Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Avonuke, o del to ko bijai, kad bus sunku fiziškai?
Atsakyti

o kas tas iskanderis?

raketų kompleksas, skirtas paleisti trumpo nuotolio raketas, galinčias nešt atominį užtaisą. Dislokavo jas Karaliaučiuj.

Avonuke, sudalyvauk konkurse, o tada spręsk.

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2018 02 06, 08:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="71990395" data-time="1517897691">
<div>
<p>

o kas tas iskanderis?

</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
raketų kompleksas, skirtas paleisti trumpo nuotolio raketas, galinčias nešt atominį užtaisą. Dislokavo jas Karaliaučiuj.</p>
<p> </p>
<p>Avonuke, sudalyvauk konkurse, o tada spręsk.</p>

aišku, tai čia jau pasienis, ne pasienis visiems vienodai kliutų, bet kaip sakoma maja chata skraju ničievo nieznaju mirksiukas.gif , bus kaip bus bigsmile.gif
Atsakyti

Avoniuke sekmes 🎈

Labas rytas

Atsakyti

Avonuke, o del to ko bijai, kad bus sunku fiziškai?

Ko gero  . Darbas kiek zinau stovimas , nors kaimyne sako, kad ner labai sunku.  Jeigu netureciau  jokio darbo tai prarast nebutu ko  , o dabar jeigu kas nepasiseks liksiu jau tikrai be nieko.

Man dabartinis darbas visai patinka, tik va alga ne 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avonuke: 06 vasario 2018 - 08:50

Aš manau, kad nuvaryk ten į pokalbį, išsiaiškink tikslaii sąlygas - ką reiktų daryt, ką mokėtų, gal turi kokį lankstų grafiką/mažesnį etatą  turintiem mažus vaikus  ir tada turėdama konkrečius faktus, ką tau siūlo, o ne ką žmonės šbeka, galėsi nuspręst :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 06 vasario 2018 - 08:57
Labas ponios.
paskaičiau vakar savo rašymą tai pertelefą kiek klaidųųų darauuuuu :0 vž nepykit. Svarbų dar mintį pagaunat smile.gif mano pirštai stori sunku badyt telefone. O per kompą vėl SM namuose neatidaro.
O dėl kaltinimų tėvams toje nelaimėje- visada apkaltinti lengva. net juk pvz įvykus persileidimui juk galime surasti priežastį kodėl taip įvyko-ypač kaiminka iš šono- sakys juk taip greit laiptais lipo... smile.gif .... Aš aišku nesu tikra ir negaliu teigti nei taip nei kitaip, tik pagal tai ką matom visi kas pažįsta tuos žmones drįstu teigti kad Matuko situacijos (kur kiek ten šimtų smūgių buvo suskaičiuota?) ir šios situacijos lyginti net nepadoru. Daugiau nenoriu kalbėt nieko ta tema nes viskas tik pletkų lygmenyje yra.

Avonuke jei pati išeisi išeitinės negausi, o jei tu ten prie tų laidų manau visada ten būna darbo smile.gif na bet tau spręsti įvertinus viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 vasario 2018 - 11:13

Aš tai dar pasktinį komentarą ta Vrinės tema pridėsiu. Baisiausia būtų, kad jei tikrai ligoninė kalta, ji nusimestų viską (dar baisiau ant tėvų numestų), todėl, kad jie jauni, nepatyrę, nelabai turintys geras galimybės profesionalią teisininkų pagalbą gaut..

Atsakyti
https://www.facebook...211174799794746

Kas turit vaikų mokyklinukų, tiesa čia? unsure.gif
Atsakyti

Dar ne tokio amžiaus, bet mačiau jau FB šitą. Tai tema apie šiurpes (jo, jo, toks žodis yra), šiurpias istorijas. Todėl ir tokios istorijos. Nors aš pvz vaikystėje labai mėgau Haufo pasakas, dar ir knygą turiu, o ten daug baisesnės istorijos.

Atsakyti
nedaaugom dar iki 6 klasės tai negaliu pasakyt smile.gif
tai jei čia kokia šiurpių tema kaip Pikkolo sako tai man normalu. Kažkaip erzinti ima tas visur kabliukų ieškojimas smile.gif
va paskaičiau šalciutės parašymą apie butą irgi sunervino smile.gif na nori iš iš žvaigždutės pasipinigaut nelegalai savininkai ir tiek. Nori išnuomot butą, gaut nemažas pajamas ir dar kad remontą padaryt.... smile.gif
Atsakyti

Tą istoriją apie nagus aš irgi vaikystėj žinojau. Ne knygoj skaičiau, kieme populiari buvo :D

Šiaip 6tokai manrods xboxais baisesnius dalykus žaidžia, nei visos tos šiurpės.

Šalčiūtės skaičiau. Man įdomu, koks ten kosminis valymas už 800 eur. Aš galėčiau tą butą išvalyt, ir už pigiau, už kokius 700 eur :lol:

Atsakyti