As tikiu
Netikiu ![]()
Aš tai manau yra viena ant Letuvos acto garintoja ir jos tegul užtenka ![]()
nu kokia ten sausa, viskas normaliai.
Dedu virt krutinele su prieskoniais, kai ji jau kiek paverda, tada eina morkos tarkuotos, bulves ir ryziai, kai jau tie beveik isvire ir krutinele daros minksta kad galetu lengvai plesytis, suplesau ja visa su sakute, beriu zirneliu saldytu ir dar paverdu kelias min kol tie apvirs ir viskas. kai valgom grietines tik dedam. Viskas gerai gaunas, soti tirsta sriuba.
auch
nea.. prasmirs actu va ir nebekvepes bloga energija..
mes siandien buvom priversti namo anksciau iseit, nuo 11.20 praktiskai viskas atsijunge nei intiko, nei telefonu, tai dar ple ple, paskiau pavalgem ir 13.30 isvaziavom namo, pabaigt dirbt. kazkas ten kazka padare, laidai susijunge nu ir zodziu neliko rysio. o paskutine men diena paprastai labai daug darbo buna, menesio uzbaigimas ir pan.
o siaip, vaisinu

sun ten yra ir be alko
bet noreciau dabar tokios taures....
grange, SVEIKINIMAI!

Aš šiandien dėl darbo paieškų susinervinus.
Grange, su tuo -nioliktu
Cartman nu pasakok kas per nervai dėl darbų ???? Nebeišsirenki ?
Pasiūlė darbą ten, kur aplikavau ant durniaus. Net nežinau kodėl ![]()
Aš jį šiaip labai lengva ranka atmesčiau, nes darbas neįdomus, jokių iššūkių, karjeros prasme tai geras žingsnis žemyn. Bet..jiem tinka mokėt algą,kurią aš irgi ant durniaus užspangau ![]()
Durniausia, kad tik po kelių savaičių baigias atranka dvejose vietose, kur aš baisiai noriu. Alga gal nebūtų tiek gera, bet karjeros palypėjimas neblogas būtų, patirtis automatiškai gera kaupias. Tik neaišku, ar jie manęs nori.
Tai nežinau, imt tą pasiūlymą laikinai ar ne