdaug. Užteks 5 masažų. Kad visi sako, jog 5 - tinkamas skaičius. Tai ką čia sugalvojai

Eitum dar pas vieną, būtų dar kita diagnozė

Sveikos
ka tik iš lovos , jaučiuosi kaip havajuose kašta ir po prakaitu

Ate grazus suniukas.
Ziurim mama apdovanojimus, jauciuosi ziauriai atsilikus muzikoje

Ačiū.

Pempe, ačiū.
O kas juokingo, kad bliūdas pabėga?

Ate, fainuolis pas tave
Sun, aš nežiūriu, bet kątik akim straipsnį permečiau, tai irgi beveik nieko "nepažįstu"
Ate, fainuolis pas tave
Sun, aš nežiūriu, bet kątik akim straipsnį permečiau, tai irgi beveik nieko "nepažįstu"
Bet rimtai, as net puse daininku, grupiu nepazistu. Jau nekalbu apie kai kuriuos susirinkusius
Mes tai Eurovizijos atrankas savaitgaliais žiūrim, tai irgi būna pristato "viesiem gerai žinoma atlikėja", nu aš tai tokią pirmąkart išgirstu.
Ai va, kartais vintede apsilankau, tai iš pletkų temų šiek tiek sužinau irgi vieną kitą "įžymybę".
Mes tai Eurovizijos atrankas savaitgaliais žiūrim, tai irgi būna pristato "viesiem gerai žinoma atlikėja", nu aš tai tokią pirmąkart išgirstu.
Ai va, kartais vintede apsilankau, tai iš pletkų temų šiek tiek sužinau irgi vieną kitą "įžymybę".
Nu va eurovizijos niekad neziuriu 😊
O kur cia tas vintede? Nuoroda imesk 😊