Tai as gal praskaiciau, bet man rodos namie dave raminamuju 🤔
vaikas į ligoninę paguldytas sausio 30 o čia vasario 1 įvykiai - buvo neramus, davė raminamųjų, tada vėliau prasidėjo traukuliai ir išvežė į kitą ligoninę.
Aš tai supratau kad ligoninėj davė. Nes tai buvo gydytojos komentaras. Po tų raminamųjų ir išvežė į Panevėžį su reanomobiliu.
Ir komentaruose daug kas varo ant Pasvalio ligoninės. Kai pagalvoji, gal vis tik laikas uždaryti tas rajonines ligonines, kurios nesugeba suteikti kokybiškų paslaugų?
Labas rytas , kaip gerai ir ilgai issimiegojau Vairuotojas gerokai velavo tai paskambino tik puse sesiu .
Dar nepasakojau, bet uzvakar buvau atrankoj del to darbo Panevezyje . Atranka bendra visiems, susirinko nemazai zmoniu . Is pradziu papasakojo kaip kas , paskui dave sprest testus. Vakar paskambino, kad viskas gerai ir as jiems tinku. Jau buvau nusprendusi , jog eisiu pas juos , bet po pietu susitikau drauge , pasisnekejom ir ji patare labai gerai pagalvot , nes nebusiu visa diena ir jos zodziais namus palieku vienus . Ir ar galesiu nesinervuodama dirbt. Zinau , kad taip sakydama ji minty turejo MB ir tai kokios situacijos su juo buna. Dabar tai jis ngeria ilga laika , bet nieks negali zinot kas nutiks kai manes nebus namuose .
O siandien sulaukiau skambucio ir is savo dabartinio darbo . Greit gandai sklinda . Pasakiau, kad visgi pasilieku cia dirbt . Patvirtino , kad tokiu atveju atleidzia mano kolege ir siek tiek prides jos darbo man . Alga lieka ta pati .
Uztat maniskis isgirdes , jog nebeinu i Panevezy labai pasipiktino , tiesiog pasiuto