Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Kolje 4u.gif birthday.gif 000552.gif photo.gif heart.gif happybday.gif

Dabar iš kitos operos. Po sveikinimų nelabai tinka.
Aš miegojau fantastiškai, visą naktį pratriedžiau , o pykino, žiauru, bet taip ir nepravėmiau. Paskui, matyt, prisnūdau akimirkai, tai lovoje apsivariau, žodžiu blink.gif blink.gif blink.gif . ŠIandien pragulėjau paslika. Bet į vakarą jau nieko, matau, kad eina geryn.
Graži diena blink.gif

Atsakyti

Kolje sveikinu.

Mažasis sukarščiavo. Įdomu kokia naktis laukia. Prieš valandą per prievartą sudaviau vaistų, nes ne tik kad ištisai verkė, bet ir tempa pakilo iki 38,7. Dabar nukritus tempa, žaidžia kaip yprasta. Jaučiu tridienė bus, nes dar nesirgęs.

Atsakyti

Pikkolo mano vaikai nei vienas nesirgi tridienėm. Man ta tridienė kažkoks nesusipratimas ir žmonių yyyšmislas. Gal ne žmonių o daktarų - nežino kas yra tai tipo tridienė.. na o jūs laikykitės...nebedaug liko iki pavasario. Kaip nors sulauksim....

Pempyte vargšyte tu mūsų. Tai kuris kebabas su brudu buvo ? ☺ o jei rimtai tai baisūs tie virusai tokie pilvo. Sirgau senai tfu tfu tfu...bet daugiau ir nebenoriu. Seniau į sezoną triesdavau taip du kartus. Dabar į senatvę svetimos zarazos maniškių zarazų nebenugali ☺ dar kartą tfu tfu tfu.

Koljė kaip gimkę šventi ?  Ko tavo jaunuolis - gal jau laksto ☺

Atsakyti

Neišmislas, o liaudiškas pavadinimas, nes karščiuoja 3 dienas. Mediciniškai jį vadina šeštąja liga, nes sukelia 6 herpes virusas. Dukra sirgo kai metų buvo. Čia mažų vaikų ligų (gali sirgti nuo 6 mėn iki 4 metų, vyresni labai retai).

Atsakyti

Pempe, nu susijuokiau.  Vyras uzburbejo net😀 sveikatos. Ačiū už sveikinimus 🎈

Pikkolo, sveikatos 🎈

Vrine, aha noretum. Jis nesivarto dar tinginiukas. Guledamas ant pilvo atgal arba i prieki šliauzt bando😀 šeštadienį 5men  bus❤️

Atsakyti

Labas rytas :) 

nepykit, neskaičiau, bet bandysiu dabar būt aktyvesnė :) 

labai smarkiai sirgau, senai toks virusas užpuolęs buvo, fu fu fu :) 

Atsakyti
Labos. Oras baisuma.
Bige, smagu kad pasveikai. Mažiukė neapsikrėtė? O tu dar maitini? smile.gif

Ko jūs?
Pempe, ar dar gyva? smile.gif

Atsakyti
Lab ryt , aš gyva biggrin.gif
Nieko, jau vakar vakare pradėjau norėti valgyti, tai bulkos tris riekes sukirtau.

Bet, žinokit, neįsivaizdavau, kad suaugusį pilno proto(na, taip galvoju apie save biggrin.gif ) žmogų gali ištikti tas greičiausias pasaulyje dalykas rolleyes.gif . Žinote tą anekdotą - Mokytoja klausia vaikų, kas pasaulyje greičiausia. Vienas sako: mintis, kitas- šviesa. O Petriukas pakelia ranką ir sako: ne, mokytoja, aš žinau - tryda, ji tikrai greičiausia, nes nespėjau nė pagalvoti, nė šviesos uždegti biggrin.gif .

Big 4u.gif O kuo sirgai?
Atsakyti

Labos. Oras baisuma.
Bige, smagu kad pasveikai. Mažiukė neapsikrėtė? O tu dar maitini? smile.gif

Ko jūs?
Pempe, ar dar gyva? smile.gif

Pfu pfu pfu lyg ir neužsikrėtė :) stipruolė ji pas mane :) taip, tik mano pienelį lyg šiol mažylė gauna :) 

Lab ryt , aš gyva biggrin.gif
Nieko, jau vakar vakare pradėjau norėti valgyti, tai bulkos tris riekes sukirtau.

Bet, žinokit, neįsivaizdavau, kad suaugusį pilno proto(na, taip galvoju apie save biggrin.gif) žmogų gali ištikti tas greičiausias pasaulyje dalykas rolleyes.gif. Žinote tą anekdotą - Mokytoja klausia vaikų, kas pasaulyje greičiausia. Vienas sako: mintis, kitas- šviesa. O Petriukas pakelia ranką ir sako: ne, mokytoja, aš žinau - tryda, ji tikrai greičiausia, nes nespėjau nė pagalvoti, nė šviesos uždegti biggrin.gif.

Big 4u.gifO kuo sirgai?

Gripas greičiausiai. Nepatvirtinta diagnozė, bet beveik visi simptomai atitiko :) 

Atsakyti

Sveikos. Visoms kam reikia sveikatos 🎈

Atsakyti

Cartman su gimtadieniu🌹🎈🎂🎉

Atsakyti

Cartman su gimtadieniu 🎈🎁🎉

Atsakyti