Dabar iš kitos operos. Po sveikinimų nelabai tinka.
Aš miegojau fantastiškai, visą naktį pratriedžiau , o pykino, žiauru, bet taip ir nepravėmiau. Paskui, matyt, prisnūdau akimirkai, tai lovoje apsivariau, žodžiu

Graži diena

Pikkolo mano vaikai nei vienas nesirgi tridienėm. Man ta tridienė kažkoks nesusipratimas ir žmonių yyyšmislas. Gal ne žmonių o daktarų - nežino kas yra tai tipo tridienė.. na o jūs laikykitės...nebedaug liko iki pavasario. Kaip nors sulauksim....
Pempyte vargšyte tu mūsų. Tai kuris kebabas su brudu buvo ? ☺ o jei rimtai tai baisūs tie virusai tokie pilvo. Sirgau senai tfu tfu tfu...bet daugiau ir nebenoriu. Seniau į sezoną triesdavau taip du kartus. Dabar į senatvę svetimos zarazos maniškių zarazų nebenugali ☺ dar kartą tfu tfu tfu.
Koljė kaip gimkę šventi ? Ko tavo jaunuolis - gal jau laksto ☺
Labos. Oras baisuma.
Bige, smagu kad pasveikai. Mažiukė neapsikrėtė? O tu dar maitini?
Ko jūs?
Pempe, ar dar gyva?
Pfu pfu pfu lyg ir neužsikrėtė stipruolė ji pas mane
taip, tik mano pienelį lyg šiol mažylė gauna
Lab ryt , aš gyva
Nieko, jau vakar vakare pradėjau norėti valgyti, tai bulkos tris riekes sukirtau.
Bet, žinokit, neįsivaizdavau, kad suaugusį pilno proto(na, taip galvoju apie save) žmogų gali ištikti tas greičiausias pasaulyje dalykas
. Žinote tą anekdotą - Mokytoja klausia vaikų, kas pasaulyje greičiausia. Vienas sako: mintis, kitas- šviesa. O Petriukas pakelia ranką ir sako: ne, mokytoja, aš žinau - tryda, ji tikrai greičiausia, nes nespėjau nė pagalvoti, nė šviesos uždegti
.
BigO kuo sirgai?
Gripas greičiausiai. Nepatvirtinta diagnozė, bet beveik visi simptomai atitiko