Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Reikalingos tos ligonines visur

atsidariau per pietus delfi jau neina ir suprast ar čia tos pačios istorijos vel kažkokius pijokus kažkas filmavo ar patys filmavosi, vel sukrestas vaikas mirštantis atvežtas , baisu unsure.gif
Atsakyti
Lyžuka, nieko dar nesėji?

leistų man dabar bent valandą nusnaust.... nebegaliu.

ką vakarienei gaminsit?
Atsakyti

Avonuke, o neina bent kažkiek išsimušt, kad mokėtų už didesnį krūvį?

Vakarienei jautienos guliašas :)

Atsakyti
Vakarienei plovas, o sėt nieko nesėju kolkas ir aplamai nežinau kaip bus sėja, nes jau šitos katės tokios "daržininkės" kad baigia visas mano kambarines gėles iškast verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 vasario 2018 - 14:37
ar esate ką gaminę su tais dideliais makaronais kur reik į vidų kažką- na pvz faršą kišt? kaži kaip ką skanaus galima pagamint. Kažkada nusipirkau ir mėtosi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2018 02 08, 14:32)
ar esate ką gaminę su tais dideliais makaronais kur reik į vidų kažką- na pvz faršą kišt?  kaži kaip ką skanaus galima pagamint. Kažkada nusipirkau ir mėtosi... smile.gif

esu kišus ir varškę ir mėsą, poto viriau, reiktu i vandeni gal aliejaus dar pilti nes man sulipo, na gavosi kažkas i koldūna panaušaus, daugiau neperku, gal kepti juos orkaitej kas bandet?
Atsakyti
Lyžuka, sakai katinai daržininkai papuolė smile.gif smile.gif
mano tai pamokslautoja. jau taip užknisa tas ištisinis kalbėjimas ir dėmesio reikalavimas. Ypač naktį jei wc ką užkasa tai tiesiog lipa ant galvos murrrrmiau murrrrrmiau- eik valyt ir viskas....arba prasideda pasikalbėjimai nuo 4 kokių. Ir gali kniaukti, žiovauti garsiai, murmėti vaikščiodama... sakau pamokslautoja tikra...

šiaip žiūriu norfoj žemėms visoms akcija. jau primena kad laikas sėti, laikas sėti smile.gif gazanijas tikrai sėsiu, dėl ledinukų dar mąstau... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 08 vasario 2018 - 15:00

Į makaronus kišu faršą arba varškę ar fetą ar rikotą su špinatais. Užpilu sultiniu ir į orkaitę ir prieš baigiant kept grietinėlė ir sūris arba bešamelio padažą skystesnį užpylus kepu.

Lyžuka, prikaišiok į vazonus dantų kraptukų.

KozxKgv.png

Atsakyti
cartman dar tankiau dukra buvo prikaišiojus nieko nepadėjo, krapštukai ant žemes, kaktusai bile kur ir dar su kokiais jie spygliais smile.gif, aplamai tik rado žemiu ir jau tvarkosi...
Atsakyti

Dar yra specialūs atbaidantys purškalai katėm. Augalam, kiek atsimenu jie nekenkia

Atsakyti
maniškė tuo klausimu gerutė- net dėmesio nekreipia smile.gif
Atsakyti

Mano katinas lindo lindo prie kaktuso, kol jį užsimetė sau ant kupros. Nuo tada nelenda prie jokių gėlių.

Man darbe davė darbą - padaryt prezentaciją. Tai dabar suku galvą ką sudėti ten. Jaučiu pradžioj tik paveiksliukus sudėsiu, o tada aplink lipinsiu. 

Atsakyti