Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

labas rytas,
Lyžuka aš sveika, aš..... smile.gif (tfu tfu tfu).

Cartman tau viso ko geriausio, ko širdelė geidžia tavo proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Taip paničkos taip, mėnulis šiandien lb negeras. Užtemimai ar kas ten. O ir pilnatis šį mėnesį buvo net du kartus- tipo taip retai būna. Čia iš kolegių aptarimu rytinio sužinojau smile.gif

Sunfl. tai ketvirtas daktaras ir ketvirtas gydymas dukrai ???? unsure.gif unsure.gif

O šiaip tai kaip girdite gripai eina dideliais žingsniais. Tfu tfu tfu. jau galėtų ir išeit.... pabuvo užtenka....

O skaitėt kur Kaune naktį trys jauni užsimušė. Jėtau jėtau koks skausmas kažkieno namuose unsure.gif
Atsakyti

V-Rinė gydymas tas pats, tik dadejo antibijotikus. 

Atsakyti

Vrine, ačiū :4u:

Avarija baisi. Nu bet patys durni nuo policijos bėgt. Gerai, kad bent į stulpą, o ne į kitą mašiną.

Atsakyti
Sunfl. o tai ši gydytoja sako ką- kokia diagnozė?

ate kur tu, vėl nebeužeini smile.gif ar man taip tik atrodo smile.gif
Atsakyti

Sunfl. o tai ši gydytoja sako ką- kokia diagnozė?

ate kur tu, vėl nebeužeini smile.gifar man taip tik atrodo smile.gif

Vedu dabar pas vyra. Taip infekcinis berimas, uzdelstas jau. Dar gerai, kad tolyn nenuejo. 

Avarija baisi tikrai. Bet kam begti nuo policijos ir sulaukti tokios pabaigos....

Atsakyti

Paskaičiau apie tą avariją. Nu žiauru, 4 vaikai be mamos liko. Ir dėl ko? For fun? Ir dar be diržų visi.

Atsakyti

Aš ir sveika. Tfu tfu ir namie visi sveiki tik pikti :)

Bego girti arba narkotinem medziagom apsvaigea Vaiku gaila, motina gegute palikus vienus laksto

Atsakyti
Jau mačiau lryto antraštę kad 6 vaikai, nebe 4. Tik jei tokio jauno amžiaus kada spėjo kaži pasigimdyt.... unsure.gif nebesusiskaičiuoja... Vienintelė "laimė" kadį stulpą o ne į kitą mašiną....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 sausio 2018 - 13:00

Tai, kad 1988 metų gimimo, laiko sočiai 6 vaikam. Tik vat vaikam, kurie augo su ja tai didžiulis šokas. Siaubas, mama išėjo ir nebegrįžo, turbūt pats baisiausias košmaras.

Atsakyti

Sveikos :) 

nemačiau kas įvyko, bet ir nenoriu blogų naujienų matyt tai neskaitysiu geriau. 

Guliu sau vonioj, lafaaaa :D 

Atsakyti

Tai, kad 1988 metų gimimo, laiko sočiai 6 vaikam. Tik vat vaikam, kurie augo su ja tai didžiulis šokas. Siaubas, mama išėjo ir nebegrįžo, turbūt pats baisiausias košmaras.

Panašu ne pirmą kartą ta mama bent iš kai kurių gyvenimo išėjo.

Pastaruoju metu su ja gyveno ir augo trys ikimokyklinio amžiaus vaikai – du berniukai ir mergaitė. Jauniausias iš jų gimęs 2016 m. Iš trijų vyriausiųjų vienas vaikas gyvena su tėvu, o kiti du – globėjų žinioje.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-mama-59-918644
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 31 sausio 2018 - 14:06

Baisu..baisu ir kas liko vieni,baisu,kad nieks nemoko saugotis..

Atsakyti