Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Noreciau kad ryt dukrai pratestu pazyma, labai bijau leist i darzeli, kai epidemija paskelbta. Labai baisus sitas gripas  :huh2:​ 

Atsakyti
Sunfl. tai manau gydytojai tai pasakyk ir tikrai be bėdos pratęs. Ar ir tu imi biuletenį dabar? kaip dėl tavęs nežinau, bet dukrai tai tikrai manau laisvai pratęs pasakyk kadgripo bijai ir nori kad sustiprėtų dar ...koks joms ten skirtumas ........ o kaip sveikatos dukrytei, pasibaigė tie bėrimai ir t.t.?

Pikkolo sveikatso dukrytei. Brudas gripas unsure.gif

4u.gif Pempių Ilona su vardadieniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 vasario 2018 - 14:12

Sunfl. tai manau gydytojai tai pasakyk ir tikrai be bėdos pratęs. Ar ir tu imi biuletenį dabar? kaip dėl tavęs nežinau, bet dukrai tai tikrai manau laisvai pratęs pasakyk kadgripo bijai ir nori kad sustiprėtų dar ...koks joms ten skirtumas ........ o kaip sveikatos dukrytei, pasibaigė tie bėrimai ir t.t.?

Pikkolo sveikatso dukrytei. Brudas gripas unsure.gif

4u.gifPempių Ilona su vardadieniu smile.gif

Jau virs menesio serga dukra. Pas sena gydytoja uzbaigiau pazyma, dabar naujas gydytojas vel uzvede. Nezinau ar nores testi, nu gal 🤔 Aciu, praejo pagaliau. Aisku cia viskam padejo antibijotikai.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 11:48)
Pempe, su vardadieniu smile.gif

[im

fb pakuždėjo smile.gif

vai vai, ačiū 4u.gif , nežinojau biggrin.gif . Kaip gražu wub.gif

Ir kitai sveikintojai ačiū biggrin.gif 4u.gif . Tik kas čia per viešinimai vartotojo įkelta nuotrauka ?

Nešvenčiu vardadienių biggrin.gif . Gal reiktų. Jei dantists leis ant danties paimti laugh.gif

QUOTE(BigBang @ 2018 02 05, 12:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pikkolo" data-cid="71989378" data-time="1517824069"><div><p>Dukra 3 dieną karščiuoja. Atsikėlė - 39,2. Buvom pas gydytoją. crb geras. Gerklė neraudona, plaučiai švarūs. Gydytis namie. Auklė sakė pažiūrės, kad gertų arbatos, suduos vaistų jei vėl iki 39 kils. Mokytoja irgi susirgo, beveik pusės klasės nebuvo šįryt. Per šiandien ryt mokykla spręs ar u-daryt ar ne, nes daug mokytojų serga. O šeštadienį į gimtadienį užkviesta, bet turėtų pasveikt iki tol. Tai neplanuotos atostogos vaikui.</p></div></blockquote><p>Mano sesės abu vaikai 38.5 šiandien verysad.gif </p><p>nesupyk, bet kodėl su sergančiu vaiku auklė o ne mama? Nu man niekaip nesuprantama ir ant sesės pykstu kai sergantį vaiką palieka pas močiutes... vaikui mamos sergant reikia. Čia žinoma tik mano nuomonė tikrai neturiu tikslo mokint gyvent ar priekaištaut tik smalsu ką mamos galvoja kai taip elgiasi smile.gif </p>

Paaugs, pati matysi, kaip geriau mirksiukas.gif . Juk priklauso nuo vaiko būklės, nuo darbo ir nuo turėjimo kam palikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 05 vasario 2018 - 14:54

Pempe ir as sveikinu  :4u:​ 

Atsakyti
Girdėjote, kad jau pasaulis pradeda susiprasti, kad nereikia tiek tų butelių, ir jau skatina gerti vandenuką iš krano thumbup.gif . Man labai patinka tokios kalbos. Tik ar daug bus išgirdusių smile.gif .

Kaip jūs, ar geriate iš krano?
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2018 02 05, 14:54)
<p>Pempe ir as sveikinu  4u.gif​ </p>

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aišku geriam Pempe smile.gif

Girdejot dar to vaikučio neranda, o tėvai jau prašo naujo būsto, tipo per sunku ten gyventi unsure.gif
Atsakyti

Tik iš čiaupo geriam. Ir vaikui tokį duodu. Buteliais perku tik išvykai arba užsienyje, na ir jei kur pakeliui užsimanau, dar sportui kartais perku. Ispanijoje pirkau tik buteliais, tiek gerti, tiek arbatai, nes iš čiaupo tai fui viau buvo, baisiai chloru smirdėjo, net dantis valytis buvo bjauru, tai palikdavau stiklinėj kol išgaruodavo ir nelikdavo kvapo.

Atsakyti

Girdėjote, kad jau pasaulis pradeda susiprasti, kad nereikia tiek tų butelių, ir jau skatina gerti vandenuką iš krano thumbup.gif. Man labai patinka tokios kalbos. Tik ar daug bus išgirdusių smile.gif.

Kaip jūs, ar geriate iš krano?
Papildyta:
mirksiukas.gif4u.gif

Namie ne, kitur taip.

Atsakyti

Aišku geriam Pempe smile.gif

Girdejot dar to vaikučio neranda, o tėvai jau prašo naujo būsto, tipo per sunku ten gyventi unsure.gif

Mistika ten kazkokia.... as niekaip nesuprantu kur vaikas dingo... nesinori tiket, kad i upe ikrito, mama sake vandens bijo... vistiek ejo ir ikrito 🤔

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 02 05, 15:16)
Girdejot dar to vaikučio neranda, o tėvai jau prašo naujo būsto, tipo per sunku ten gyventi  unsure.gif

nežinau, užmečiau akį, bet man skauda ir galvoti apie situaciją tai sunku ir vertinti poelgius. Ir ar dar jie adekvatūs aplamai... neduok dieve. Aš irgi nenorėčiau tuose namuose pasilikt. Bet tik poto kai kūnelį grąžins... neduokdieve....

Geriau pasakykit ką manot apie masiškai lendančius sex skandalus smile.gif bet tai kokia iškrypusi pasirodo mūsų išsilavinusioji visuomenės dalis.... unsure.gif kiek skaitau tiek baisiuosi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 05 vasario 2018 - 16:25

Nežinau nežinau dėl tų sex skandalų. Kartais studentės prisigalvoja arba bando išprovokuoti. Žinau, kad pas mus fakultete buvo toks atvejis, kai studentė atėjo pas dėstytoją (dėl koliokviumo ar kažko), uždarė duris ir pagrąsino kad pasiskųs jog prie jos priekabiavo. Nu tai gavo ten tą norimą pažymį, bet nuo tada atsirado nauja praktika -  su studente niekas nepasilikdavo kabinete, arba kažką pasikviesdavo, arba duris palikdavo atdaras. Tai žinokit skeptiškai vertinu tuos paatviravimus dėl priekabių.

Atsakyti